Přihlásit se a přidat recenzi

• Nízké ceny
    • Mnou objednaný produkt odpovídal popisu

Cena byla cca poloviční oproti konkurenci. Zboží přišlo z Polska 3. den po učinění objednávky (objednáno večer, dodáno tedy za 2 dny od odeslání prodávajícím). Kvalita produktu vzhledem k ceně postačující. Zboží zakoupeno již podruhé. Z mé strany nebyla potřeba s obchodem komunikovat.

- většina eshopů zasílá při platbě na účet proformu faktury,v potvrzené objednávce je uvedeno číslo účtu, ale variabilní symbol schází
    - obchod objednávku údajně na žádost zákazníka zrušil, mentální tma - vypnuto

• 90 %

• Rychlé dodání
  • Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Komunikace
    • Typy dodávek
    • Nízká cena
    • Není platby online.

Napsal jsem do obchodu, že nemohu platit kartou online. Nabídli se, že pošlou do dobírku. Souhlasím jsem se a oni si objednali sami. Zásilka byla odeslána přes Zásilkovnu. Zboží dorazilo s několikadenním předstihem na výdejní místo. Zboží bylo dobře zabalené a v naprostém pořádku. Děkuju.

• laciné poštovné
    • delší dodací lhůta při objednání platby na účet

• levný, spolehlivý e-shop
  • 10 %

• NIC
    • Podvodníci. Zboží bylo nefunkční, tak jsem se rozhodl vrátit do 14 dnů. Následně frajeři odmítnou převzít zásilku. Když je donutíte převzít, peněz se už nedočkáte, mrtvý brouk. Na telefon se nedovoláte, na maily nereagují. Majitel Eshopu 21TH Hroup s.r.o. s vkladem 15 000,- Papírová majitelka EWA WYSOGLAD, narozena 6.11.1980, bytem Marii Konopnickej 18, Bedzin.

NIC U NICH NEOBJEDNÁVEJTE, UŠETŘÍTE PENÍZE I NERVY.

Zboží přišlo v pořádku, ale bylo vadné, tak jsem chtěl reklamaci a dlouho žádná odezva , tak jsem objednal druhou ale nebudu platit znova 500, tak jsem to nevyzved.Potom napsali ,že mám poslat číslo účtu a pořád nic ,je to na dlouhé lokty Martin

Velmi dobrá, Doporučuji všem až na tu ČP

• Rýchle dodanie.
  • 10 %

• vôbec žiadna
    • Sú to podvodníci. Pri kúpe krytu na počítač mi prišla malinká škatuľka s niečím úplne iným! Za žiadnych okolností z tade nič neobjednávajte!

Je to podvod.

• Dobré ceny
    • Bleskové dodání

• cena
    • přestože bylo zboží skladem dorazilo až po 6 dnech, očekával bych u zboží které je skladem odeslání do druhého dne

• rychlost

• Velmi dobrá cena vzal jsem hned 2ks jinde byla cena o 150% větší