- perfektní přístup k zákazníkovi
- rychlé dodání, zboží jsem měla hned druhý pracovní den od objednání
- objednávala jsem již po druhé a znovu spokojenost
- příjemné jednání, na email reagují takřka ihned
- rozhodně doporučuji
Jednoznačně eshop doporučuji, s takovým přístupem k zákazníkovi jsem se ještě nesetkala :)
- Úplně excelentní osobní přístup.V této době téměř něco nevídaného..velmi doporučuji.
E-shop má pěkně zpracovanou formu, přehledné a důkladné popisy produktů.
Vše dle představ....doporučuji..
- rychlé dodání funkčního výrobku.
Přípravek funguje, ale musí být trpělivost
Rychlé, bezvadné.
Velmi přehledný obchod se spoustou přírodních produktů a detailní informace o nich. Perfektní osobní přístup a poradenství paní Petry Doubkové. Rychlé dodání a kvalitní balení objednaných produktů. Objednala jsem již 3x a velká spokojenost. Díky
- nadstandardní poradenství
- zajímavé produkty
- velmi příjemné jednání
- S obchodem jsem velmi spokojen
- Rychlá dodávka
Přehledný obchod, velmi rychlé dodání zboží a dobré rady o užívání přípravků do e mailu od paní Petry Doubkové.
- Obchod okamžitě reagoval na moji objednávku a hned 2.den 6.5.2023 byla předána přepravci - České poště
Přestože obchod linie4life předal balíček již 2. den po objednání České poště, tak Česká pošta, Depo České Budějovice z důvodu tam probíhajících personálních změn dodání balíčku prodloužilo až na 16.5.2023. S jednáním obchodu linie4life jsem maximálně spokojená, neboť se mnou komunikovali k mojí velké spokojenosti. Příští objednávku si zde opět učiním.
Spokojenost, rychlé dodání, vč.podrobných informací o výrobku .
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Rýchle dodanie, skvelé produkty komunikacia
Tento eshop určite môžem len odporučiť,ústretovosť k zákazníkom nadpriemerná kde sa inde nestretnete, zľavy , bonusy, ochota poradiť ,komunikácia na vysokej úrovni
Zboží dorazilo v pořádku. Jsem spokojená s nákupem.
Jsem velice spokojená. Rychlost dodání mě příjemně překvapila.
Úžasná paní která Která dokáže poradit doporučuji všem
- klientsky servis, kvalitne produkty
- Ziadne
Vsetko dorazilo v poriadku, vyborna komunikacia , kvalitne vyrobky