- rychlé dodání
- skvělá komunikace
- perfektně zabaleno
- přehledné
Celkově jsem s obchodem maximálně spokojená. Vše přehledně rozdělené, výborná komunikace, super ceny a rychlé dodání.
- Nakupování v eshopu je jednoduche a intuitivní
- Zadnou jsem nenasel
E-shop je prehledný a clevel snadno najde co hledá, vse funguje hladce a intuitivne
- Rychlé doručení
- kvalitní produkty
- přijatelná cena
- Rychlé doručení
- Dobře zabaleno
- rychlost dodání
- kvalitní produkty
- přehlednost
- zboží má dobré, odpovídající popisy
- dobře balené produkty
zatím není moc široký sortiment
Velmi rychlé dodání
- rychlost dodání
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 4.3.6. OP Heureka
- Krásně zabalený balíček
- Hůře zpracovaný e-shop
Všechny produkty mi přišli v pořádku zabalené. S použitím nebyl žádný problém. Vse ma jednoduchý návod. Hůře jen hodnotim e-shop, který by za me mohl byt lépe zpracován.
- Rychlost doručení
- Přehledné webové stránky
- Detailní popis
- Vyšší ceny
- Málo příchutí dalších
Objednal jsem si produkty od firmy Litecome.com a musím uznat, že mě velmi mile překvapila jejich kvalita – zejména praktické balení, které je ideální na cesty i do terénu. Prášek se míchá se sladidlem v jednoduchém poměru a vše je přehledně popsáno jak na obalu, tak i na webových stránkách.
Prášek se rozpouští dokonale, bez hrudek, a chuť je výborná a vyvážená – rozdíl téměř nepoznám. Objednání bylo pohodlné a intuitivní, stačilo pár kliknutí. Oceňuji i možnost platby online, která celý proces zjednodušuje.
Webové stránky působí velmi přehledně a srozumitelně, všechny potřebné informace jsou snadno dostupné. Doprava byla rychlá a flexibilní – zásilka dorazila do tří dnů od objednání, pečlivě zabalená, aby se prášek nepoškodil. -
- Přehledné stránky
- Malý výběr výrobků
Obchod je velmi přehledný, ale má malý výběr výrobků. Zboží bylo doručeno rychle a naprosto v pořádku.
- Rychlé vyřízení
- Přehledný e-shop
S obchodem jsem byla spokojená
- Dobrá komunikace
Nákup i dodání proběhlo bez problému. Produkty mi byly doručeny včas a kompletní.
- Rychle doručení
- Pečlivě zabaleno
- Rychlost dodání
- Přehledný web a popsaný postup přípravy
- Výrazná chuť
- 100% složení
- Špatná rozpustitelnost
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 4.3.6. OP Heureka
Doručeno rychle a bez problému, bohužel nám nápoje nechutnají a znovu bychom neobjednali. Za nás je chuť příliš hořká, ale je to individuální. Jinak si umím představit plno využiji na cestách, dovolených, při sportu, v kempech…
- Extra rychlé odeslání
- Prijemná komunikace
- Pekne zabalené zboží
Neshledávám žadnou nevýhodu,jen to že je to malo známa firma s dobrým nápadem a produktem