• Nízké ceny
    • Mnou objednaný produkt odpovídal popisu

Cena byla cca poloviční oproti konkurenci. Zboží přišlo z Polska 3. den po učinění objednávky (objednáno večer, dodáno tedy za 2 dny od odeslání prodávajícím). Kvalita produktu vzhledem k ceně postačující. Zboží zakoupeno již podruhé. Z mé strany nebyla potřeba s obchodem komunikovat.

- většina eshopů zasílá při platbě na účet proformu faktury,v potvrzené objednávce je uvedeno číslo účtu, ale variabilní symbol schází
    - obchod objednávku údajně na žádost zákazníka zrušil, mentální tma - vypnuto

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Komunikace
    • Typy dodávek
    • Nízká cena
    • Není platby online.

Napsal jsem do obchodu, že nemohu platit kartou online. Nabídli se, že pošlou do dobírku. Souhlasím jsem se a oni si objednali sami. Zásilka byla odeslána přes Zásilkovnu. Zboží dorazilo s několikadenním předstihem na výdejní místo. Zboží bylo dobře zabalené a v naprostém pořádku. Děkuju.

• laciné poštovné
    • delší dodací lhůta při objednání platby na účet

• levný, spolehlivý e-shop

Zboží přišlo v pořádku, ale bylo vadné, tak jsem chtěl reklamaci a dlouho žádná odezva , tak jsem objednal druhou ale nebudu platit znova 500, tak jsem to nevyzved.Potom napsali ,že mám poslat číslo účtu a pořád nic ,je to na dlouhé lokty Martin

Velmi dobrá, Doporučuji všem až na tu ČP

• Rýchle dodanie.

• Dobré ceny
    • Bleskové dodání

• cena
    • přestože bylo zboží skladem dorazilo až po 6 dnech, očekával bych u zboží které je skladem odeslání do druhého dne

• rychlost

• Velmi dobrá cena vzal jsem hned 2ks jinde byla cena o 150% větší