• čekání.....

Reakce obchodu Levné Glukometry

Mrzí mě, že nejste spokojený s termínem dodání zboží, ale vybral jste položku, kde jsme avizovali termín expedice do 7mi dní.
    Přesto se nám podařilo balíček předat Zásilkovně již 3tí den od objednání.

Že je Zásilkovna poslední dobou pomalejší již bohužel neovlivníme.
    Zásilka by měla být dnes nebo zítra k vyzvednutí.

Za LevneGlukometry.cz Jan Pokorný

odběrové pero bez jehli je nanic!!!!

Dobrý den pane Vladimíre,

mrzí mě že nejste spokojený, ale u všech produktů je přesně popsáno co je přesně součástí balení.

Lanzety k Vašemu peru nabízíme samostatně nebo v rámci zvýhodněného balíčku

Za LevneGlukometry,

• žádná
    • nevidíte, co kupujete, dostala jsem kontrolní roztoky prošlé
    • byly v bublinkové obálce, krabička pomačkaná a poštovné do Zásilkovny nejdražší, co jsem kdy platila 75 Kč

firma levné glukometry - JIŽ NIKDY
    vracím zpět a jsem zvědavá, zda dostanu také všechny náklady, co mi ta "legrace" stála

Přeji pěkný den paní Čechová,

rád bych doplnil vysvětlení i pro ostatní:
    - Jeden z roztoků byl opravdu prošlý, za chybu se velice omlouvám a stává se maximálně jednou za 5 let.
    - Druhý roztok měl platnost ještě celý měsíc a tato informace byla uvedena na webu a proto byl na rpodej za sníženou cenu.
    - Veškeré náklady jsme po vrácení zboží obratem uhradili.

za levneGlukometry.cz

Zatím nic ne dostal

Přeji pěkný den,

omlouvám se za komplikace, předpokládám, že zítra by měla zásilkovna mít zboží připravené k vyzvednutí.
    Zboží jsme zásilkovně předávali již ve čtvrtek.

za LevneGlukometry.cz
    Jan Pokorný

Zboží nedorazilo, nebylo na skladě, čekám 8. den, jsem domluven, že až bude dodáno, moje objednávka bude uspokojebna.

Moc se omlouvám,

u problematických dodavatelů se snažíme dostatečně zásobit, ale na přelomu roku byl výpadek proužků Select Plus delší než obvykle. Zboží bylo nedostupné v celé ČR.

Dnes jsme zboží expedovali.

Za www.levneglukometry.cz

Nedoporučuji nikomu. Velmi se obchod zhoršil. Od objednávky k dodání je to víc než týden. zaplatil jsem dopředu, dostal zprávu že je u přepravce. A nic žádná smska k vyzvednutí. Počkám ještě týden a pak se budu starat kde mám objednávku zatouoanou. již nikdy víc levné glukometry.

Reakce obchodu Levné Glukometry

Moc mě mrzí že nejste spokojený,

trefil jste se ale do dovolené (kterou takto máme jen 1x ročně) o které jsme transapretně informovali jak na webu tak v transačkních emailech.
    Vaše zásilka byla předána zásilkovně v pátek a zítra vám bude doručována.

• Dobrá cena
    • Přišlo v obálce vybalené z krabice, ta byla zplácnutá - takhle by se ZP distribuovat neměly

• Zboží je předražené cca o 450 kč oproti jiných eschopech .

Vážený Romane,

zřejmě jste si spletl hodnocený obchod. U nás jste zakoupil glukometr v ceně 499 Kč....
    Nabízíme jen kvalitní produkty určené pro český trh.

• týden čekám a nic

Přeji pěkný den,

mrzí nás, že jste nespokojený, ale zásilku máte již od 1.6. (tedy dnes již 4tý den) uloženou na "Depo Plzeň 71" kam jste si jí nechal zaslat.

Jan Pokorný za LevneGlukometry.cz

Glukometr přišel v rozložené krabici, byl již asi vybalen, protože byl dán do divného pouzdra měl nastavený aktuální čas a datum. Nepřišel v krabici, ale vložen do obálky.

Reakce obchodu Levné Glukometry

Mrzí mě že nejste spokojen,

ale musím se ohradit k osočení že prodáváme nevkalitní zboží.
    Glukometr Accu-Chek ACTIVE je opravdu nyní distribuován s takovýmto měkkým pouzdrem, v měkké krabici a čas má již nastaven.
    Do obálky rozkládáme, protože pošta svých zacházením balíček občas doručí v hrozném stavu. Takto přečeká dopravu v pohodě.

Za LevnéGlukometry.cz

• dodávka až po 7 dnech, doprava třetí den nedoručena

neschopní amatéři

Velice nás mrzí že P. Vetchý není spokojený,

objednal si ale zboží, u kterého byla uvedena expedice do 7 dní od objednání, což jsme dodrželi.

Předpokládám že dnes bude mít zboží přirpavené na odběrném místě zásilkovny k vyzvednutí.

Jan Pokorný

PO 10dnech po objednání první dotas, jak jsem spokojen. Ani nevím jestli zboží vůbec dostanu. Co myslíte je to perfektní ?

Reakce obchodu Levné Glukometry

Chyba byla na naší straně, objednávku jsme omylem stornovali,

moc se omlouvám za toto politování hodné nedopatření, ke kterému dochází maximálně jednou za deset let.

Za server LevnéGlukometry.cz
    Jan Pokorný

Obchod funguje standardně. Nespokojený jsem s kvalitou glukometrů. Koupil jsem krátce po sobě glukometry EasyGluco a Medisign, pokaždé s 50 proužky. Udělal jsem si kontrolní měření novými proužky ihned po sobě a EasyGluco udal výsledek o 1,4 vyšší než Medisign. Čemu věřit? Tento rozdíl je značný a chybné výsledky měření neumožňují kvalitní kompenzaci cukrovky.

Reakce obchodu Levné Glukometry

Po komunikaci s klientem jsme zjistili, že původní (rok strarý) glukometr Medisign přestal fungovat úplně (je to velice vyjímečné, ale občas se stane) a byl v rámci záruky vyměnen za nový.

Za LevnéGlukometry.cz

zatim nemam slov

Reakce obchodu Levné Glukometry

Mrzí nás že nejste spokojen,

objednávku zákazník vyplnil s platbou převodem předem.
    Teprve po týdnu jsme se domluvili, že si zákazník přál objednání na dobírku a to pak ihned odešla.

• velmi špatná komunikace

Děkuji za hodnocení,

mrzí mě že jste nebyl spokojen. Ale nejsem si vědom žádných problémů. Balíček byl již druhý den po objednání doručen na vaší poštu. O všech změnách stavu objednávky odesíláme email, zřejmě bude problém ve Vaší mailové schránce na tiscali který poslední dobou funguje velice nespolehlivě (ale to bohužel nemáme jak ovlivnit).

Zboží není kvalitní ....

Reakce obchodu Levné Glukometry

Zákazníka jsme kontaktovali a nabídli možnost výměny zboží za jiné. Bohužel se sám nezoval...

Glukometr se může jako cokoliv jiného rozbít ale děje se to opravdu vyjímečně.
    U zde zakoupeného glukometru je to méně ne 0,3%.

Stabilní a nízké hladiny cukru přeje
    Jan Pokorný

Nakupoval jsem zde poprvé takže zkušenost je minimální.

Děkuji za hodnocení,

mrzí mě že jste nebyl spokojen. Ale nejsem si vědom žádných problémů. Telefonická objednávka byla vyřízena obratem.

Jan Pokorný

• Zakoupený glukometr easy gluco je krám k ničemu, ukazuje hodnuty třeba o 6 stupňů nižší než ostatní glukometry nebo při dvou po sobě jdoucích měřeních ze stejné kapky krve ukáže rozdíl 3 stupně.

Obchod OK ale zboží (alespoň mnou zakoupené) je brak.

Přeji pěkný den pane Štronere,

jestliže Vám glukometr měří špatně, stačí ho poslat zpět, vyměníme Vám ho obratem za nový a reklamaci dořešíme s výrobcem sami.

Glukometr Easy Gluco je velice kvalitní glukometr a s rezervou splňuje požadavky dle ISO 15197.
    Zatím jsme se setkali s jedinou reklamací tohto glukometru(ale ta nesouvisela s přesností měření)

Hladina cukru v krvi se měří v jednotkách mmol/l a ne ve stupních, takže mi není jasné, zda se Vám hodnoty lišily v řádu jednotek (to by určitě nemělo) nebo desetin - to je z principu měření v pořádku (dle aktuální hodnoty glykémie)

Děkuji a přejí nízké a stabilní hladiny cukru v krvi
    Za www.levneGlukometry.cz
    Jan Pokorný

• v dodávce není kabel pro připojení k PC
    • Lze jej dokoupit za 499,-Kč
    • Koupil jseh ho v prodejně s PC za 59Kč, ale není běžně na skladě-čekal jsem na něj týden.
    • Myslím, že i my důchodci upřednostňujeme PC
    • před bločnen, který je v dodávce.

děkujeme za Vaši reakci.

Kabel je speciální příslušenství k vybraným modelům glukometrů, které není běžnou součástí balení.
    Veškeré příslušenství máme skladem a můžeme zaručit 100% kompatibilitu s přístrojem. Při zakoupení správného kabelu k danému glukometru předejdete nepříjemnostem při případné reklamaci.

Za LevneGlukometry.cz Kateřina