Přihlásit se a přidat recenzi

• Cena ?

Objednával jsem a bylo napsáno ze budu platit jen 800kč poté se to zvedlo na 1200 z důvodu asi zdražovaní ???

Rychlost a spolehlivost

• Příjemně mě překvapil telefonát ohledně potvrzení objednávky a sdělení termínu doručení

• Objednávka byla vytvořena dne 7.11.2024 s osobním vyzvednutím a u zboží mají dodatek že jej mají skladem. 13.11.2024 hned po otevření jsem jim volal abych se dotázal kdy bude zboží připravene k vyzvednutí a paní která telefon zvedla mi řekla že to zjistí a hned mi zavolá . Do dnešního odpoledne 14.11.2024 se nikdo neozval hlavně že mi přišel požadavek abych ohodnotil nakup , což je opravdu důležité. Tady tedy máte hodnocení a absolutně obchod nedoporučuji.

• arogantní obsluha v kamenné prodejně
    • nerespektování práva zákazníka o odstoupení od kupní smlouvy

Nikomu nedoporučuji využít E-shop tohoto prodejce. Jestli že se netrefíte na první dobrou do zboží a omylem koupíte něco jiného, tento obchod již s Vámi nebude chtít mít nic společného. Vůbec neakceptuje právo na odstoupení od smlouvy do 14 dnů. Při pokusu o výměnu zboží přímo v kamenné prodejně si na Vás arogantní obsluha zgustne. Začne Vám cpát, že zboží je použité, že je kosmetický poškozené ... a stejně odejdete s prázdnou. Prozatím zakoupené zboží bylo opatrně vyjmuto z kartonového obalu a po zjištění, že jsem objednal pouze špatnou koncovku vráceno do obalu a doneseno na prodejnu k přislíbené výměně, tudíž nebylo ani zapojeno do sítě.

Dobrý den, ¨

právě jsme shlédli kamerový záznam, prodejce Vás upozornil na škrábanec, který byl umístěn na zboží, sám jste se divil a sdělil jste, že nabíječku objednával a testoval nějaký váš kamarád. Bylo by férové, aby jste napsal recenzi která se odehrála a zakládá se na pravdě, závěrem, šlo o vrácení zboží, které mělo škrábanec. Pokud chce zákazník zboží vrátit tak ve stavu v jakém mu bylo zboží dodáno.

• Zboží skladem
    • Rychlost zaslání
    • Cena

Reakce obchodu Levnejmobil.cz

Děkujeme za Vaší recenzi.
    Levnejmobil.cz

• Prosla/neplatna twist karta T-Mobile. Nutno si sam koupit novou.

Reakce obchodu Levnejmobil.cz

abych to upřesnila, zákazník si zakoupil GPS modul, kde výrobce přikládá sim kartu zdarma, která bohužel byla "prošlá" ( sim karta za 40Kč), zákaznikovi jsme se omluvili a poslali na účet 100Kč, aby si mohl zakoupit v jakékoli trafice - prodejně jinou sim kartu, pro urychlení používání zakoupeného zboží.

Ano zákazník si koupil novou sim kartu sám, ale za penízky, které jsme mu poslali a sám souhlasil s touto alternativou.

• Cena, rychlost.

Spokojenost.

• Neuplne informace u vyrobku, neprijali odstoupeni od smlouvy po ctyrech dnech od koupe v eshopu

l

Reakce obchodu Levnejmobil.cz

zákazník si zakoupil sluchátka Huawei CM33 USB-C Stereo Headset White (Bulk) za 182Kč, po několika dnech je zákazník přinesl na prodejnu s tím, že je chce vrátit, bylo mu oznámeno, že z hygienických důvodů vrátit nejdou (nikdo nechce nosit sluchátka po jiném zákazníkovi) proto bylo nabídnuto zákazníkovi možnost reklamace, protože sdělil, že nefungují s jeho telefonem zn.Huawei, sluchátka jsme odzkoušeli na pěti telefonech značky Huawei a bez problému fungovali, kdyby nebyly sluchátka vybaleny a nasazeny v uších, výměna či vrácení by nebyl problém, ale pokud je na výrobku jakákoli tělní tekutina, nelze toto zboží vrátit.

Levnejmobil.cz

• Perfektní komunikace s dodavatelem. Rychlost dodání.
    • Nevýhodou je, že takových seriózních dodavatelů není více.

Moc děkujeme:-)

Tomuto obchodu není co vytknout,naopak jen samá chvála za výjimečné jednání se zákazníkem!! Věřím, že i ostatní zákazníci jsou tak spokojeni jako já.Zdraví Olga z Moravy.

už je to týden a zboží stále nedorazilo, !!! ZAPLACENO BYLO IHNED !!!

Reakce obchodu Levnejmobil.cz

ve čtvrtek jsme s Vámi mluvili, došlo u nás k nepřenesení objednávky z důvodu toho, že jste do pole DIČ nenapsal číslo, ale název Vaší společnosti. I přesto jsme se Vám omluvili a v pátek Vám balíček od nás odešel.

• rychle doručeno
    • Vše v pořádku
    • Velmi spokojenost
    • Zatím nic nenašla

Děkujeme za recenzi.

Levnejmobil.cz

Přehledné stránky, výhodné ceny. Jeden kus zboží nebyl skladem, obratem mi volali a domluvili jsme náhradu. Doručení zboží do dvou dnů. Rozhodně doporučuji.

Reakce obchodu Levnejmobil.cz

Děkujeme za Vaší recenzi :-)

• Vše v naprostém pořádku

Žádná

Moc děkujeme :-)

přehledné, bez problému

Reakce obchodu Levnejmobil.cz

Děkujeme za Vaší recenzi.

• dobrá cena

doručení 4. pracovní den

• Nulová komunikace

• Vše bylo dodáno včas a zboží lepší nežli očekávané!

Doporučuji

Děkujeme za recenzi.
    Levnejmobil.cz

Objednané zboží údajně skladem vůbec nemají. Ani se neobtěžovali mi to sdělit. O omluvě nebo vysvětlení ani nemluvě.

Reakce obchodu Levnejmobil.cz

Pane Pernický, volali jsme Vám 2x, poprvé o naskladnění zboží, vy jste sdělil, že přijdete pro baterii do 2 dnů, čtvrtý den proběhl druhý hovor a vy jste sdělil, že baterku už nechcete.

Z naší strany proběhla komunikace telefonicky. Víc se k tomu asi nemá smysl vyjadřovat.