- Měli napsáno skladem, ale skladem nebylo, byl jsem nucen objednávku zrušit
Objednal jsem produkty které mám již vyzkoušeny, bral jsem u jejich konkurence. Nechal jsem se zlákat nižší cenou, má chyba, potřeboval jsem co nejrychleji a oni to neměli skladem. Takže jsem po informaci, že nemají skladem, objednávku zrušil a objednal tam kde jsem bral předtím o pár korun dráž. Ale na druhý den jsem měl zboží, takže jsem se o jeden den na montáži připravil, a tudíž o nějakou tu kačku. Ale co kdo chce ušetřit s vidinou pár korun tak prodělá. Alespoň jedno pozitivum napsali na druhý den, že nemají. Někde se čeká i několik dní či týdnu na nějakou odpověď. Ale i tak nemohu doporučit. Nedá se tomu moc věřit a budu raději objednávat tam kde vím že to funguje.
Zboží jsem dosud nedošlo.
U tohoto prodejce mám registraci, 9.1.2025 jsem chtěl udělat objednávku, ale nešlo se přihlásit. Kontaktoval jsem tel. linku a bylo mi doporučeno provést nákup bez registrace a poslat emal s žádostí o přepočet cen dle registrace. Poté mi přišla zálohová faktura, kterou jsem uhradil okamžitou platbou, cca po 30 minutách mi přišla další zálohová faktura se stejným číslem, avšak na jinou částku. Okamžitě jsem kontaktoval zákaznickou linku a zdělil problém. Bylo mi přislíbeno, ře vše dají do pořádku, zboží odešlou a rozdíl ceny vrátí na účet. Dne 14.1.2025 jsem opět kontaktoval tel. linku, protože objednávka ani platba přeplatku stále nebyla vyřízena. 15.1.2025 přišla správa o odeslání, tak snad už zboží dorazí, avšak přihlášení ani po týdnu nefunguje.
Reakce obchodu Lepidla-online.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a rádi bychom se vyjádřili k celé situaci, která nastala.
Na základě Vašeho telefonátu na naši zákaznickou linku jsme zjistili, že došlo k nedorozumění ohledně Vaší registrace v našem systému. Přestože jste se domníval, že registraci máte, v té době na Vaše jméno ani firmu žádný účet v systému evidován nebyl. Naše zákaznická podpora Vám nicméně ochotně přislíbila, že objednávku upravíme a zajistíme ceny platné pro registrované zákazníky.
Bohužel došlo k situaci, kdy jste mezitím uhradil původní zálohovou fakturu, která byla vygenerována automaticky, dříve, než jsme Vám mohli zaslat fakturu s upravenými cenami. Tento rozdíl způsobil drobnou prodlevu při spárování platby, což bylo z naší strany způsobeno také technickými obtížemi v systému. Na Vaše upozornění ze dne 14.1.2025 jsme obratem reagovali, problém vyřešili a objednávku expedovali. Přeplatek Vám byl vrácen zpět na účet.
Zároveň jsme se s Vámi spojili ohledně vyřešení registrace, která byla úspěšně dokončena. Aktuálně by tedy mělo být vše v pořádku – objednávka Vám byla doručena, ceny zůstaly upraveny podle naší dohody.
Vážíme si Vaší trpělivosti a věříme, že jakékoliv budoucí objednávky proběhnou hladce a k Vaší plné spokojenosti. Pokud byste měl v budoucnu jakékoliv dotazy či připomínky, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.
S přátelským pozdravem,
přišlo použité
Reakce obchodu Lepidla-online.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a rádi bychom se vyjádřili k nastalé situaci. Velmi nás mrzí, pokud ve Vás dodaný produkt vzbudil pochybnosti. Rádi bychom Vás však ujistili, že Vámi objednaný Loctite 97956 – kartušový adaptér 50 ml 1:1 (1:2) nebyl v žádném případě použitý.
Tento adaptér je standardně vyráběn pro použití v poměru 1:1. Abychom zajistili jeho funkčnost i pro poměr 1:2, naši skladoví pracovníci jej upravují pomocí přesného ořezu. Uznáváme, že tato úprava může změnit vzhled produktu a potenciálně vyvolat obavy, nicméně je prováděna s maximální pečlivostí a nemá vliv na kvalitu či funkčnost adaptéru.
Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná. Na základě ní jsme se rozhodli, že k tomuto produktu přidáme štítek s informací o provedené úpravě, abychom předešli podobným nedorozuměním v budoucnu.
Velice si vážíme Vaší důvěry a doufáme, že i přes tuto nepříjemnost zůstanete naším spokojeným zákazníkem. Pokud bychom pro Vás mohli v této záležitosti ještě něco udělat, neváhejte nás prosím kontaktovat.
S úctou,
Tým Lepidla-online -
Lepidlo Loctite 431 vteřinové zasychalo půl hodiny, vteřinové ani omylem.
Reakce obchodu Lepidla-online.cz
velice nás mrzí, že jste nebyl spokojen s produktem, který jste zakoupil v našem e-shopu. Dovolte nám však objasnit některé důležité aspekty spojené s použitím vteřinových lepidel.
Tento typ lepidel vyžaduje určitou míru technické znalosti ohledně správného zacházení a aplikace. Nejedná se o vadu výrobku, nýbrž o specifické chemické vlastnosti lepidla. Rádi bychom také zdůraznili, že označení „vteřinové lepidlo“ neznamená automaticky okamžitou pevnost spoje – výsledky výrazně ovlivňuje pracovní prostředí, zejména teplota a vlhkost.
V rámci řešení daného problému jste byl kontaktován naší technickou podporou, která zjistila, že lepidlo bylo používáno v chladnějším prostředí. Bylo Vám proto doporučeno provádět práci při pokojové teplotě, což následně vedlo k úspěšnému dosažení požadovaného výsledku. Velmi si vážíme Vaší zpětné vazby, že produkt již nyní funguje tak, jak má, a jsme rádi, že se situaci podařilo vyřešit.
Pokud byste měl v budoucnu jakékoliv dotazy týkající se technického použití našich produktů, neváhejte se obrátit na naši technickou podporu. Rádi Vám poskytneme odborné rady a doporučení, abyste dosáhl co nejlepších výsledků.
Děkujeme Vám za pochopení a za důvěru, kterou nám projevujete.
S přáním hezkého dne,
Tým Lepidla-online -
- Na zboží jsme čekali 3 týdny a nedočkali. Zrušili jsme to a koupili něco jiného a jinde . Spechali jsme na to
Reakce obchodu Lepidla-online.cz
Velmi se omlouváme za toto pochybení. Bohužel došlo k chybě v logistickém procesu u tohoto produktu. Prosím, kontaktujte nás na e-mailu support@intercut.cz, kde s Vámi rádi probereme možnosti kompenzace za tuto nepříjemnost.
Tým Lepidla-online -
- Prokudt co meli napsan skladem stale nedorazil.Za 3 dny od objednani mi prisel mejl ze zbozi nemaji sklaem i kdz na strankach meli napsano ze skladem je
Reakce obchodu Lepidla-online.cz
Velmi se omlouváme za vzniklé komplikace. Bohužel se nám stav skladu nepropsal na e-shop, tudíž byl produkt chybně označen jako skladem. Na minimalizaci těchto chyb neustále pracujeme.
Děkujeme za pochopení a budeme rádi, když nám zachováte svou přízeň i nadále :-)
Tým Lepidla-online -
- zbozi objednano 29.9. 2024, dnes je 8.10. a zbozi neni ani v preprave. Napsal jsem dotaz ohledne stavu objednavky, ale nemam zadnou zpetnou vazbu. Musel jsem nakoupit veci v jinem obchode. Bohuzel jsem zasilku jiz zaplatil,coz je moje chyba. Pokud nebude v preprave do konce tydne, tak zasilku zrusim.
Obchod zboží ano za týden nedodal...i
Reakce obchodu Lepidla-online.cz
Velmi se omlouvám za způsobené komplikace. Bohužel jsme z důvodu povodní měli logistické potíže s dodáním zboží, tudíž nám doručení trvalo déle, než obvykle.
Prosím, kontaktujte nás na support@intercut.cz, kde s Vámi rádi probereme možnou kompenzaci.
Tým Lepidla-online -
Po týdnu zboží nedorazilo, ale dotazník spokojenosti ano, takže nedoporučuji, potřeboval sem to nutně, ten kdo tady psal že vše o.k. a rychlost dodání byl asi na drogách !!
Reakce obchodu Lepidla-online.cz
Omlouváme se za technickou chybu, která způsobila zpoždění Vaší objednávky a předčasné zaslání dotazníku spokojenosti. Chápeme, že jste zboží potřeboval nutně, a že toto zpoždění mohlo způsobit nepříjemnosti.
Chtěli bychom Vás ujistit, že na této situaci již intenzivně pracujeme, aby se podobné problémy v budoucnu neopakovaly.
Rádi bychom Vám také nabídli malou kompenzaci za způsobené potíže. Prosím, kontaktujte náš zákaznický servis na e-mailu support@intercut.cz, abychom mohli tuto situaci co nejrychleji vyřešit k Vaší spokojenosti.
Ještě jednou se omlouváme a doufáme, že nám dáte šanci Vám v budoucnu dokázat, že se jedná o výjimečný případ.
Tým Lepidla-online -
- Minimální komunikace ze strany obchodu, o platební údaje pro platbu převodem jsem si musel napsat.
Reakce obchodu Lepidla-online.cz
Omlouváme se za způsobené komplikace. Na automatizaci našich procesů neustále pracujeme a věříme, že Vám při příštím nákupu zálohová faktura přijde obratem :-)
- rychlá reakce
V stránkách e-shopu bylo zboží skladem, fyzicky ne. Naštěstí jsem tuto zprávu obdržela ještě stejný den a mohla rychle hledat jinde.
Reakce obchodu Lepidla-online.cz
Velmi se omlouváme za způsobené komplikace, bohužel došlo k výpadku tohoto produktu a tato skutečnost se nám nepropsala na e-shop.
Budeme rádi, když nám i nadále zachováte přízeň :-)
Tým Lepidla-online -
- Výhoda je nabízená cena.
- Bohužel nabízejí produkty, které nemají skladem.
- Vrácení peněz je zdlouhavé
Objednal jsem, protože měli velký výběr a zároveň nejnižší ceny. Produkt měli skladem, ale po odeslání objednávky a několika dnech napsali, že skladem není, za což se omluvili a že očekávají naskladnění příští týden. I přesto produkt nechali označený jako "skladem". Po 14ti dnech jsem objednávku zrušil a po dalších 16ti dnech urgoval vrácení peněz, na což odpověděli že ihned prověří. Momentálně čekám.
Reakce obchodu Lepidla-online.cz
Velmi se omlouváme za způsobené komplikace. Bohužel došlo k chybě mezi našimi systémy. Nicméně peníze byste již měl mít zpět na svém účtu :-)
Budeme rádi, když nám zachováte přízeň i v budoucnu :-)
Tým Lepidla-online -
Zboží jsem objednal( mělo být naskladneěno) po 14 dnech jsem čekání vzdá a objednal jinde.
- Nejdřív není skladem výrobek který je uvedený jako skladem a když už skladem je tak se kompletuje nechápu co se kompletuje na jedné věci
Reakce obchodu Lepidla-online.cz
Velmi se omlouváme za zpoždění dodání, bohužel došlo k chybě v našem interním systému. Jako kompenzaci za čekání jsme přibalili proteinovou tyčinku a palačinky na dobrou chuť :-)
Ještě jednou se omlouváme za zpoždění,
Tým Lepidla-online -
- nabízí něco co skladem nemají
Na reklamaci dodaného produktu nikdo nereaguje....
Uz je to sest dni a stale nic .
- Objednaná položka, která byla skladem, dorazila po několika mých urgencích po 14 dnech! Vždy odezva: dnes nebo zítra budeme odesílat. Takové jednání bych nečekala u e-shopu, který si zakládá na rychlosti doručení.
Vše co jsem objednával "bylo skladem", platil jsem platební kartou už při objednání. Hned první pracovní den byla objednávka převedena do stavu "Dokončena", avšak následující dva pracovní dny avízo od dopravce žádné. Když jsem tam volal, řekli mi, že čekají na jednu položku, ale že to dnes určitě odejde - neodešlo, odešlo to až následující den a až po mé další telefonické urgenci. Celou dobu žádné info o tom, že na něco čekají. Vše mi řekli až když jsem tam já zavolal. Omluva také žádná (ani ústní když jsem s nimi mluvil). Nemám důvod zde příště nakupovat. Objednané zboží sice nakonec přišlo, ale potřeboval jsem ho ne až někdy za týden.