- Přehledné stránky, rychlé dodání
Velice rychlé dodání a neskutečně ochotná a milá paní majitelka
- rychlost doručení a cena
- Kvalitní a zajímavé zboží
Vše dobře vysvětleno, výborná komunikace.
- Velká spokojenost,profesionální a velmi milé jednání.
Rychlost dodání, skvělá komunikace, podrobný popis výrobků, osobní doporučení k užívání preparátů. Vřele doporučuji.
- Hned po obdržení produktu jsem dostala e-mail s podrobně popsaným popisem, jak přípravek používat a dalšími informacemi. Tento super přístup mne příjemně překvapil a potěšil:). Obchod mou objednávku vyřídil okamžitě:).
- Rychlá doprava
- Individuální přístup
- Skvělá kvalita
- Velký výběr
Jsem ráda, že mi byly doporučené produkty Linie4life. Prvotní telefonická konzultace s paní Petrou Doubkovou byla velmi přínosná, informativní, doporučení a vhodná kombinace produktů bylo individuální, s ohledem na můj aktuální zdravotní stav a potřeby. Produkty užívám několik týdnů a cítím velkou změnu k lepšímu. Produkty mají skvělé a unikátní složení a hlavně jsou vhodné i při mnoha intolerancích, chronických problémech se zažíváním, zánětem atd.
Určitě si dokoupím další produkty pro zdraví. -
Byl jsem velmi spokojen, konkrétně s přípravkem "Prostatool" Během dvou dní se mi potíže rapidně zlepšili a za dalších 10 dní bylo vše v normálu. Nyní beru druhou dávku ale to jen na doporučení prodejce. dk
Jednání na úrovni, velmi příjemné
S obchodem maximální spokojenost - potvrzení objednávky obratem, objednané zboží doručeno do 2 dnů !
+Rychlé dodání
+Byla jsem velmi mile překvapena zpětnou vazbou p.ing.Doubkové,
která mi na mail zaslala více informací o objednaných produktech.
+Bonusový program -
Paní majitelka mě osobně kontaktovala s radami a typy,jak přípravek užívat, čemu se vyhnout, apod. Zakoupený výrobek užívám zatím pár dní, nemohu posoudit účinnost.
- skvělé výrobky
- velmi ochotní
- poradí, navrhne léčbu
- nadstadardní přístup a poradenství
velmi doporučuji, výrobky skvěle fungují, bereme už pro celou rodinu, zabírají všem na všechny možné neduhy :) děkujeme ♥
- Úžasná komunikace s obchodem :-)
- Přehledný obchod
- velmi dobrá komunikace, vstřícnost
- rychlost dodání
- zajímavé produkty
- o žádné nevýhodě nevím
Obchod doporučuji
Spokojenost.
Super obchod.
Produkty, které skutečně funguji, bleskově dodání, příjemné slevy.