• Nabízí zboží "skladem", které pak není schopen dodat. Rozhodně nedoporučuji.

Objednala jsem si zboží, které mělo být skladem. A nebylo.

• Kontaktovala jsem lékárnu s dotazem, bohužel bez odezvy

• i přes deklarovanou dostupnost zboží na skladě jej neměli (a nedokázali objednat)

Ačkoliv zboží měl obchod v nabídce (dokonce s umožněním platby předem, což jsem naštěstí neučinil), sdělil, že produkt nemá.
    Jediné pozitivum, že o tomto faktu informoval v podstatě neprodleně.

• nejde platit kartou on line
    • dlouhá dodací doba

dlouhá doba od objednání

Dobrá komunikace s obchodem, bohužel cena granulí na stránkách obchodu neodpovídala skutečnosti, po objednání mne obchod kontaktoval s tím, že granule místo cca 1000 Kč stojí 1200,- Kč. Objednávku jsem zrušila a koupila jinde.

• Možnost osobně vyzvednout

Z ničeho nic byl ukončen prodej, lékárna byla na Facebooku, nyní je zrušený profil. Chodily mi e-maily s názvem Lékárna Janovská, zatímco e-mail s potvrzením objednávky byl pod názvem Lékárna DPS. Každopádně Lékárna Janovská, jejíž web vypadá identicky, má granule z ničeho nic o 200 Kč dražší, zdražení o 50%. K smíchu. :D

• Velmi dobrá cena.
    • Komunikace špatná, týden se nic nedělo. Produkt měl dle webu dodací lhůtu 3 dny. Po dvou urgencích mejlem sdělili, že produkt shánějí. Dostal jsem jej po devíti pracovních dnech, další 2 dny zdržení vznikly kvůli chybnému PSČ.

Objednavali jsme si baleni granulí. Po tydnu, kdy balík ještě nebyl odeslány, jsem volala, abych zjistila, jestli teda mam koupit granule jinde. Bylo mi řečeno, ze je nemají na skladě a že je 2x objednavali a dodavatel jim je nepřivezl. Za me tedy, garance žádná, a proto uz objednávat nebudem.

• Nedostal jsem vůbec informaci, že je zboží připraveno k vyzvednutí.

Nevýhoda

lékárna si v E-shopu neaktualizuje to co má na skladě, nechá si zboží zaplatit a až pak zjistí, že ho nemají a v dohledné době mít nebudou.
    Jediné plus je, že peníze obratem vrátí.

• Ačkoliv inzerovali na svých stránkách dostupnost produktu,poté, co jsem strávil dobu vypisováním objednávky a zasláním, bylo mi mailem sděleno, že zboží není na skladě a hotovo.

Objednejte si dle naší nabídky, zboží vám stejně nedodáme.

• nejlepší cena
    • Nelze zaplatit dopředu díky neplatnému číslu účtu! Dobírka dražší než u ostatních prodejců!!!

První nákup a radši jsem ho zrušil při problémech s platbou. Psal jsem jim že účet má špatné číslo a ani neodpověděli. Ztratil jsem důvěru a nákup zrušil!!!! Jinak nakupuji zhruba 10 let i ve světě a toto se mi ještě nestalo...

místo objednaného výrobku mi zaslali náhradní zboží a uvedli že cena je stejná,přičemž zaslaný výrobek je u jiných dodavatelů levnější

• Váš obchod má opravdu dobré a ochotné pracovníky například pí Kolářovou.
    • Tento obchod se mi zamlouval při prvním odběru ale při dalších objednávkách se mi pořád zdražoval místo toho aby ho měl levnější proto jsem od vás odešel a i ostatní zákazníci od vás odchází.

• Levnější ceny, ale důležitá je také rychlost dodání. Pokud to trvá hodně dlouho a vy spěcháte na dodání, je asi lepší si připlatit a objednat jinde ...
    • Dlouhá, opravdu dlouhá dodací doba, z jiného e-shopu bych měla zboží už do 3dnů doma, teď čekám 10 dnů a zatím nic ...
    • Po potvrzujícím e-mailu o přijetí objednávky se dlouho nic neděje, žádná informace o tom, že bude objednávka vyřízena třeba později atd. Jen čekáte až máte dojem, že už e-shop asi nefunguje, protože se dlouho absolutně nic neděje ...

Pokud chcete koupit levně a nevadí vám dlouho čekat (10 dní a více), tak se vyplatí. Jinak si trochu připlaťte a budete mít zboží doma o týden dříve.

Reakce obchodu Lékárna Janovská

Dobrý den, děkujeme za Vaši reakci, u Vaší objednávky byl důvod zpoždění produkty Hills. U nich máme bohužel zatím dobu naskladnění do 7 dní (dle obchodních podmínek na našem webu). U ostatních produktů jsme určitě mnohem rychlejší.
    S pozdravem Lékárna Janovská

• bohužel produkt neodpovídá složení originál dietě od RC, mám dlouhodobě kocoura na dietě RC, které jsem kupovala vždy přes veteináře. Vzhledem k ceně jsem to poprvé koupila přes web, bohužel se po granulích okamžitě po..... Takže zdroj pravděpodobně bude špatný.

Reakce obchodu Lékárna Janovská

Dobrý den, děkujeme za Vaši připomínku, ale co se týká kvality RC přípravků, tak máme úplně stejný zdroj těchto přípravků jaký seženete u všech veterinářu v ČR. Jedná se o RC přípravky určené výhradně pro distribuce v České republice. Prosím spíše zauvažujte o vhodnosti tohoto krmiva pro Vašeho kocoura.
    Děkujeme Lékárna Janovská

Po zaplacení zboží jsem byl informován, že zboží není skladem a nebude.

Reakce obchodu Lékárna Janovská

Dobrý den, za to se omlouváme, ale někdy se bohužel stane. Stalo se to chybou katalogu od dodavatele, kdy uváděl i zboží, které není dostupné. Bohužel nikdo není neomylný. Děkujeme za pochopení. Lékárna Janovská

• Příšerné barvy, jiné než na internetu, objednávalal jsem hlavně kvůli barevnému ladění. A toto byla vážně hrůza, moc mě to rozlobilo už si tam nic nekoupím.