- Nebyli schopni do týdne dodat zboží, které bylo skladem. Zatim nic nepřišlo a už ani objednané zboží nepotrebuji, poradila jsem si jinak.
Reakce obchodu Levné Ptákoviny
Dobrý den. Zboží jsme odeslali včas, nevíme, proč ještě nebylo doručeno. Krásný den přejeme. Nashledanou.
Objednala jsem si masku, která se zobrazovala jako dostupná, bohužel mi obchod po pár dnech napsal, že zboží nemají a objednávku stornují
Reakce obchodu Levné Ptákoviny
Dobrý den. Paneí Jano u výrobku byla ale uvedena rezervace, čili, nebylo garantováno dodání.Budeme toto řešit. Krásný den přejeme.
- Jsem velmi spokojena
- Zatím jsme vždycky našli, co jsme hledali a potřebovali pro naši divadelní ochotnickou činnost.
objednáno a fakturováno jiné zboží, vracím
Reakce obchodu Levné Ptákoviny
Dobrý den. Paní, zřejmě jste si spletla obchody a nás hodnotíte špatně na základě objednávky z jiného eshopu. Prosíme o úpravu hodnocení. Děkujeme. Nashledanou.
Obchod poslal vše objednané včas, jen balík nebyl uplně dobře zabalen, takže čínský klobouk mi přišel trochu promáčklý.
Reakce obchodu Levné Ptákoviny
Děkujeme za hodnocení, je možné vyměnit, pokud byste si přála.
- nemožnost dodání zboží v požadovaném termínu
- nemožnost osobního vyzvednutí
Nabízejí termín, který nedokáží dodržet. Sami doporučili objednávku zrušit. Nebyla možnost si zboží osobně odebrat.
Reakce obchodu Levné Ptákoviny
Dobrý den. Děkujeme za hodnocení. Osobní odběry ale neposkytujeme. Nikde ani nemáme informaci o tom, že bychom je poskytovali. Naopak. Co se týče dodací lhůty, u výrobku byla rezervace pro jiného zákazníka a my Vás informovali, že to nestihneme, což jste zmínil. Hezký den, nashledanou.
Rychlost dodání, dobrá komunikace, kvalitní zboží
- vymlouvají se na něco, co není pravda
Reakce obchodu Levné Ptákoviny
Dobrý den. Děkujeme Vám za reakci, chápeme Vaše rozhořčení, ale v ničem jsme nelhali nebo se nevymlouvali. Zboží, které jste objednal, bylo v opravdu hojném počtu a nebylo možné jej zajistit. Náhradu bychom skutečně nestihli našít. Nikdo v ČR (a dle našeho informování ani na evropském trhu) jej v takovémto množství nemá. Ještě jednou nás to velmi mrzí. Nashledanou. Hezký den.
- Objednávka byla včas doručena, komunikace s obchodem výborná. Objednané věci pěkné.
- Přes komunikaci, bleskové dodání, prostě obchod na 1*.
Reakce obchodu Levné Ptákoviny
Velmi Vám děkujeme. Hezký den.
- Dorazilo jiné zboží a ještě špinavé
Dobrý den.
Mrzí nás to.
My ale nemáme jinou možnost řešení. Buď si zboží stáhneme na své nákladdy nazpět a vrátíme kompletně peníze anebo si jej ponecháte a zašleme kompenzační částku a slevu na příští objednávku.
Ještě jednou se omlouváme.
Pokud máte nějaký návrh, jak lze tuto situaci řešit jinak, napište prosím. Určitě se dohodneme.
Hezký den. -
- zboží je předražené
Reakce obchodu Levné Ptákoviny
Dobrý den. Dovolíme si nesouhlasit, neboť prodáváme jedny z nejlevnějších výrobků v daném sortimentu v rámci ČR.
- nastal problém,a obchod se k němu postavil čelem a vyřešil jej
- bezproblémové vyřízení objednávky
první a dobrá
Bezproblémový nákup, bleskově doručeno - doporučuji :-)
- Neodpovídají na email.
Objednala jsem si elfské uši ale přišli mi ve stavu kdy jedno z uší nejde použít. Chci je reklamovat, ale na email nereagují.
Reakce obchodu Levné Ptákoviny
Dobrý den. Na email jsme reagovali, nabídli možnosti jak zboží vrátit.
Rychle vyrizeni objesnavky a doruceni,vyhodna cena.
Vse bylo ok