- Rychlost zpracování a dodání objednávky
- Dobře zabaleno
rychlost
Tým Lepidla-online -
U tohoto prodejce mám registraci, 9.1.2025 jsem chtěl udělat objednávku, ale nešlo se přihlásit. Kontaktoval jsem tel. linku a bylo mi doporučeno provést nákup bez registrace a poslat emal s žádostí o přepočet cen dle registrace. Poté mi přišla zálohová faktura, kterou jsem uhradil okamžitou platbou, cca po 30 minutách mi přišla další zálohová faktura se stejným číslem, avšak na jinou částku. Okamžitě jsem kontaktoval zákaznickou linku a zdělil problém. Bylo mi přislíbeno, ře vše dají do pořádku, zboží odešlou a rozdíl ceny vrátí na účet. Dne 14.1.2025 jsem opět kontaktoval tel. linku, protože objednávka ani platba přeplatku stále nebyla vyřízena. 15.1.2025 přišla správa o odeslání, tak snad už zboží dorazí, avšak přihlášení ani po týdnu nefunguje.
Reakce obchodu Lepidla-online.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a rádi bychom se vyjádřili k celé situaci, která nastala.
Na základě Vašeho telefonátu na naši zákaznickou linku jsme zjistili, že došlo k nedorozumění ohledně Vaší registrace v našem systému. Přestože jste se domníval, že registraci máte, v té době na Vaše jméno ani firmu žádný účet v systému evidován nebyl. Naše zákaznická podpora Vám nicméně ochotně přislíbila, že objednávku upravíme a zajistíme ceny platné pro registrované zákazníky.
Bohužel došlo k situaci, kdy jste mezitím uhradil původní zálohovou fakturu, která byla vygenerována automaticky, dříve, než jsme Vám mohli zaslat fakturu s upravenými cenami. Tento rozdíl způsobil drobnou prodlevu při spárování platby, což bylo z naší strany způsobeno také technickými obtížemi v systému. Na Vaše upozornění ze dne 14.1.2025 jsme obratem reagovali, problém vyřešili a objednávku expedovali. Přeplatek Vám byl vrácen zpět na účet.
Zároveň jsme se s Vámi spojili ohledně vyřešení registrace, která byla úspěšně dokončena. Aktuálně by tedy mělo být vše v pořádku – objednávka Vám byla doručena, ceny zůstaly upraveny podle naší dohody.
Vážíme si Vaší trpělivosti a věříme, že jakékoliv budoucí objednávky proběhnou hladce a k Vaší plné spokojenosti. Pokud byste měl v budoucnu jakékoliv dotazy či připomínky, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.
S přátelským pozdravem,
přišlo použité
Reakce obchodu Lepidla-online.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a rádi bychom se vyjádřili k nastalé situaci. Velmi nás mrzí, pokud ve Vás dodaný produkt vzbudil pochybnosti. Rádi bychom Vás však ujistili, že Vámi objednaný Loctite 97956 – kartušový adaptér 50 ml 1:1 (1:2) nebyl v žádném případě použitý.
Tento adaptér je standardně vyráběn pro použití v poměru 1:1. Abychom zajistili jeho funkčnost i pro poměr 1:2, naši skladoví pracovníci jej upravují pomocí přesného ořezu. Uznáváme, že tato úprava může změnit vzhled produktu a potenciálně vyvolat obavy, nicméně je prováděna s maximální pečlivostí a nemá vliv na kvalitu či funkčnost adaptéru.
Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná. Na základě ní jsme se rozhodli, že k tomuto produktu přidáme štítek s informací o provedené úpravě, abychom předešli podobným nedorozuměním v budoucnu.
Velice si vážíme Vaší důvěry a doufáme, že i přes tuto nepříjemnost zůstanete naším spokojeným zákazníkem. Pokud bychom pro Vás mohli v této záležitosti ještě něco udělat, neváhejte nás prosím kontaktovat.
S úctou,
přišlo druhý den
Tým Lepidla-online -
Lepidlo Loctite 431 vteřinové zasychalo půl hodiny, vteřinové ani omylem.
Reakce obchodu Lepidla-online.cz
velice nás mrzí, že jste nebyl spokojen s produktem, který jste zakoupil v našem e-shopu. Dovolte nám však objasnit některé důležité aspekty spojené s použitím vteřinových lepidel.
Tento typ lepidel vyžaduje určitou míru technické znalosti ohledně správného zacházení a aplikace. Nejedná se o vadu výrobku, nýbrž o specifické chemické vlastnosti lepidla. Rádi bychom také zdůraznili, že označení „vteřinové lepidlo“ neznamená automaticky okamžitou pevnost spoje – výsledky výrazně ovlivňuje pracovní prostředí, zejména teplota a vlhkost.
V rámci řešení daného problému jste byl kontaktován naší technickou podporou, která zjistila, že lepidlo bylo používáno v chladnějším prostředí. Bylo Vám proto doporučeno provádět práci při pokojové teplotě, což následně vedlo k úspěšnému dosažení požadovaného výsledku. Velmi si vážíme Vaší zpětné vazby, že produkt již nyní funguje tak, jak má, a jsme rádi, že se situaci podařilo vyřešit.
Pokud byste měl v budoucnu jakékoliv dotazy týkající se technického použití našich produktů, neváhejte se obrátit na naši technickou podporu. Rádi Vám poskytneme odborné rady a doporučení, abyste dosáhl co nejlepších výsledků.
Děkujeme Vám za pochopení a za důvěru, kterou nám projevujete.
S přáním hezkého dne,
- sortiment
- rychlá reakce
- žádná
vse v poradku
Tým Lepidla-online -
- Na zboží jsme čekali 3 týdny a nedočkali. Zrušili jsme to a koupili něco jiného a jinde . Spechali jsme na to
Reakce obchodu Lepidla-online.cz
Velmi se omlouváme za toto pochybení. Bohužel došlo k chybě v logistickém procesu u tohoto produktu. Prosím, kontaktujte nás na e-mailu [email protected], kde s Vámi rádi probereme možnosti kompenzace za tuto nepříjemnost.
Vše bez problémů
Vše ok
- spolehlivý eshop
- kvalitní lepící tmel od kvalitního výrobce Den Braven
- Zatím nic
Spolehlivý eshop, kvalitní lepící tmel od kvalitního výrobce Den Braven.
Tým Lepidla-online -
- Velmi rychlé vyřízení mé objednávky.
- rychlost
- Rychlé dodání.