• Rychlé jednání (objednáno v neděli v noci, doručeno v úterý dopoledne)
    • Komunikace
    • Objednávka přišla v pořádku
    • Návod k montáži stolu pochopitelný a jednoduchý
    • Po zaplacení objednávky mi nepřišlo potvrzení, že Liftor platbu eviduje

• přehledné a rychlé, dobrý sortiment

• přehledný eshop
    • výborná komunikace s obchodem
    • rychlé dodání zboží
    • žádná

Na webových stránkách prodejce si můžete nakonfigurovat stůl dle svých představ, což jsem uvítala. Zboží bylo dodáno velmi rychle. Omylem byl zaslán jiný šuplík, než jsme si objednali. Prodejce obratem zaslal ten správný a zároveň si přes dopravce vyzvedl omylem zaslaný. Obchod mohu jen doporučit.

• Rychlé dodání, i přesto, že deska byla atypický rozměr na míru.

Nákup bez problémů, cena v akci dobrá. Možnost desky stolu na miru objednání přímo v e-shopu.

Objednávka dorazila bez problémů do tří dnů, návod srozumitelný, všechno krásně funguje, jsem nad míru spokojen :). užívání je jednoduché, motor je tichý, stůl bytelný a stabilní i v nejvyšší poloze a to na něm mám PC case a 49" monitor vč. homemade podstavce z OSB desky, takže celkem cca 25-30kg

• Spokojenost

S nákupem jsem byl spokojen. Rychlé vyskladnéní.

• Rychlost
    • Kvalita

Naprostá spokojenost. Děkuji

Vše funguje jak má.

• Rychlé doručení
    • Kvalitní materiál
    • E-shop je ne velkém monitoru nepřehledný, chvíli trvalo než jsem si zvykl.

Celkově doporučuji, stoly i židle jsou na první pohled kvalitní, není to Ikea a přitom to není o moc dražší.

• Rychlé dodání
    • Široký výběr zbozi

Objednaval jsem el. nohy pro stůl. Doručení proběhlo rychle, nohy jsou pevné, stabilní a funguji skvele :)

• jasný a přehledný web

• Vzorky zdarma jsou super
    • Jen mi poslaly špatný vzorek

• Neskutečná rychlost dodání od podání objednávky
    • Komunikace se zákazníkem

Zkušenost s Liftor.cz byla perfektní. Objednávali jsme 3 stoly na míru. Přestože u jídelního stolu nebyla možnost vybrat přesný rozměr desky, tak po telefonické dohodě Liftor.cz vše zařídil. Neskutečná rychlost výroby a doručení a hlavně všechny stoly jsou velmi kvalitní. Doporučujeme :)

Rychlé, profesionální jednání

• Přehledné a zákaznicky přátelské webové stránky s možností konfigurace stolů.
    • Celkově příjemný výrobek.
    • Deklarovaný ekologický přístup (možnost nechat zasadit strom).
    • Rychlé dodání.
    • Nepřijde vám potvrzení o platbě. To mne trochu znejistilo, zvláště, když se více než dva dny nic nedělo. Prý mezi to vešel víkend, to ale není pravda: Objednáno 13. 8., 16 (v pátek) žádná zpráva, dodáno v pondělí 19. 8. Nevadilo by to (i tak je to rychlé), pokud by na stránkách nebylo deklarována výroba a odeslání do 24 hodin a / nebo, kdyby byly informace, protože pak se dá lépe plánovat.

• Výborná komunikace, expresní dodání zboží.

• Výborný konfigurator stolov
    • Jasná komunikácia
    • Rýchle dodanie a platba

S Liftorom som neskutočne spokojný. Vo firme máme už jeden a preto som sa jeden rozhodol kúpiť aj domov. Vždy keď sa pozriem na krásne opracované drevo dosky stola, mám veľkú radosť.

• Možnost se na Praze 7 na stul kouknout a vše vyzkoušet. V obchodě byl velmi příjemný prodejce, který věděl vše, co jsem potřeboval k nákupu vědět.

Skvělý zákaznický přístup prodejce v obchodě na Praze 7. Zboží přišlo v přesně domluveny den, opravdu parádně zabalené, návod jasný a o v jedno člověku jsem měl stůl hotovy za 30 min. Celkově stůl je kvalitně zpracovaný a skoda, ze jsem s nákupem polohovaciho stolu tak dlouho otalel :)

Komunikace a reakce obchodu byla okamžitá, zboží vypadá bytelně, aktuálně maximální spokojenost.

• Kvalitní sortiment za dobrou cenu
    • Předražená cena dopravy