- Rychlé odeslání, dobrá komunikace, s obchodem,oblečení hezké a funkční
děkujeme za Vaše kladné a milé hodnocení.
Děkujeme za ocenění kvality našich výrobků. Jsme rádi, že jste s kvalitou naší české výroby spokojena. Těší nás, že Vaše objednávka byla rychle doručena.
Vážíme si chvály na naši úroveň komunikace, je pro nás důležitá.
Tereza, e-shop -
Dorazilo rychle, věci krásné, důmyslně zpracované a kvalitní.
- Kvalita
- Rychlost dodání
- Rychle se vyprodává :-D
děkujeme za Vaše kladné a milé hodnocení.
Musíme s Vámi souhlasit, že některé limitované kolekce jsou bleskurychle pryč. Naše kapacity české výroby jsou omezené, ale děláme maximum, abyste měla z čeho vybírat. :)
Tereza, e-shop -
Dobrý den, kvalitní materiál, perfektně ušité a rychle dodané.Jsem velice spokojená.
Balíkovna u domu.
děkujeme za Vaše kladné hodnocení.
Těší nás, že Vaše objednávka byla rychle doručena.
Tereza, e-shop -
- Kvalitní zboží, rychlé dodání.
Tereza, e-shop -
Kvalitní materiál, perfektní profesionální zpracování
- ČR sortiment
- Kvalitní materiály
- Pružné - více velikostí
Tereza, e-shop -
- krásné a kvalitní oblečení
Velká spokojenost, oblečení je příjemné na dotek, kvalitně ušité.
Tereza, e-shop -
- Nakupují pro vnuky pravidelně,jsou vysocí a štíhlí a ostatní kalhoty jim padají,musím dávat gumu do pasu.tady ne
Žádná
děkujeme za Vaše kladné a milé hodnocení.
Děkujeme za Vaše pravidelné nákupy u nás. Jsme velice rádi, že naše kalhoty sedí vnukům, jako by byly šity přímo pro ně.
Budeme se těšit na Váš další nákup.
Kvalita, rychlost
- Dobrá komunikace, rychlost
děkujeme za Vaše kladné a milé hodnocení.
Jsme rádi, že jste s úrovní naší komunikace spokojena. Je pro nás velmi důležitá.
Rychlost doručení je jednou z našich silných stránek.
- Kvalitní pěkně šité zboží
- Dobrý přehled na stránkách
- Omezený výběr barev/motivů i s ohledem na požadovanou velikost, ale i tak jsem vždy vybrala
Nakupovala jsem již opakovaně oblečení a výbavu pro syna a vždy jsem byla spokojená. Zboží pěkné, na stránkách dobře popsané včetně fotografií, takže bylo podle čeho vybírat. Dodání velmi svižné, někdy až nečekaně :-)
děkujeme za Vaše kladné a milé hodnocení.
Jako administrátorku e-shopu mě velice těší ocenění dobrého přehledu a popisu výrobků na e-shopu.
Rychlost doručení je jednou z našich silných stránek.
Co se výběru barev a motivů týče, sortiment je ovlivněný právě kapacitou naší české výroby. Jsme rádi, že jste i tak vždy vybrala.
Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
Super , kvalitní zboží
kvalita
Kvalitní oblečení pro děti
Tereza, e-shop -
- Rychlé jednání, přehledné webovky, kvalitní zboží
- vyšší ceny
Nakupuji zde pravidelně již 11 let, kvalita zboží je stále stejně vysoká, proto se neustále vracím. Bohužel ceny výrobků jsou také poněkud vyšší, takže zde nenakupuji tak často, jak bych si přála. Ale za kvalitu se platí a v tomto obchodě je opravdu za co platit, takže se pravidelně vracím a dokupuji větší oblečení pro dceru.
děkujeme za Vaše kladné hodnocení.
Děkujeme za ocenění kvality našich výrobků. Jsme rádi, že jste s kvalitou a velkým výběrem naší české výroby spokojena. Máme radost, že objednávka Vám byla rychle doručena.
Cena našich výrobků je ovlivněna právě českou výrobou. Produkty jsou šity v Táboře, v jihočeském kraji. Družstvo Dita v.d.i. zaměstnává osoby se zdravotním znevýhodněním.
Svým nákupem dostáváte funkční oblečení s vysokou kvalitou, podporujete českou výrobu a zaměstnance se zdravotním znevýhodněním.
- kind service
děkujeme za Vaše kladné a milé hodnocení.
Těší nás, že jste s nákupem a úrovní našich služeb spokojena.
Tereza, e-shop -
- S tímto obchodem mám pouze pozitivní zkušenosti. Nabízí kvalitní, funkční, slušivé oblečení a doplňky pro všechny věkové kategorie. Rychlost dodání je také super!
děkujeme za Vaše kladné a milé hodnocení.
Těší nás, že Vaše objednávka byla rychle doručena. Máme velikou radost, že vaše zkušenost s nákupem u nás je jen pozitivní a jste s kvalitou naší české výroby spokojena.
- rychlé dodání
děkujeme za Vaše kladné hodnocení.
Těší nás, že Vaše objednávka byla rychle doručena.
Tereza, e-shop