- Zboží ani po půl roce nepřišlo, přestali reagovat. Objednala jsem si kryt na mobil, naštěstí stál jen 200 Kč, platila jsem předem, ale i tak mi je to líto :(
Podvodníci
- Velcí podvodníci. Poslala jsem před měsícem a půl peníze a zboží nikde...výmluvy.. Ohání se smluvními podmínkami. Nikdy více
PODVODNÍCI
- nic !!!!!!!!!!!!!!!!
- Úplně všechno ! nedošlo nám zboží ani po měsíci !! Telefon nezvedají, na fb ani na email nereagují !!!!!!
- Výběr maj hezkej,ale to je k ničemu,když vám ty věci nepřijdou !
ROZHODNĚ SI NIKDO NIC NEOBJEDNÁVEJTE !!!!!
- nedodání zboží, nevrácení peněz
jelikož jste přestali reagovat na emaily, píši sem.
Dne 24.9.2015 jste mi stornovali objednávku KFAZULOIA a peníze měly příjit na můj účet. Samozřejmě se tak nestalo.
Celé vlákno naší konverzace mám uložené a přeposílala jsem jej několikrát na Váš email. Bohužel bez reakce.
Odložilová Petra -
- Podvodníci jako hrom! U zboží mají, že expedují za pár dní a já už čekám na zboží skoro 3měsíce,pokud mi ho nepošlou do konce měsíce, rozhodně to budu řešit dál a jinak.Mají se na co těšit.
- podvodnici.Nic nepřišlo už mesíc a pul.Nereagují ani na opakované stížnosti. Hnus.....
- PRO !!!! ani náhodou.... Podvodníci v insolvenci !!!
- ani zboží.. ani peníze !! čekám a čekám.. nikdo nekomunikuje... bohužel jsem naletěla, stěžovat si není kde, ČOI nepomůže... Divím se, že ten web nikdo neodstaví, když jsou v insolvenci. Pro letošek mám asi charitu splněnou. :(
Ruce pryč !!!!
- Poslední email od webu levnynakup,cz byl že zboží už je.Slíbili že i v říjnu pošlou,teď mi zrušili účet že se nelze přihlásit a peníze opět v....umí akorát vyhrožovat čekám 4 měsíce skoro tak asi poslat ČOI policii atd !!!!!! Nejsem dárce peněz !!!!§
- Bez komentáře
Nenakoupili nebo okrádají lidi a jen slibují a peníze na účtě mají Lidi dejte se dohromady a je třeba poslat to na patřičné místo ne psát jen zde Nikdo nemáte ani peníze ani zboží !!!!!
- Nekupovat pravděpodobně zlodějí!!!!!
- Tak samo proti nekupovat podvodníci peníze na účtě zboží nikde !!!!
Rozumně podat trestní stihání všichni okradení !!!!!
- Už nevím jestli si ze mě dělate dobry den, nebo takhle neschopne fungujete normalne. Uz zacinam byt znacne vytocena! Nejen ze Vam posilam emaily, na ktere vubec nereagujete a neodepisujete, ale to ze mi napisete, ze zasilku opet odesilate a ta stale neprijde, tak to uz prehanite! Ráda bych Vám připomněla již po 53!, že mi dle očekávání ZASE nic nedošlo. Ale verim, ze i přes vaši několika měsíční neschopnost a přehlížení na tom jistě "usilovně" pracujete a zásilka už KONEČNĚ po měsících čekání přijde!
NESCHOPNÍ LIDI CO OKRÁDAJÍ LIDI!
Zboží po výhružkách nakonec přišlo ovšem jiná barva produktu a poškozené .... bez jakékoliv faktury ! NEKUPOVAT NIC "
- Neobjednavat !!
- Podvodnici uz 3 mesice cekam na zbozi a nasledne na storno objednavku a vraceni penez stale nic, porad se na neco vymlouvaji. Podvodnici a nedobrovolne se obohacuji !!! Pozor !!!
- POZOR - Podvodníci, objednala jsem zboží, zaplatila a nedoručilo se mi, nikdo se mnou přes měsíc nekomunikuje!
- Ano, přínosem byla, ale pozdě. Jsou to podvodníci. Na své zaplacené zboží čekám 4 měsíce a nikdo se mnou nekomunikuje.
Dávejte si na na tento obchod pozor a nic neobjednávejte, nebo vás okradou jako mě!
- Zaplatila jsem zboží a od té doby nikdo nekomunikuje. Pozor je to levárna!!!!
Asi finanční dárek :(