• rychlé vyřízení, dobrý výběr

rychlost

• Obchod jsem navštívila poprvé a byla jsem mile překvapená, velký výběr zboží za dobré ceny

Dobré ceny, velký výběr knih oro děti, rychlé dodání

• vše ok
    • na hodně knih vynikající ceny

• Rychlé vyřízení a dodání moc spokojen

Měli knihu, kterou jinde ne.

Byla to pro mě první zkušenost s obchodem a hned špatná.Zboží vůbec nedorazilo.

Reakce obchodu Levné knihy

Dobrý den, pokud máte problém se stažením e-knihy, kontaktujte naši infolinku.

Rychle, levně, spolehlivě :-)

• Cena
    • Rychlost dodání

• Hezké levné knihy

V obchodě jde sehnat velmi levně různé knihy.

Nakupuji zde opakovaně a vždy jsem spokojená

• rychlé jednání

Velká spokojenost.

Z Levných knih jsem si objednávala již několikrát-mám s tímto obchodem velmi dobré zkušenosti.Výhody :
    - levné knihy jsou skutečně levné a nejsou po nikom přečtené,obchod Levné knihy je prodává v originále
    - levné knihy jsou levné,nicméně pokud si vybere doručení do Zásilkoven,Balíkoven,na poštu tak cenově to jde,ale pokud dobírkou/což je dle mého názoru jistější/,tak je levné knihy zásadně převodem
    - potěšila mně velmi brzská dodací lhůta,během níž jsem dostávala od Levných knih co se děje s mou objednávkou knih/knihu jsem ojednávala 19.9.2024 a 24.9.2024 jsem si vyzvedla a řádně zaplatila 2 knihy v hotovosti.-VELIKÁ A OBROVSKÁ SPOKOJENOST.Jana Kučabová,Zruč nad Sázavou,e-mail:[email protected] 25.září 2024

Objednávku jsem nakonec zrušila a informovala obchod. Bohužel ji poslali, ale domluvili jsme se, že až se jim zásilka vrátí, kontaktují a vrátí peníze. Snad to dopadne jak napsali :)

• nákup z domu,výběr,cena

• dobré ceny

Knihy dorazily v pořádku, ale překvapilo mě balení - žádná bublinkové folie, pouze obaleno kusem kartonu. Knihy vypadají jako již použité, ale kupovala jsem nové. Obal jedné knihy byl i lehce znečištěn. Rozhodně nedoporučuji tady nakupovat, pokud se jedná o dárek. Pro vlastní potřebu mi to nevadí.

• Vse v pořádku

• rychlost dodání