- příšlo mi něco jiného
Dobrý den, omlouvám se ale přišlo mi něco jiného, objenala jsem legíny a mikinu.
Reakce obchodu Leginy.cz
Děkujeme za nepravdivou recenzi konkurenta s cílem nás poškodit ❤️
- .
Absolutně neodpovídá velikost jednoho výrobku Objednala jsem dva kusy M a jeden je super a ten druhý odpovídá XS. Vrácení si zákazník hradí sám, což je v dnešní době hrozné. A na infolice neberou telefony.
Reakce obchodu Leginy.cz
Samozřejmě, že zvedáme telefony. Asi jste volala někde jinde - netušíme, kde může být problém. Děkujeme za recenzi ❤️
Prisli mi spatne velikosti
Krásný den,
ne pane Miroslave, dorazily Vám správné velikosti.
Zaslal jste nám 22 dní po obdržení balíčku požadavek, že byste rád zboží vrátil.
Nabídli jsme Vám možnost výměny, protože 22 dní je pro vrácení příliš dlouhá doba, ale už jste nám neodpověděl.
Mějte se fajn :)
David z Leginy.cz -
Zboží sice přišlo, ale po 4x nošení se z leginu stala hadra, když jsem slušně chtěla situaci řešit a ptala se na výměnu nebo na vrácení peněz, tak jsem se dočkala ignorování ze strany obchodu. Takže "legíny" spíš hadra za 700kc letí po týdnu do koše, v životě nikdy víc tento e-shop a je smutný,že jim není hloupé vytáhnout z těhotné maminky tolik peněz,poslat hadr a pak situaci ignorovat.
Krásný den,
situaci jsme řešili a ozvali se do hodiny od Vaší zprávy.
Nabídli jsme řešení (přestože původ problému je velkou otázkou).
Bohužel jste ho ignorovala a napsala nám tuto recenzi, což nás velmi mrzí.
Přeji pohodové nadcházející svátky,
David z Leginy.cz -
Legíny budu vracet,materiál je tuhý,nejdou natáhnout na nohy.
Krásný den,
prosím, z jakého důvodu jste napsala tuto negativní recenzi?
Po celou dobu jsme s Vámi nepřetržitě komunikovali.
Také jsme čekali až proběhne převod peněz.
Zboží jsme Vám obratem zaslali.
Telefonní číslo je na našich stránkách a dostupné v případě jakéhokoli dotazu.
Napište nám prosím na [email protected]. Vaše telefonní číslo je nefunkční.
Recenze má sloužit primárně k doporučení e-shopu, nikoli zboží (naše legíny jsou ověřené tisícemi zákazníků - ale pochopitelně ne každému sednou. Váš případ jsou legíny Gabi, které jsou nejprodávanější legíny v našem e-shopu).
Přeji pohodové nadcházející svátky,
David z Leginy.cz -
Čekala jsem déle jak týden a poté kdy chci legíny vrátit obchod ani nereaguje!!!
- Velmi špatná komunikace
Požadovala jsem výměnu zboží za větší velikost. V sekci reklamací na webu bylo uvedeno - v případě reklamací nás kontaktujte. Uvedené číslo nikdo nezvedá na maily nikdo neodpovídá. Nakonec po několikadenním telefonování (bez úspěchu) a asi 7 mailech jsem po tydnu dostala odpověď. Nakonec jsem požadovala odstoupení od smlouvy do 14 dnů. Opět se nikdo neozývá.
- Zboží nelze zaplatit až při doručení klientovi, musí se hradit předem.
Legíny mi dosud nedorazily, na email, kdy bude zboží doručeno nikdo neodpovídá a telefon uvedený na web stránkách nikdo nezvedá. Zásadně nedoporučuji.
Reakce obchodu Leginy.cz
Evo, zboží máte již zasláno, ale dosud jste si jej nevyzvedla. Telefony zvedáme v čase od 09:00 do 18:00, vyjma pauza na oběd v rozmezí 11:00 - 12:00.
- Přehledné stránky
- příznivé ceny
- výběr
- naprosto nulová komunikace
- doba dodání víc než týden
- zboží vracím, zatím ani balík nevyzvedli, je uložen. Nevím , jak proběhne vrácení peněz.
E-shop se mi zdál seriózní, přehledný, pěkné zboží, výběr i příznivé ceny. Doba dodání rozhodně neodpovídá informacím v e-shopu : Dnes objednáte, zítra expedujeme. Zboží došlo za více než týden. Zboží jsem vrátila. Nikdo neodpovídá na e-mail, nedovolala jsem se ani telefonem, nikdo nebral. Jsem tedy zvědavá, jak dopadne vrácení peněz. Balík dle podacího lístku ani nevyzvedli zatím, je uložen na poště. Myslím, že tohle je dost důvodů, abych už se nevracela. Raději si připlatím jinde za spolehlivost a ochotu.
Reakce obchodu Leginy.cz
Petro, peníze za vrácené zboží jsme Vám samozřejmě včas vrátili. V období na začátku února mohu potvrdit, že čekací doba na odeslání balíčku byla mírně delší, za což se hluboce omlouvám.