- jiné zboží
- arogance a nezájem
- telefon nebrali, mail na jejich stránkách bez reakce až na mail [email protected] někdo zareagoval, ale jen výhrušky právním oddělením a neochota napravit vlastní chybu
- POZOR !!!! NEKUPUJTE NIC NA TOMHLE ESHOPU !!
Přišla mi falešná nefunkcni elektronika dymka, za kterou jsem zaplatila více než 1000 ,- Pan Martin Zvonik, majitel eshopu, mi nikdy na emaily neodepisoval, takže jsem ho musela kontaktovat telefonicky, dozvěděla jsem se, že je na dovolené a zpátky se vrátí až za 2 týdny A od té doby opět nekomunikoval, zboží jsem zaslala zpátky na adresu obchodu, týden leželo na poště, nez jsem ho uvědomila telefonicky, ať si zboží laskavě vyzvedne, následně po cca 2 tydnech čekání mi přišel email, že jsem zboží nevrátila ve 14denni lhůtě a tudiž nemám nárok na vrácení peněz a že dymka byla u dodavatele a funguje. Tohle je vrchol!! Přes shopy už nakupuji nějaký ten pátek a nikdy jsem neměla problém, proto mě ani nenapadlo si zkontrolovat recenze, kdybych tak učinila před nákupem, věděla bych, že tady nakupovat nemám.
- VŠECHNO
- TAK NAŠTVANÝ JSEM UŽ DLOUHO NEBYL
- VÁŽENÍ POZOR !!!! NA TENTO E SHOP
- připojuji komunikaci obrázek ať si udělá každý sám...
zklamal mě přístup a komunikace. Tento eshop mlží a překrucuje skutečnosti. zaplať panbůh , že jsem si v konečném důsledku nic nekoupil. Oni ani nemají velký zájem mít spokojené zákazníky. Jelikož jsem při objednávce špatně zvolil způsob dopravy, dotazoval jsem se na možnost osobního vyzvednutí jak na stránkách uvádějí, jejich reakce mě velmi nemile překvapila.netaktní odpověď , a stornování objednávky. Jiné eshopy vás kontaktují upozorní vás na špatný zpusob dopravy a nabídnou vám jestli si chcete vybrat jiný. tento eshop vám objednávku stornuje , prostě nemají zájem prodávat. navíc komunikace je dost příkrá až hrubá. Žádné pozdravení při oslovení a překrucování. přikládám celou komunikaci...každy ať si udělá obrázek sám.
Dne 2017-12-13 09:34, [email protected] napsal:
Dobrý den, rad bych si vyzvednul osobne objednane zbozi ve Vašem kamenném obchode jak uvadite ve způsobu dopravy. Bohužel jsem se nikde nedopatral kde se prodejna nachazi.
Jedna se o objednavku č.11170.
Muzete mi prosim co nejdrive napsat zda je zbozi vubec skladem, abych ho měl ještě do
vánoc. Dekuji za rychlou odpověď.. S pozdravem Ivo Prchlík..
Kontakt: [email protected]
URL: http://www.levneveci.eu/hlavni.html
From: [email protected] [mailto:[email protected]]
Sent: Wednesday, December 13, 2017 8:40 PM
To: [email protected]
Subject: Re: Dotaz z webu
Ale my nemame ani kamenny obchod ani moznost osobniho vyzvednuti nikde neuvadime,Vase objednavka byla stornovana
M.Svobodová
Dne 2017-12-13 23:32, Ivo Prchlík napsal:
Dobrý večer,
Tak tomu teda nerozumím.
Jednak na Vašich stránkách ve způsobu dopravy toto uvádíte jako možnost vyzvednutí v kamenném obchodě.
A především můj slušný dotaz ( i s pozdravením ) nebyl žádostí o stornování objednávky.
Nechápu z jakého titulu mě píšete že jste mi stornovali objednávku.
Pouze jsem se dotazoval na osobní vyzvednutí jak uvádíte na Vašich stránkách.
Tak netaktní a neprofesionální odpověď jsem nečekal.
Vaše jednání zveřejním ,aby byli upozorněni další slušní kupující a dali si na váš eshop pozor.
Na závěr uvádím, že na základě Vašeho podivného přístupu a jednání já sám odstupuji od objednávky a tímto ji stornuji.
S neúctou k Vám
Ivo Prchlík
Dekuji za Vas email,predavame jej pravnimu zastupci v pripade ze by se cokoliv nekde na internetu objevilo aby mohl nadale s dukazy jiz uvedenymi pokracovat v jednani. dekuji a preji hezky den
S úctou M.Svobodová
Chci jen zduraznit ze Vase jednani kdy koupite zbozi v radech stokorun,date vyzvednout dobirkou a uvedete nakup nad 2.000kc,nacez se ohanite osobnim prevzetim je usmevne.Navic za nemoznost osobne prevzit je treba podekovat panu Babišovi nikoliv nam.Uvadite ze jednani zverejnite aby slusni prodejci si dali pozor,ja myslim ze upozorneni je spise pro kupujici nez pro prodejce,ale toto prisuzuji Vasim neprofesionalnim zkusenostem v obchodování.Vase objednavka nemela ani spravne podminky na to ji realizovat a proto mohla byt stornovana automaticky,v ramci zachovani slusneho jsmena jsme Vam ji vsak stornovali pisemne.
Hezky vecer
- Nekomunikuje.
- Je arogantní.
- Nepřijímá reklamace.
- Přišlo mi jiné a nekvalitní zboží.
Nedoporučuji!!!!!!!
- Nízká cena
- Nedostupný mobilní telefon.
Nákup proběhl rychle, dodáno brzo, drobný problém vyřešen ihned emailem a k mojí spokojenosti. Co objednáno to dodáno a zatím vše funguje.
- Rozesila nekvalitni a nefunkcni veci
- Nekomunikuje
- V komunikaci prostrednictvim emejlu je arogantni
- Meni podminky reklamace tak jak mu to momentalne vyhovuje
Nedoporucuji lidem od tohoto podvodnika cokoliv objednat.
Tento prodejce defacto zamerne rozesila vyrazene zbozi z vyroby a na tomto parazituje a jen spoleha, ze pro nizkou cenu nebudete toto resit. Podobneho podvodneho jednani se p. Zvonik Martin dopousti i na Aukru! -
- levné zboží
- rychlé dodání
- kvalita některého zboží hrozná, z pěti věcí jsou použitelné jen dvě (hračky pro děti)
prodejce by si měl uvědomit, že i když je zboží za dobrou cenu, mělo by být funkční, jinak jde jen o vyhozené peníze!
- Takový zmetek se vždycky uživý
- S tímto člověkem sem uzavřel obchod, který zpackal a absolutně se k tomuto malému problému neumí a hlavně nechce postavit, čelem. Naopak začal na mě útočit lhaním u aukra kde tento obchod proběhl. Tento Zvoník nezná a neuznává zákony a tak se stalo, že sem zaplatil za zboží, dvakrát poštovné a zboží a peníze nemám, celou tuto věc postupuji u ČOI, naštěstí s takovýma darebáčkama si lehce poradí kord, když mám na všechno dokumentaci. VÁŽENÍ VELKÝ POZOR NA TOHOTO PRODEJCE!!!!!!!!
Vyhýbat obloukem
- Levné
- Objednal jsem, přišla špatná kamera, reklamoval jsem, přišla po druhé špatná kamera, reklamoval jsem podruhé, přišla správná a po týdnu přestala fungovat, reklamoval jsem. Přišla správná kamera se špatným držákem. Už nemám sílu reklamovat.
Někteří lidé by prostě neměli podnikat ...
- Levné a pěkné zboží
- Rychlé a bezproblémové dodání (hned druhý den po objednání)
- Pouze mi nikdo nezvedl telefon... Jinak proti žádná :)
Doporučuji :)
- levné věci
- dodání. objednávka učiněna 14.5. večer, o dvě hodině později mi přišel mejl, kde bylo uvedeno odesíláme zásilku. Zboží došlo 23.5. Dle podacího čísla byla zásilka podaná až 19.5.!
na zboží jsem nespěchala, proto mi příliš nevadí pomalé dodání, ale vadí mi, že mi přišel mejl, že zboží "odesíláme" a přitom bylo odesláno o pět dnů později.
Jednotlivé zboží vyzkoušeno nemám, proto nemůžu hodnotit. -
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Komunikace otřesná, arogantní jednání, přesvědčování o pravém opaku. Zboží nikde. Na poště o žádném takovém zboží ani nevědí podle čísla zásilky a mého jména. Česká pošta také nic neví. Jsem zvyklá si objednat zboží stím, že mi je doručeno. Ne že budu čekat bůh ví jak dlouho. Udájně je zboží podáno, ale na poště v Zásmucích o ničem neví. Po dalších emailech, že zboží už nechci, nikdo nereaguje. Štěstí, že jsem peníze neposlala přes internet.
Komunikace otřesná, jednání arogantní, další reakce - na dobu mrazu. Nedoporučuji
- opravdu levné věci,nakupoval jsem tu už 2x konkrétně rybářské navijáky a jsem se zbožím spokojený.
- Chtělo by to vyladit komunikaci se zákazníkem
doporučuji
- Nejlepší bude pokud všichni kdo u nás chtějí koupit si nejprve prectou nase hodnoceni,ktere uzivatele udeluji jen z duvodu msty a problem ze heureka toto neoveruje.Zasilame do 24 hodin od objednani zbozi nikoliv do 10 dnu jak uvadi jisty anonym.Pani koupila detsky notebook kde v popisu bylo jasne uvedeno ze je pouze v AJ tak jak je uvedeno v popise dodnes,klasicky jsme ji nabidnuli odstoupeni od kupni smlouvy do 14 dni se kterym souhlasila a poslala vec zpet NA DOBIRKU pravnikama hrozila ona pokud si nevyzvedneme nikoliv nase firma.Nakonec pochopila a zaslala klasickou cestou,penize ji byly vraceny do 24 hodin.Kazdy si muze prebrat sam.
- V druhem pripade nema obchod nic spolecneho s internetovym obchodem www.levneveci.eu.Pan prisel na nasi kamennou pobocku do Kolina kde si vybral drzak na telefon.Zaplatil a po mesici jej privezl v pulce rozlomeny s tim ze chce penize,ostatne to tak popisuje i v mailu ktery vlozil do recenze.
- Normalne sam se mu rozlomil.Pry uz kdyz kupoval tak vedel ze je to smejd,ovsem nikdo mu nic nenutil nemusel kupovat a 50 lidem pred nim se to nikomu nestalo.Pan jiz do recenze nevlozil dalsi skutecnosti kde nam vyhrozoval.Radeji vybral co se mu hodilo.
KAZDY SI PRED NAKUPEM NEJPRVE UDELEJTE SVUJ USUDEK A PAK U NAS KUPUJTE.
BUDEME SE TESIT NA NAKUP VSECH SLUSNYCH LIDI KTERE MAJI RADOST Z TOHO ZE SI MOHOU PORIDIT LEVNE ZBOZI NA NASICH STRANKACH WWW.LEVNEVECI.EU -
- fakt nevím, pouze jediná zkušenost, ale definitivní. Nikdy bych tento obchod znovu nezkusil a důvod není jen pravopis záškoláka.
- reklamace zboží spojena s vyhrožováním, viz mailová komunikace, která mi přišla poté, co jsem reklamoval rozpadlý držák mobilu. Dávejte si vážně pozor na to, od koho koupíte, třeba jen drobnost, jako my. Doslovný přepis mailu pana Zvoníka z levneveci.eu:
Levneveci.eu:
Ja Vam to napisu asi nasledovne a uplne srozumitelne.
Dejte mi prosim vedet zda opravdu chcete odstoupit po mesici od kupni smlouvy a vratit penize za zbozi ktere jste poskodil.
Pokud ano tak Vam je samozrejme vratime.Verte vsak tomu ze tez prodavate na internetu a ze by se Vam toto mohlo stat z daleko drazsim zbozim.
Treba takova bunda za 8.500kc ze by se za jizdy sama najednou roztrhla,co by jste na to rikal???
Berete tedy penize zpet?
Dne 2013-08-23 15:35, napsal:
Ještě prosím o přesný popis známek mechanického poškození.
From: [email protected] [mailto:[email protected]]
Sent: Friday, August 23, 2013 3:03 PM
To: Subject: Re:
Dobry den
Na prodejne jiz mate pripraveny novy kabel k tiskarne.
Drzak vykazuje znamky mechanickeho poskozeni a jeho reklamace bohuzel nebyla uznana.
S pranim hezkeho dne M.Zvonik www.levneveci.eu
DDne 2013-08-23 14:30, Tomáš Honzík napsal:
Dobrý den, na přelomu července a srpna jsme zakoupili ve vaší prodejně v Kolíně dvě věci: držák mobilního telefonu a USB kabel pro zapojení tiskárny. Kabel nefungoval nikdy, držák asi tři týdny, poté se za jízdy bez varování přelomil a spadl i s telefonem. Obě nefunkční věci jsem odvezl zpět do prodejny k reklamaci na začátku tohoto týdne s tím, že se pokusím vyhledat účtenku. Protože je kdesi v obsáhlém účetnictví a její vyhledání je pracné, chci se vás zeptat, zda bude její vyhledání nezbytné. Pokud ano, doložím ji, pokud by se reklamace obešla bez, budeme rádi. Číslo našeho účtu pro zaslání kupní ceny zboží, od jehož koupě jsme byli nuceni odstoupit, je ... -
- PRO v tomto obchodě není nic.
- Dodání zboží trvalo 10 dnů i přesto, že inzerovali, že je zboží skladem, několikrát jsme dokonce urgovali.
- Obchod nedoporučuju v žádném případě! U popisu zboží vůbec nebylo uvedeno, že není v češtině, nebyl ani český návod. Jednalo se o dětskou hračku, tak jsme zboží zaslali zpět. Po týdnu nám poslali mail, že zásilku nepřevezmou, prý jsme postupovali nezákoně!!! Po několika komunikacích, začali vyhrožovat právníky!!! Jednalo se o věc za 500,- tak už jsme to oželeli, ale zaplacené dvakrát poštovné, arogance a zlodějské jednání nás fakt vytočilo.
- Takže NEDOPORUČUJU!!!
HRŮZA!!!