Reklama

+ spokojenost s výrobkem, dodávkou a cenou

• rychlé dodání, cena, výběr

• Nákup za akční cenu -40%
    • Rychlé dodání i přes probíhající akci
    • Ignorace poznámky k objednávce s žádostí o pozdější doručení z důvodu aktuální nepřítomnosti na dovolené
    • rotoped se po první jízdě pokazil - Začalo se z útrob stroje ozývat hlasité souvislé hučení, jehož intenzita stoupá s otáčkami setrvačníku.

Obchod jako takový fajn, ale rotoped se po první zkušební "jízdě" pokazil. Po sestavení první jízda na něm probíhala naprosto bez problému. Po asi hodinové pauze však začalo v útrobách stroje silně hučet a chod setrvačníku již není tak hladký. Nahlásil jsem tedy závadu na reklamační oddělení a momentálně čekám na návštěvu servisního technika doma. Takže nový stoj bohužel zatím nemohu používat. V závislosti na tom, jak rychle a kvalitně proběhne oprava stroje, aktualizuji a upravím tuto recenzi.

Jsem spokojená.

• Rychlost dodání
    • Zákaznická podpora, komunikace
    • Za mě bohužel nekvalitní zboží.

Moje spokojenost je 50/50. Objednala jsem balanční podložku (bosu) tu jejich dražší variantu, ale je to bohužel velmi nekvalitní zpracování + krabice došla dost potrhaná. Při cvičení opačně se plast výrazně ohýbá kolem nafouknuté části, prohýbá se od rukama. Pro cvičení přímo na bodu zase plast divně skřípe. Chtěla jsem vracet, ale vzhledem k tomu, že firma nenabízí vrácení zdarma, ani skrze třeba formulář a přes dopravce jako zasilkovna, PPL atd. a je to veliké a těžké, tak by vrácení poštou stálo několik stovek. Pošlu ho dále. Ale k tomu jsem si objednala podložku na cvičení, která teda smrdela jak nafta. Prosmrdělo to dvě velké místnosti .. nechápu. S ničím takovým jsem se nesetkala. Prý je to normální tím, jak je to balené, zavřené v obalu, ale mě to teda normální nepřijde. To by mi navíc neuznaly vrátit v zákonné lhůtě 15 dní, protože byla rozbalena (odstraněn papírový malý obal, který držel na středu podložku sbalenou). Takže za mě variabilita nabídky, zákaznická podpora a rychlost dodání je plus, ale považuji výrobky této značky za nekvalitní a už tam raději nic nekoupím.

Vše proběhlo bez problémů.

• Kavlitní zboží

• Skvělé ceny v akci
    • Velký výběr
    • Rychlé doručení

• Cena zboží
    • Zničená krabice

Činky, které mám jako dárek, přišly ve zničené a odrbané krabici. To znamená, že jsem je musela vybalit a koupit dárkovou kravičku. Teď vypadají, jako bych je koupila někde z druhé ruky.

• Originální sportovní věci
    • Přehledný e-shop
    • Fota odpovídají
    • Velikost odpovídá
    • Rychlé doručení

Vše výše popsané

• Rychlost, rychlé bylo i vyřízení malé chyby.

• rychlé

• Rychlost
    • Cena

oni vlastěn neví, co prodávají..jsou to jen nějací překupníci

• Nevím

• Dobré ceny
    • Dobrá komunikace

• Rychlost vyřízení objednávky

návod k displeji byl dodán až na základě reklamace

• Kvalitní výrobek
    • Skvělá cena

• Příznivé ceny

• Komunikace obchodu výborná.