Lékárna dodala testovací proužky s 1/3 už uplynulé expirační lhůty, což významně omezuje jejich použitelnost, a nutí k dalšímu předčasnému nákupu, čili výrobek neúměrně zdražuje.
Objednané zboží do Pražské lékárny nabízené na internetu se do Prahy neposíla.
Ani po týdnu zboží nedorazilo. Naprosto nevěrohodný obchod. Na dotazy neodpovídají.
V době, kdy jsem šel vyzvednout zásilku byla lékárna zavřená, přestože dle internetu měla být otevřená.
- sprostá a krajně neochotná obsluha
Objednané zboží mi lékárnice nevydala s odůvodnění, že nemám hadr na obličeji. Ona jako obsluha nemá právo po zákaznících tuto stupiditu požadovat není-li členem hygienické stanice a nemá právo, vás NUTIT roušku na obličeji mít, není vyhlášen stav ohrožení ani nouze a všechna nařízení vlády, ohledně nošení plachty na ksichtě, kvůli covid, Nejvyšší soud ZRUŠIL.
- Nespokojena s vydejem...zbozi po kusech vylozi na pult a delejte si s tim co chcete,nenabidnou sacek. Rekla jsem si o neco, nic nenabidli,pry jsou jen vydejna.Vyzvedavam si zbozi v jinych lekarnach bezne,ale s takovym pristupem jsem se nesetkala.Bezne daji zbozi do sacku igelitoveho nebo papiroveho a ja muzu treba jeste na nakup.Tady nakonec dali neco jako dno krabice(!!!) a ja si tam vylozila role perlanovych uterek...v metru mi to malem uletelo!
- Lepší ceny, dobrá dostupnost, dobrá komunikace formou sms
- Personál absolutně mimo, neporadí, otrávené obličeje...
Přestože jsem o to písemně žádala nepřiložili tištěnou fakturu. Vedoucí lékárny mně odmítla fakturu přidat s tím, že jí mám v mailu. Do mailu vůbec nepřišla. Neochota.
- Nekomunikácia obchodu
Obchod nekomunikuje cez zverejnený mail.
Velice neprijemny personal
- Arogantni lékarníci
Arogance nejvyššího kalibru
Do dnešního dne zboží nedorazilo. Kde se nyní nachází, nevím.
Dne 16. 12.2020 jste potvrdili emailem přijetí objednávky. Dne 17. 12. 2020 jste mi potvrdili emailem, že objednávka byla vyřízena. Prosím, sdělte mi, kde se nyní zboží nachází a kdy ho dostanu. Děkuji za odpověď. -
Pokud bych na léky spěchala, tady neobjednám, vše bylo skladem. Ale slibované 3 pracovní dny dodrželi. Hygiena jim asi moc neříká. Roušky přišli v použitém sáčku a byli cítit jako vietnamská tržnice. Vyhledávání taky nic moc. A jako bonus chodí opravdu trapné emaily o stavu objednávky.
- žádná komunikace
Ani po týdnu jsem neobdržela odpověď na zaslaný email.
Prot8vna obsluha
Připraveno jiné zbozi,paní magistra velmi vstricna
- seznam zakázek splněn
- naprosto nepřehledné a zmatečné objednávání, platba i možnost dopravy
- výběr v lékárně s velmi komplikovaným parkováním
- položky sáhodlouze kontrolovány až při přebírání
- zbytečná ztráta času a nervů
Při prvním pokusu o vyzvednutí bylo zavřeno, aniž to někdo sdělil na netu nebo sms, během mého čekání na zpáteční spojení bylo stejně zklamaných nejméně 10 zákazníků.
Inzeruji ze zbozi je skladem, ale po objednani stornuji objednavku, ze to najednou nemuzou dodat.
Nesnáším eshopy, které inzerují skladem zboží, které nemají. To je případ tohoto eshopu. Na zboží, které mělo být skladem jsem čekala týden !!!