• Jsou všímaví zavolají aby si upřesnily informace
    • Upozorní na chybu
    • Komunikace
    • Rychlost dodání

Kupovali jsme několik vlajek, které měli mít stejný rozměr. Bohužel ne všechny vlajky byly stejné někde pár centimetrů chybělo jinde přebývalo.
    Když se následně pověsily vedle sebe nevypadalo to hezky.

Reakce obchodu LIBEA, s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Výstupní kontrole budeme věnovat vyšší pozornost. Libea

Objednavka vyřízena velmi rychle jediné plus ale kvalita vlajky strašná. Jen ustřižený kus hadry ušitá jen dutinka žádné další obsiti vlajka nemá. Máme ji na čtyřkolku ted se jede na sraz. Jsem zvědavá co vydrží. Jestli vubec ten jeden sraz. Zde příště nic objednavat nebudu

Reakce obchodu LIBEA, s.r.o.

Dobrý den, předně nám je líto, že jste s nákupem nespokojena a Vaše očekávání nebylo naplněno. Každopádně chceme uvést na pravou míru, že u praporků v rozměru 20x30 cm šijeme pouze dutinku na tyčku bez obšívání krajů. Kraje jsou oříznuty "horkým" nožem se zatavením okrajů proti párání. Obšití dvojitým švem zkracuje životnost praporku, obzvlášť jsou-li používány na dopravních prostředcích. Vámi zakoupené vlaječky Kraje Vysočina v rozměru 20x30 cm za cenu 99,- Kč byly vyrobeny z vlajkoviny německého renomovaného výrobce s veškerou odbornou péčí. Uvítali bychom spíše zhodnocení praporků až po jejich použití na srazu.

Objednáno a zaplaceno 2.7.2020. Snad dnes tj 20.7.2020 snad dostanu zboží.

Reakce obchodu LIBEA, s.r.o.

Dobrý den, Vaše nespokojenost nás mrzí. Vzhledem k celofiremní dovolené se nám nepodařilo Vaši objednávku - vodní filtrace v rozměru 100x50x1 cm vyřídit ve standardní době.

• Během 11 dnů od nákupu, mám jen potvrzenou objednávku, jinak žádná komunikace. Těžko tedy můžu hodnotit produkt.

Reakce obchodu LIBEA, s.r.o.

Dobrý den, omlouváme se, že jste ještě neobdržela objednané sedáky. Kolegyně volala na uvedené číslo v objednávce a informovala dotyčnou, že sedáky budou zhotoveny do konce měsíce června. Na objednávce jsou uvedena dvě jména Dana P. a Gabriela K.. Naše kolegyně, která tuto objednávku vyřizuje, bohužel při telefonickém rozhovoru nezaregistrovala jméno osoby, které informaci o prodlení plnění objednávky sdělila.

• Vlajka je průsvitný hadr!!!!

Reakce obchodu LIBEA, s.r.o.

Dobrý den, vlajky tiskneme na 100% polyesterový úplet, což uvádíme na všech dostupných místech a u všech výrobků. Materiál - vlajkovinu pro potisk dovážíme výhradně od renomovaných firem z Německa a Velké Británie. Bavlněné látky od 90. let nepoužíváme, ostatně jako většina evropských výrobců.

Spokojenost.

Reakce obchodu LIBEA, s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, i když je negativní. Uvádíte, že s obchodem jste spokojen, přesto náš shop jste se rozhodl nedoporučovat. Můžeme, prosím, znát důvod Vašeho nedoporučení, abychom mohli zlepšit naše služby? Děkujeme.