- nelze si zboží předem prohlédnout
Dobrý den, paní Květo,
místo negativní recenze jsme od Vás očekávali spíše pozitivnější hodnocení. Žádnou reklamaci totiž od Vás zatím neevidujeme, nemožnost si dané zboží prohlédnout jste s námi dříve neřešila, navíc s odloženou platbou nebyl z naší strany problém.
V případě potřeby se na nás můžete kdykoliv obrátit, rádi případné nedostatky odstraníme.
Lumír, Laduco.cz -
Uprostřed (nemohlo se stát při dopravě) zásilky byla zlomená boční část, která je nosná. Reklamační oddělení nic nevyřešilo, jenom dělalo administrativní obstrukce.Zaplatila jsem truhláři 500,-Kč, abych mohla regál používat.
Dobrý den, paní Jano,
prověřili jsme Vaši stížnost na postup reklamačního oddělení, abychom se mohli vyjádřit.
Váš prvotní podnět týkající se informace, že část nábytku není v pořádku, jste zaslala správně. Co se ale týkalo dalších e-mailů, kdy jste byla vyzvána k nahlášení vadného dílu (dle kódu z montážního návodu), to už jste jen napsala: "montážní návod nebudu zkoumat ...".
Pokud byste své rozhodnutí přehodnotila ještě před oslovením stolaře a byla v dané věci nákloněna k součinnosti, rádi bychom výměnu zařídili. Mrzí nás, že nyní již je výměna bezpředmětná.
- Rychlost odbavení osobního odběru
- Komunikace se zákazníkem na infolince
Objednávala jsem zde již více věcí a vždy vše v pořádku včetně montážních návodu a prvků ke smontování.
Reakce obchodu laduco.cz
děkujeme za hodnocení a dřívější kontaktování infolinky. Těší nás, že také Vy jste byli spokojení, a že jste pořešili vše potřebné.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- Dobrá komunikace se zákazníkem
Dobrý den, paní Karin,
děkujeme za ohodnocení naší infolinky, také příště Vám budeme rádi k dispozici.
Lumír, Laduco.cz -
- rychlost v jednání a doručení
Dobrý den, pane Zdenku,
děkujeme, Vaše spokojenost nás těší.
Pro přepravu nábytku využíváme zavedených přepravních společností. Jsme rádi, že jste byl ve všech ohledech spokojen.
- zajímavé rozvržení nabídky
- hodně výrobků skladem
Obchod hodnotím jako sympatický a spolehlivý. Dobře se v něm nakupuje, protože produkty jsou zajímavě rozdělené do jednotlivých místností a nabídka je dostatečně široká. Za mě palec nahoru :-)
Reakce obchodu laduco.cz
pozitivní gesto s palcem nás těší, chtěli bychom Vám tímto za celý náš obchod upřímně poděkovat.
Již nyní se těšíme na další objednávku!
- rychle vyrizeni objednavky
- zbozi skladem
- levny nabytek nevalne kvality
Dobrý den, pane Jaroslave,
vaši objednávku jsme se snažili vyřídit skutečně co nejrychleji, ale vaše zmínka ke kvalitě nábytku nás zaskočila.
Případné výrobní vady doporučujeme pořešit s naším reklamačním oddělením, tel. 777 918 775. Přáli bychom si rychlé vyřešení, abyste mohl být s nábytkem spokojen.
Lumír, Laduco.cz -
- výborná komunikace s infolinkou
- široká nabídka produktů skladem
- paušální cena dopravy bez ohledu na vzdálenost
- možnost osobního odběru bez příplatkuReakce obchodu laduco.cz
rádi bychom Vám poděkovali za vynikající hodnocení, potěšila jste celý kolektiv naší infolinky.
Budeme rádi, pokud se i příště na nás obrátíte.
Lumír, Laduco.cz -
Objednávka vyřízena přesně a rychle, zboží doručeno v pořádku. Nedostaky jsem neobjevil
Dobrý den, paní Naďo,
děkujeme Vám za milé hodnocení, potěšilo nás.
Lumír, Laduco.cz -
- Rychlé vyřízení objednávky a dodání zboží.
Doporučuji.
Dobrý den, paní Simono,
další spokojenost s rychlostí dodání nás těší, děkujeme!
Z naší široké nabídky jste si vybrala nejenom vybavení do koupelny, ale rovnou také do předsíně a obývacího pokoje. Doufáme, že s veškerým nábytkem budete maximálně spokojená.
Rychlé dodání
Dobrý den, paní Hano,
jsme rádi, že jste byla s dodáním spokojená. U vámi vybrané ložnice se zobrazuje větší množství pochvalných recenzí, proto doufáme, že ani vy nebudete zklamaná.
Lumír, Laduco.cz