Neuznaná reklamace, hodinky vydržely chvíli, prodejce ještě drze nabídl opravu za 1000,- Kč. Tak jsme si je nechali poslat zpět neopravené, sehnali jsme autorizovaný servis a tam nám řekli, že taková oprava stojí 490,- Kč. Prodejce prodává šmejdy, reklamace neuznává a ještě tahá z lidí peníze za opravy které jsou dvojnásobné drahé než originál servis !!!! Necháváme je nyní prověřit u dealera pro ČR, zda se jedná vůbec o originály, strojek je nejspíš také vadný, zpožďují se po měsíci o hodinu !!
Reakce obchodu Libro.cz
Tato recenze je z února 2019 a nezakládá se na reálném nákupu hodinek.
Několik stovek opravdových recenzí z posledních dní a měsíců od reálných zákazníků najdete na Heuréce zde:
Hodnocení od pana Anonyma občas máme, bez uvedení data nákupu, modelu hodinek, textu odmítnuté reklamace, nebo jiných konkrétních informací. Hodnocení pochází od konkurence.
Libro.cz -
- velmi špatné jednání prodejce, nabízené zboží většinou nemají, tak hned nabízejí jiné. Po třech měsících provozu hodinek se rozpadly, nárok na reklamaci neuznali. V dnešní době je to docela síla, takhle se chovat k zákazníkům. Už nikdy víc tento obchod !
Reakce obchodu Libro.cz
Tato recenze je z ledna 2019 a nezakládá se na reálném nákupu hodinek.
Libro.cz -
- Dodání týden od objednání s tím sem počítal. Nejlepší cena na Heureka.cz Moc velká spokojenost.
- NIC
100% spokojenost
- hodinky po 14dnech nefunkční,reklamace neuznaná
nikdy více
Reakce obchodu Libro.cz
Tato recenze je z roku 2017 a nezakládá se na reálném nákupu hodinek.
- čas dodání, kvalita,
- zatím jsem nenašel
opět na poslední chvíli před Vánoci jsem objednal a přišlo v čas a v pořádku.
- Maximální možný výběr hodinek Invicta. Velmi dobré ceny. Mohu doporučit.
- Nenalezl jsem
Hodinky dorazily dle uvedené dostupnosti. Vše v pořádku.
- Seriózní komunikace, nízké ceny
Kdybych pořizoval další hodinky, jistě bych se tu opět porozhlédl.
- Obrovský výběr zboží, přehledné a pěkně udělané stránky, popis ke každým hodinkám.
- u mne žádné.
Rozhodně doporučuji. Perfektní a vstřícné jednání, sehnali mi hodinky přesně takové jaké jsem chtěl a ostatní obchodníci mi tvrdili, že v ČR nejsou a už se nevyrábí.
Zboží dorazilo v naprostém pořádku, suprově zabalené. Opravdu perfektní služby. -
- přehled
- absolutně bez komunikace....
zaplať a doufej, že snad něco dojde ....
Hodinky nedodaly jelikož je neměli na skladu a po mé obědnávce byly staženy z nabídky
- velice vstricna komunikace
nakup v obchodu doporucuji. krasne zbozi. zakaznicky servis na urovni.
- Široký sortiment tovaru vo výhodných cenových reláciach.
- Zatiaľ o žiadnych neviem.
Doporučil by som tento obchod ostatným kupujúcim.
- Ochota! Přesto, že hodinky nebyly na skladě, majitel udělal vše co mohl, aby hodinky sehnal. A opravdu sehnal.
Doporučuji.
- Dobrá komunikace
Naprosto v pořádku
- dobrá cena a férové jednání
- žádné
vzorný internetový obchod
Vse ok
- Pouze nízká cena
- Objednané hodinky značky Fossil přišly viditelně již použité, měly poškrábaný a odřený řemínek na několika místech. To mě u nových hodinek opravdu hodně překvapilo a Libro.cz hned přišlo o dalšího zákazníka, akorát mě to celé stálo nervy a vyhozené peníze za poštovné při vrácení.
Po mé zkušenosti bohužel nemohu doporučit nikomu
Reakce obchodu Libro.cz
Milí zákazníci, tato recenze i většina ostatních negativních recenzí není pravdivá a je podávána konkurenčním eshopem za účelem poškození dobrého jména Libro.cz.
Proč to dělají? Nastavili jsme pro zákazníka velmi zajímavé ceny a navíc širokou nabídku hodinek. Máme cca 25.000 druhů hodinek v nabídce. Z nich u zhruba 13.000 hodinek jsme nejlevnější a snažíme se být nejlevnější u co nejvyššího počtu modelů.
Špatné recenze od konkurence dostáváme z důvodu těchto nižších cen. Vůbec se neohlížíme na smluvně domluvené maloobchodní ceny samozvaných výhradních distributorů, které nemohou fungovat v otevřeném tržním prostředí.
Zároveň přiznáváme, že nemůžeme zajistit úplnou bezchybnost v dostupnosti hodinek. Občas se stane, že hodinky jsou rychle vyprodány a po čase opět v nabídce.
Pro zákazníky, kteří si nejsou jistí, shání i model hodinek, které v nabídce zatím nemáme, zavolejte a zjistíme Vám obratem dostupnost.
Budu se těšit,
S pozdravem,
Majitel Libro.cz
777 943 169
[email protected] -
- Skvělý shop, který dokáže sehnat požadované modely hodinek (jinde nedostupné), za velmi příznivé ceny. Osobní angažovanost majitele shopu při operativním řešení změny v objednaném zboží. Garance kvality i původu. Osobní předání zboží, majitelem Ing. Holubem.
- Velmi široký sortiment, kde je nutné si jasně specifikovat požadavek objednávky. Jsou schopni reagovat i na změny a případné nepřesnosti objednávek zákazníka.
Několikrát do roku si objednávám hodinky (koníček), ale teprve na Libro.cz, jsem si připadal, že je na prvním místě zákazník a jeho spokojenost. Dokonce jsem s majitelem probíral možnost koupě dražších modelů hodinek na výhodné splátky.
I mé další hodinky Invicta 1566 budou z shopu Libro.cz -
Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.
- komunikace, rychlá doprava
Obchod doporučuji.