- Pevná konštrukcia
- Montáž bola jednoduchšia než sa pôvodne zdalo
- Veľmi rýchle vybavenie objednávky a doručenie - v utorok som objednala v showroomu, vo štvrtok som už stôl večer mohla začať používať
- Niektoré varianty sa pre najmenšiu dĺžku nedajú objednať, aj keď to na stránkach "pustí" - museli ma upozorniť až v showroomu, že pre dĺžku 90 cm sa dá využiť len Liftor Up a nie Vision
Kto má doma trvalý homeoffice je to "must have", pokiaľ je mu zdravie cenné. ;) Investícia je to naozaj skvelá!
- rychlost doručení
- komunikace
vše proběhlo dle očekávání
- rychlost odeslání
- kvalitní zboží
- balení zboží - část židle "koukala" ven mimo krabici
U Liftoru jsem nakupovala už podruhé, nejdříve jsem si objednala stůl a teď jsem si objednávala kancelářskou ergonomickou židli. Nejdřív se mi do toho nechtělo, protože cena byla poměrně vysoká než na kterou jsem u obdobného zboží zvyklá, ale rozhodla jsem se zainvestovat, protože pracuju z domova a proto sedím na židli poměrně často. Rozhodně této investice nelituji. Na židli se příjemně sedí. Opěrky na záda jsou super na záda, "posouvají se" když se pro něco nakláním, takže záda mám nonstop podporované.
V neděli večer jsem objednal, v pondělí vyzvednul přepravce a v úterý doručoval. Žádné zpoždění.
V balení vše, co je potřeba, návod podrobný.
Spokojenost. -
Bezproblémová komunikace a rychlé doručení.
- Možnost vlastního rozměru desky u stolů
- Rychlost dodání
- Poměr cena výkon
- Trošku dražší příslušenství
Deska na stůl vyrobena během 1-2 dnů i s dodáním (rozměr dost specifický a přesto doručen na mm přesně!). Rychlé Dodání. Docela veliký výběr možností provedení polohovacích stolů.
- Možnost si nakonfigurovat stůl podle svých potřeb.
- Možnost si stůl vyzkoušet v kamenné prodejně.
- Rychlé dodání.
- Rychlé jednání
- operativní chat na webu
- kvalitní výrobky
- super komunikace
- rychlost dodání
- kvalitní produkty
Vše bez problémů. Šuplík měl vadné kolejnice, po nahlášení si dopravce vadný šuplík odvezl a za pár dní přišel nový, již funkční.
snadná srozumitelná komunikace, rychlá dodávka
Byl jsem na predvedeni vice stolu, chtel jsem je videt i v provozu. Probehlo velmi prijemne a efektivni jednani. Velka spousta mych dotazu dostatecne zodpovezena, dobry pocit.
- Bezvadny konfigurator
- Rychla odpoved na dotazy
- Drazsi, snad se to podepise na dlouhodobe kvalite
- jednoduchá konfigurace stolu
- velká nabídka různých variant
- ceny stolů a doplňků
- rychlá komunikace s obchodem
Výběr a konfigurace je jednoduchá a jasná, vše proběhlo rychle a snadně. Obchod mohu doporučit.
- Nakupovali sme poprvé ale vše bylo v pořádku takže doporučuji
- Skvělá komunikace, poradili mi s výběrem. Rychlost dodání byla neskutečně rychlá. Balení produktu bylo velmi pečlivé.
- Výběr, komunikace, deska vyrobená na míru, jak jsem požadoval + zaoblené rohy desky. Obchod doporučuji
Rychlé poctivé jednání
Vše v naprostém pořádku. Návod na sestavení také v pořádku a pochopitelný. Se stolem jsem velmi spokojen.
- Velmi rychlé doručení
- Parádní výběr stolů, spousta různých nastavení
- Možnost čerpat ze zkušeností ostatních z recenzí
- Dobrý poměr kvalita/cena
- Velmi přehledný a příjemný eshop
- U některého příslušenství ke stolům mi ceny přijdou přestřelené, ale nikdo mě nenutí si příslušenství
- Doprava za 599 Kč se mi zdá docela drahá, ale zásilka měla skoro 50 kg, takže to asi není náhoda
Celkově moc fajn, spokojenost s obchodem i se zakoupeným stolem