• do dnes vždycky nebyl problém až teď

příde my v dnešní době kdy různé společnosti dokáží do dvou dnů od objednání doručit objednané zboží 8 dní dost dlouho a furt zatím to nemám co jsem objednal vím že za dopravce nemůžete ale objednal jsem několikrát u vás za poslední roky a vždycky nejdéle do dvou dnů byla zásilka předána dopravci nyní až za 5 dní a hlavně upozorňuji že to byli pracovní dny ne víkend jsem zvědavý jestli zítra to už dojde po 8 dnech je to škoda vždycky jsem byl spokojený ale nepochopím co trvalo 5 dní než jste předaly dopravci

zboží jsem si objednala před více jak týdnem a vzhledem k tomu, že má být doručeno elektronicky tak jsem předpokládala, že dorazí dříve než tištěná podoba knihy

Reakce obchodu Levné knihy

Dobrý den, pokud máte problém se stažením e-knihy, kontaktujte naši infolinku.

Byla to pro mě první zkušenost s obchodem a hned špatná.Zboží vůbec nedorazilo.

Reakce obchodu Levné knihy

Dobrý den, pokud máte problém se stažením e-knihy, kontaktujte naši infolinku.

Obchod prijal objdnávku a vzápätí mi oznámili, že so Slovenskom neobchodujú, zo Slovenska sa objednať nedá. Takže nechápem vašu iniciatívu - ste neinformovaní, alebo si z nás robíte drandu?

Reakce obchodu Levné knihy

Dobrý den, bohužel v současné době doručujeme zásilky pouze do ČR. Tak, jak je uvedeno u produktů i v nákupním košíku. Na rozšíření dopravy do dalších zemí EU intenzivně pracujeme. Martin, LK.

Přijde mi absurdní, že obchod nabízí pouze jedinou možnost zaplacení zásilky, tj. online kartou.

Reakce obchodu Levné knihy

Dobrý den, v našem e-shopu můžete platit různými druhy plateb. Od klasické dobírky, přes platební kartu, až po online převod. V nákupním košíku si zvolíte požadovaný způsob platby. Martin, LK.

Nevýhoda moc peněz

Nemohu hodnotit, zboží ještě nedorazilo. V ten ten jsem objednávala ve třech obchodech, z těch zboží již dávno mám.

• Dostanete adrenalín do žil, když se rozčílíte při komunikaci s operátorkou
    • Zboží bylo doručeno pozdě
    • Lhaní a arogance operátorky
    • Zdaleka nejsou nejlevnější

Zboží stahují z různých prodejen a trvá to i týden než ho doručí.

Čekala jsem, že balík přijde do pátku,ale nejspíš nedorazí vůbec. Dlouhá doba odeslání oproti jiným obchodům.Bohužel zaplaceno,a balíček nikde.

Reakce obchodu Levné knihy

Dobrý den, je nám líto, že nejste spokojena s rychlostí přepravy. Objednávku jste uskutečnila v úterý večer. My jsme zásilku předali dopravci ve čtvrtek ráno, rychleji to opravdu neumíme.

Do obchodu jsem si šla vyzvednout objednávku, ale knihy nebyly žádné na skladě, přesto, že mi přišla zpráva, že si je mám vyzvednout.

• Knihy nedorazily

Knihy nedorazily, měla jsem je jako dárek pod stromeček ….

Objednávka přišla rychle, ale kniha přišla poškozená. (Zničené okraje)

Velmi špatné. Doručení do boxu na vyzvednuní trvalo 3 dny. Navíc poslali úplně jinou knihu (jiný díl) než jsem si objednal. Reklamace na kamenné prodejně byl problém - až poté co jsem jim důrazně vysvětlil, že opravdu nechci posílat knihu zpět a čekat, a po několika telefonátech s vedoucí se nakonec prodavačky uvolily mi knihu vyměnit.

Reakce obchodu Levné knihy

Dobrý den, doručení do boxu během tří dnů je nadstandardně rychlé, většinou doručujeme do 5 dnů. Ohledně výměny na prodejně Vám vyjdou vstříc, i tak je ale nejjednodušší cestou infolinka e-shopu, kde se s Vámi bez problému dohodnou na nejrychlejším postupu.

Přišlo jiné zboží, než jsem objednala

• Marně jsem čekal na pokyny k platbě s číslem bankovního účtu

Reakce obchodu Levné knihy

Dobrý den, tyto pokyny nezasíláme, platba převodem je možná pouze v platební bráně pomocí "rychlých plateb". V nákupním košíku zvolte Platba předem přes platební bránu a následně zvolte Platbu převodem.

• Nelze platit převodem na účet

• dle internetu 10+ kusů na prodejně, ve skutečnosti žádný. Nikdo nedá nic vědět dokud osobně nedojdu a slečna v Jihlavě moc milá není

• Byl mi poslán úplně jiný balík, můj, předem zaplacený, stále nepřišel. Na email nikdo nereaguje

Ještě nedorazilo nevím proč

Reakce obchodu Levné knihy

Dobrý den, v objednávce jste jako platbu zvolil "Platbu online kartou". Bohužel jste platbu neprovedl, nebo ji banka z nějakého důvodu zamítla. Objednávka byla tedy stornována. V případě opakovaných problémů doporučujeme objednat na dobírku.

nedostala jsem žádnou informaci, zda si mohu zboží vyzvednout, zda na prodejně je. Již mám koupeno u konkurence

Reakce obchodu Levné knihy

Dobrý den, je možné, že e-mail spadl do nevyžádané pošty. Omlouváme se za komplikace.