Super
široká nabídka zboží za rozumné ceny
Komplex sortimentu.
- Vysoká odbornost
- Mají vše co kutil potřebuje
- Skvělý přístup k zákazníkům
- Slušné ceny
- Bleskové odeslání zboží
Zatím jsem na nic nenarazil
No jde to, žádná sláva :( Zboží v krabici lítalo jak splašené :(
- Nevím
- rychlost
Mnohaletá pozitivní zkušenost. Vše bylo vždy dodáno skvěle zabaleno a v pořádku.
rychlost dodávky
- Zboží dle popisu, rychlé doručení.
- Všechno OK
- Široký sortiment
- Perfektní ceny vůči konkurenci
- Rychlost dodání
- Skvělí pristup k zákazníkům
- Málo informací k produktům
V obchodě jsem nakupoval nesčetněkrát. Nabízí naprosto skvělé ceny oproti konkurenci, bohatý a neustále se rozšiřující výběr. Na rychlost dodání si nelze stěžovat, zboží mám totiž obvykle hned druhý den (při ranní objednávce). Jediné, co bych vytknul, je popis některých produktů, kde mi chybí určité informace nebo datasheet, případně odkaz na něj. Člověk tak musí tyto informace hledat na internetu.
Super obchod.Rychle dodáno
- Neúplnou nebo rychlou dodávku řeší rychle doposláním
- Rychlé odeslání skladového zboží
- Moc netuší, co prodávají
- Z cca 3 objednávek chyba ve dvou
- Nedostatečně popsané nebo zdokumentované zboží, nedopovídající fotografie. I když proti ostatním podobným shopům je to snad i lepší.
Další stěhováci krabic s cetkami z Aliexpresu. Moc netuší, co vlastně prodávají a zřejmě nemají ani fyzicky moc k dispozici pro ověření. Přesto bych doporučil, protože chybnou nebo neúplnou dodávku rychle napraví a ceny oproti objednání v Číně jsou až na některé produkty navýšené poměrně citlivě. Zboží je doba rychle a za rozumnou cenu přepravy - pokud se tedy podaří odeslat napoprvé správně. Škoda těch nedodělků a chyb v popisech. Absence informací o produktech by zas až tak nevadila, pokud by dotazy dokázal někdo odpovědět správně.
Jak už tady někdo zmínil, tykání zákazníkům v automatických mailech by si mohli odpustit a nechat si k pivu s vrstevníky nebo kamarády. -
Rychlost, standard cena
- Skvělá komunikace s obchodem. Nevěděla jsem si rady, jak jednotlivé zboží dohromady nakombinovat, abych ve výsledku dostala to, co potřebuji vyrobit. Po telefonu jsem jim to vysvětlila a oni mi přesně řekli, co mám do košíku dát. Vše proběhlo neuvěřitelně rychle a ještě k tomu byli nesmírně milí a ochotní.
- Rychlé dodání. Objednávka byla během chvilky zpracována a do druhého dne jsem vše měla doma.
Nemám ani v nejmenším nic, na co bych si mohla stěžovat.
Velmi přesné popisy produktů, rychlé dodání.
- bezproblémový nákup
- rychlé dodání
- zboží jsem oživil na první dobrou
- žádnou jsem nenašel
určitě doporučuji