Stůl je parádní a všem doporučuji! Mám problémy se zády a možnost nastavení výšky mi pomohla.
- V showroomu ochotni a milí . Vše potřebné jsem se dozvěděl. Samotný stůl super a vše rychle vyřešeno.
- Rychlé doručení
- Stůl působí kvalitně (Magic)
- Fajn komunikace
Celkově proces proběhl v pohodě, hezky udělaný konfigurátor. Zboží působí kvalitně.
- Ochota, profesionalita
- česká výroba
- detailní informace k produktům
Rychlé dodání. Návod v češtině => pro mě jednoduchá stavba dle kroků v návodu. Velmi stabilní a poměrně rychle nastavitelný stůl. Bezvadný je, že to můžete připevnit v podstatě k jakékoli pracovní desce. Po úpravě i ke stávající desce kterou máte v kanceláři :-) !! Moje první zkušenost s polohovacím stolem a jsem velice nadšený. Jediné co mi trochu vadí je, že napájecí zdroj jede 24/7 pokud si to neošetříte sami zásuvkou s vypínačem. Uvítal bych „Hlavní vypínač“ napájení přímo na ovladači. Napájecí zdroj se zavěsí do poličky s rantlem za rám stolu hned pod desku a po namontování desky se nedá jednoduše při poškození vyměnit => polička na zdroj super ale udělat ji tak aby bylo možné při poškození zdroj vyjmout bez násilí a fixnout jej třeba zdrhovací páskou :-). Jsem profesně nemocný tedy předešlé 2 věty neberte jako výtku :-).
- Kvalitni vyrobek
- Dobra cena v porovnani s jinymi obchody
- Rychle dodani
- Dech beroucí (doslova) vstřícnost a ochota prodejce!
- Prvotřídní péče prodejce o zákazníka!
- Skvělá komunikace emailem i telefonicky!
- Proces nákupu byl, díky prodejci, super zážitkem! (důvody viz výše)
- Rychlé dodání.
- Mnoho možností přizpůsobení produktu!
Takovou péči o mě jako zákazníka a o to, aby vše odpadlo podle mého přání a očekávání jsem zatím nikde nezažil!
Má zakázka na stolovou desku nebyla jednoduchá a dopustil jsem se v ní chyby. Díky zájmu předvídavosti prodejce, ochotě investovat čas navíc a díky jeho péči o dobrý výsledek obchodu a spokojenost zákazníka vše dopadlo dobře a mám stůl, jaký jsem si přál a jaký jsem potřeboval!
Prodejce absolutně a vřele doporučuji! -
- nejlepší cena za tento druh produktu
- rychlé dodání
1. CENA
Největší výběr držáků na monitor má asi Alza.cz, ale ceny jsou víc jak dvojnásobné. Liftor nabízí jen jeden model v jednom provedení, ale zato pro mě ideální a navíc, ve srovnání s konkurencí, velmi levně!
2. RYCHLOST
V neděli 1. 12. večer objednáno a online kreditkou zaplaceno.
V pondělí 2. 12. předáno dopravci PPL.
V úterý 3. 12. doručeno (4 km od Jablonce nad Nisou)
---
Super rychlost! Děkuji! -
Instalační pokyn v manuálu týkající se umístění ovladače motorů je nejasný až matoucí.
Jinak předpokládám ale že bude stůl fungovat bezvadně. -
- Přehledný konfigurátor
- Velký výběr včetně příslušenství
- Objednávali sme priamo v showroome. Predajca bol veľmi nápomocný.
Prodávající v Showroomu byl nápomocný, objektivně dokázal poradit a ukázat výhody i případné nevýhody konkrétních produktů.
Rychlé dodání.
- naprostá rychlost
Skvělý výběr, rychlé dodání
- rychlé dodání
- výběr barev a variant
- stabilita stolu
podrobnější návod, použít vlastní nářadí - aku vrtačka, deska bez naznačení přpevnění noh, možnost varianty kliky na levé straně
- Spolehlivý
- Rychlé doručení
- Komunikace
- rychlé doručení, včetně požadovaného menšího pístu pro židli
- Zboží bylo doručeno rychle a v pořádku.
- Ocenila bych propracovanější návod ke složení, ale nakonec jsme si poradili.
Polohovací stůl od Liftor je celkově super, mám pozitivní zkušenost a jsem ráda, že jsem dala na doporučení si ho pořídit. Jsem moc spokojená a mohu doporučit i jiným kdo mají zájem o široký výběr možností polohovacích stolů.