- Zboží přišlo poškozené
- Za zboží jsem zaplatil 907,- Kč a přišla mi faktura na 756,- Kč
Nesolidní jednání, platba byla 907,- Kč a faktura přišla na 756,- Kč. *** editováno***
Reakce obchodu Levnepostriky.cz
Dobry den, kedze po overeni fakturacnych udajov sme zistili ze ste platcom DPH v CZ tak vam bola upravena faktura ako nakup bez DPH. Preplatok nase uctovne odelenie prehliadlo. Po upozorneni a zaslani bankveho uctu sme vam preplatok 151 Kc vratili na ucet.
Urcite nasou snahou sa neni obohacovat na 151 Kc :D -
- Rychlé zaslání
- Snadné složení těla a křídel
- Sokol má vysokou cenu na to, jak vypadá - hodně plastový vzhled
- Velmi krátký drát na zavěšení
- Ptáky bohužel neodradil na déle než dva dny, pochopili, že je to plast
Produkt dravce - sokola vypadá příliš plastově a za cenu 600 plus poštovné jsou to bohužel vyhozené peníze. Náklady na výrobu musely být násobně nižší. Možná za to firma úplně nemůže, protože zaplatit všechny daně znamená, že ceny všeho musejí být nejméně dvojnásobné (lidé přesto volí strany vše zdražující, protože toto nechápou), ale i tak je cena vysoká. Čekal jsem za 600 Kč lepší vzhled. Pokud by proti ptákům fungoval, cena by tolik nevadila, jenže ani nefunguje, ptáci poznají, že jde o plast a v práci na fasádě pokračují.
- Obchod se mnou nekomunikuje,
- Zadna reakce na moji objednavku
Nezaslali celou objednávku, bez uveení důvodu
maketa sokola na plašení holubů se neosvědčila-holubi se jí vůbec nebojí a pokračují nerušeně dále ve své návštěvní aktivitě
- Koupil jsem bio postřik proti mšicím. Bohužel láhev s roztokem byla otevřená a obsah dosahoval do poloviny láhve, takže si myslím, že bylo ulito.
- dobré ceny
- Lahvička se smáčedlem přišla špatně zavřená a vylitá do balíku. Napsal jsem to obchodu s tím, že nežádám žádnou kompenzaci. Omluvu jsem ale očekával.
- Objednané zboží poslali 2x po sobě. Přestože šlo o balík s hnojivem o hmotnosti 25 kg (podle objednávky), dopravce v 1.případě deklarovat hmotnost 23,86 kg (a v druhém nevyžádaném 25,56 kg) - takže cenový rozdíl v hnojivu 39 Kč!
- U objednaného koncentrátu insekticidu byly obě lahvičky v balení úplně vyschlé.
Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.
- dlouhá dodací lhůta - po obdržení platby předem
- žádné
- slibují, nabízí co nemají
z mého pohledu , nenakupovat u nich. dodnes bych čekal na zboží. ani se neobtěžovali napsat , že to nemají a ani se neomluvili . Pekr
Reakce obchodu Levnepostriky.cz
Zakaznik na druhy den hned stornoval objednavku. Asi si nepamata tak preto stale na nu caka. Neposielame tovar pokial si zakaznik nepraje aby sme mu objednavku poslali. Zakaznik si asi objednal vo viacerich obchodoch a caka kto mu posle skor.
- Nekomunikuje se zakaznikem, nezduvodni proc zbozi nedodali.
Reakce obchodu Levnepostriky.cz
Zakaznik si zadal uhradu bankovym prevodom. Do dnesneho dna nebola pripisana na ucet. Bolo poslany email ze neprisla uhrada. Jediny kto tu nekomunikuje je zakaznik.