Zboží nedorazilo, žádné info, pouze na můj dotaz co se děje že nestíhají, od té doby opět nic. Takové jednání je nepřijatelné, už zde nikdy nebudu objednávat. Už je to 8 dní, a zboží bylo skladem, takže když budu tolerantní tak pochopím, odeslání třeba 4 den nebo následující pondělí.....
Vážený zákazníku,
velice se omlouváme za zdržení Vaší objednávky. Nyní jsme zaurgovali expedici Vašeho balíčku a o jeho odeslání Vás budeme informovat emailem. Prosíme o strpení, děkujeme.
Lucie B. -
- slibuje dodání do 48 hodin a po 8 dnech stále nebylo expedované zboží, které e-shop hlásil jako skladem
Lucie B. -
Bylo dodáno jiné zboží než bylo objednáno. Místo plašiče krtků byl dodán plašič kun. Zboží jsem si ponechal protože bydlím u lesa a kuny se vyskytují.
Vážený zákazníku,
mrzí nás, pokud Vám bylo doručeno nevyhovující zboží. Do Vašeho emailu jsme Vám nyní zaslali instrukce, podle kterých s Vámi samozřejmě vyřídíme reklamaci k Vaší spokojenosti.
Lucie B. -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Obchod je dobrý ale přepravní služby jako je 123 kurýr je špatné zboží jsem objednal 12.9 bylo předáno k dopravě společnosti 123 kurýr a 13.9. bylo v depu Praha a je tam do dnešní doby a dovolat se tam nedá jsem to hlásil na agrfortel z nic se neděje mám čekat.to budu mít z kuřat asi krůty
Vážený zákazníku,
velice nás mrzí Vaše zkušenost s kurýrní společnosti. Situaci se zdržením zásilek u této kurýrní společnosti nyní usilovně řešíme, děkujeme za pochopení.
Lucie B. -
Nedoporučil bych Wildschwein, pachový ohradník proti divočákům nikomu. Zaplatil jsem vám za přípravek který nefunguje!!!
Aplikoval jsem ho večer na houbičky ve výši asi 50cm na kolíky ale i na zem podle celé délky plotu, cca 60bm. Dnes ráno mám přerytou zahradu.
Neprodávejte to!! Jenom z lidí taháte peníze.
Černý Jiří, Jezdecká 113, Jablonec nad Nisou.
email: [email protected]Reakce obchodu Líhně-inkubátory.cz
Vážený zákazníku,
mrzí nás, pokud nejste s produktem spokojen. Máte možnost produkt reklamovat. Prosím kontaktujte v takovém případě náš zákaznický servis a poskytneme Vám bližší informace, děkujeme.
Lucie B. -
- Ani po 4. dnech nebyla zásilka odeslána.
Po přečtení recenzí na tento e-shop jsem pochopil, že byla chyba zde něco objednávat. Ve většině recenzí, se e-shop pouze omlouvá za vzniklé potíže atd...
Objednával jsem zde poprvé a tak jsem pro jistotu zvolil platbu dobírkou. A dobře jsem udělal. Kdybych platil předem, tak si myslím, že do dnes nemám peníze ani zboží.
Objednávku jsem jednoduše zrušil a nakoupil jsem jinde.Reakce obchodu Líhně-inkubátory.cz
Vážený zákazníku,
Vaše zkušenost a zdržení objednávky nás velmi mrzí. Objednávku evidujeme jako stornovanou.
Lucie B. -
- Bohužel ani po týdnu nevím, proč mi nejen nebyla doručena zásilka,ale ani není vyskladnena,a i po mém telefonickém dotazů a příslib i formace na email!!!!
Bohužel nemohu kladně hodnotit,po týdnu není zboží ani vysklasneno,natož doručeno!!
Zboží nefunguje, jak má.
Vážený zákazníku,
Vaše zkušenost nás velmi mrzí. Pokud si přejete vyřídit reklamaci produktu, můžete nás kontaktovat na email [email protected] nebo nám můžete zavolat na zákaznickou linku, tel. 380 603 030 (PO-PÁ 9-15). Informace Vám rádi poskytneme, děkujeme.
Lucie B. -
- Zboží napsáno jako skladem a expedice do 2 pracovních dnů. Je to týden a na zboží stále čekám. Na emaily nereagují a telefony neberou s tím, že jsou přetížení a zavolají zpět. Samozřejmě nikdo dosud nezavolal.
Konstrukční vada. Horní část kritika je příliš těžká. Nedrží se na stojan. Neni odborně navržený výrobek.
Na webu píši že mají skladem a nemají nic. 8 dní čekám a nic.
Komunikace vazne nebot pracovnice na telefonni lince nedokaze poradit pri nakupu zbozi - v tomto pripade lihne pro kurata AGF -S52... tato lihen je křáp na kterem nefunguje vubec nic tak, jak ma.
zatím nic nedorazilo možná tam mají letní prázdniny a nebo nemají zboží skladem jak tvrdí ale teprve někde objednávají
- Obchod zboží nedodal, prý toho mají moc.
Zboží mi stále nebylo doručeno!!
- Široký sortiment za příznivé ceny
- Poškozené zboží a obchod nereaguje
Objednala jsem na stránkách kurník, komunikace byla v pořádku. Kurník dorazil na druhý pokus (poprvé nebyla objednávka kompletní). Při stavbě kurníku jsme zjistili, že je na několika místech poškozený. Obchod nereaguje.
- Ani po pěti dnech objednávku ještě neodeslali.
Na můj vkus vám to strašně dlouho trvá, ještě na žádné zboží jsem takhle nečekala.Velka nespokojenostv
Neschopní vyřízení objednávek!!! Po zrušení objednávky ani nejsou schopni vrátit po delší době peníze!!!
NEDOPORUČUJI!!!