- Internetové nakupování šetří čas, výběr je z domova-šetří kroky.
Mohl jsem si upravit den dodání dle potřeby.
Dobrý den, pane Václave,
my bychom doplnili, že čas jsou peníze ;-) Moc děkujeme za skvělé hodnocení, vaše spokojenost nás těší!
- Rychlost doručení
Dobrý den, paní Marie,
jsme rádi, že jste si z naší nabídky vybrala nábytek ryze české výroby. Také my jsme patrioti, váš výběr určitě schvalujeme ;-)
Lumír, Laduco.cz -
- Rychlá komunikace i vyřízení objednávky
- Reakce na reklamaci, kterou nám nabídli z obchodu
- Široký sortiment
- Přehlednost eshopu a co
Bohužel mi přišel vadný kus, na několika místech poškozený, není to velkého rozsahu, ale je to viditelné. Nakonec jsme se rozhodli to dále neřešit, nábytek potřebujeme používat a ne čekat na vyřízení reklamace.
Dobrý den, paní Terezo,
děkujeme za pozitivní hodnocení, i když jste neobdržela regál zcela v pořádku.
Omlouváme se vám a doporučujeme reklamaci přece jenom nahlásit. Sice jste se rozhodla zboží nereklamovat, ale bylo by škoda nevyužít své zákonné možnosti. Také budeme radši, když budete moci být s výrobkem maximálně spokojená, což bychom zajistili přes naše reklamační oddělení.
Lumír, Laduco.cz -
Dobrá cena a komunikace obchodu.
Dobrý den, pane Josefe,
jsme rádi, že jste byl ve všech ohledech spokojen.
Přepravní společnosti se navíc podařilo doručit nábytek v určený pracovní den (dopravce jsme žádali písemně). Je vidět, že řidiči spolehlivě fungují i v této nelehké době, za což jim patří velké díky!
- Nevím
Vše v požádku,doporučuji.
Dobrý den, paní Markéto,
děkujeme Vám za nákup a za vyplnění recenze - udělala jste nám radost.
Také bychom rádi zmínili, že ačkoliv je většina obchodů z důvodu pandemie uzavřených, náš obchod je vám stále k dispozici. I nadále jsme on-line, stačí si jen vybrat z naší rozsáhlé nabídky.
Cena a výběr zboží
Dobrý den, pane Petře,
jsme rádi, že jste si z naší široké nabídky zboží skladem vybral, a že jsme vás oslovili také cenou.
Doufáme, že i příště u nás naleznete vhodné zboží.
Lumír, Laduco.cz -
- jako jediný obchod u mnoha měl vybrané zboží skladem a ihned k odeslání
Dobrý den, pane Petře,
těší nás, že právě u nás jste našel vhodné zboží, které také bylo skladem. Děkujeme za hodnocení.
Lumír, Laduco.cz -
- Vše rychlé a zboží v pořádku
Dobrý den, paní Štěpánko,
jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Relaxační křeslo už máte doma, nic již tak nebrání jeho důkladnému otestování :-)
Kromě možnosti polohování si můžete nastavit oblast masáže s různou intenzitou a za zmínku také stojí větší množství programů. Doufáme, že vám bude křeslo ve všech ohledech vyhovovat.
Rychlé dodání.
Dobrý den, paní Martino,
rádi bychom vám poděkovali za pozitivní hodnocení, potěšilo nás.
- zboží bylo doručeno
- zatím jsem nedostal fakturu pouze potvrzení z DHL
Nákup proběhl v pořádku, zboží bylo dodáno na mojí adresu v požadovaném termínu. Zatím jsem ale nedostal fakturu, ale mám pouze potvrzení od DHL.
Dobrý den, pane Tomáši,
děkujeme za podrobnější hodnocení. Fakturu vždy přikládáme ke zboží v tištěné podobě, za její nedodání se omlouváme.
Na váš e-mail jsme již tak odeslali fakturu v PDF, abyste si ji mohl založit. Její uschování určitě doporučujeme, neboť faktura slouží jako záruční list. Na druhou stranu ale pevně doufáme, že žádnou reklamaci nebudete muset řešit.
Lumír, Laduco.cz -
Jsem spokojená vše vpořádku. Jen dodání trvá dýl .
Dobrý den, paní Heleno,
jsme rádi, že jste i s touto objednávkou byla spokojená, jen jak píšete, dodání bylo trochu delší.
Bylo to z toho důvodu, že LED osvětlení jsme neměli aktuálně skladem, objednávali jsme jej tak u dodavatele. Doufáme ale, že na jeho dodání se vyplatilo počkat, protože osvětlená komoda vypadá ještě lépe, určitě moderněji.
vše ok
Dobrý den, pane Jaroslave,
děkujeme Vám za hodnocení, nábytek v barvě dub sonoma patří již více let mezi velmi oblíbený.
Pokud byste potřeboval někdy v budoucnu dokoupit další kusy nábytku ve stejném dekoru, určitě si z naší nabídky vyberete.
Lumír, Laduco.cz -
- Zboží přišlo během tří dnů, spokojenost.
Dobrý den, paní Jano,
vaše maximální spokojenost s nákupem nás těší, děkujeme vám za zpětnou vazbu.
Pochvala samozřejmě patří také přepravní společnosti, která vám zboží dovezla hned v první možný den dovozu.
Lumír, Laduco.cz -
Kúpil som stol a ku nemu kontajner na kolečkách v jednej farbe no akosi je kontajner trochu tmavší :-D....stol v 100% stave presne taky aky je vyfotený na webe a za tu cenu uplna parada..ten kontajner ešte okrem farby predvrtané diery na dvířka no akosi trochu mimo ale tak uprimneked si to dokážete zmontovat tak si určite dokažete aj vyvrtat nove o cm nižšie :-D...za mna osobne za tu cenu parada 4 z 5 za tie male detaily teda
Dobrý den, pane Matúši,
děkujeme Vám za novoroční objednávku, ve které jste využil naši akční nabídku.
Je ale velká škoda, že nábytek, jak píšete, není úplně vzhledově stejný. Také zmiňujete mírně posunuté montážní otvory, proto se vám chceme společně s výrobcem omluvit a nabídnout vám možnost reklamace. Velmi si vážíme, že i přes tyto drobné nedostatky, které lze u výrobce vyřešit, můžete náš obchod doporučit.
Lumír, Laduco.cz -
Objednávka přišla včas a v pořádku. Horší je to s kvalitou samotného výrobku. Výrobek silně připomíná éru socialismu.a již po vybalení objeveno nekvalitní laminátování hran.
Dobrý den, pane Watte,
na jednu stranu nás těší, že jste byl s vyřízením své objednávky spokojen, ale zklamání z kvality skříňky nás zamrzelo.
Reklamaci jste nám zatím neposílal, proto vás chceme požádat o její brzké zaslání. Když nám pošlete také fotku, např. detail zmiňovaných hran, budeme velmi rádi. S takovým provedením by snad bylo možné setkat se u výrobků jiných než 1. jakosti, ale takové na našich stránkách zásadně nenabízíme. Děkujeme předem za vaše upřesnění.
Lumír, Laduco.cz -
- rychlost dodání, komunikace vzorná, zboží přišlo nepoškozené
Doporučuji a určitě příště zase u tohoto e-shopu budu nakupovat
Dobrý den, pane Josefe,
děkujeme za doporučení, které jste ke svému hodnocení připojil.
Jsme zvědaví, co si u nás zakoupíte příště - rádi Vaši objednávku vyřídíme. Přejeme Vám úspěšný rok 2020.
Vše v pořádku
DěkujiReakce obchodu laduco.cz
Dobrý den, paní Lenko,
jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku - děkujeme za hodnocení.
Krásnou rohovou sedačku jste si vybrala, navíc s praktickými pevnými zády a záhlavníkem, který vám určitě dobře poslouží např. při sledování televize. Budeme rádi, pokud nám časem napíšete, jak jste byla spokojená.
Dobré ceny, ...rychlé zaslání zboží
Dobrý den, pane Jiří,
děkujeme za vynikající hodnocení. Věříme, že s nábytkem české výroby, který jste si z naší nabídky vybral, budete spokojený.
- Rychlost a spolehlivost
Dobrý den, paní Marcelo,
děkujeme za využití naší předvánoční nabídky, kdy Vám bylo dodáno zboží bez účtování dopravného.
Jen bychom ještě dodali, že akce stále trvá :-)
- Slušný výběr
- Hodně nábytku skladem. Ve velkých obchodech jako sconto, ikea a podobně jsme měli problém najít potřebný nábytek, který by byl k dostání dříve než za dva měsíce.
- Odvoz za 500kč jen s aktivní pomocí příjemce. V době kdy za 500kč a v některých případech i níže můžete dostat dovoz s kompletním vynesením až do bytu to považuji za mínus, vzhledem k tomu, že si takovou službu platíme primárně proto, že jsme v práci v čase, kdy řidič geisu je ochotný ještě dojet. Nemluvě o tom, že řidič (ačkoliv to není chyba prodejce) byl extrémně nepříjemný, což ostatně je u geisu běžná praxe, dle recenzí na internetu.
Reakce obchodu laduco.cz
děkujeme Vám za vyplnění dotazníku spokojenosti a hodnocení více oblastí svého nákupu.
Těší nás, že vhodné zboží jste našel v našem obchodě. Co nás ale mrzí je chování řidiče a nemožnost se domluvit na lepším čase dovozu. S touto přepravní společností již spolupracujeme velmi dlouho, nepřípustné chování řidiče nás proto velmi zklamalo. Jen z naší strany nemůžeme potvrdit, že by se jednalo o častý problém. V takovém případě bychom s touto přepravní společností okamžitě rozvázali spolupráci.
Ještě bychom se rádi vyjádřili k ceně služby výnosu, která je u nábytku bohužel vyšší. Je to mj. z toho důvodu, že se jedná nejenom o rozměrné, ale i těžké zboží.
Doufáme, že příště již narazíte na řidiče, který svou práci bere vážně a chce poskytovat kvalitní služby.
Lumír, Laduco.cz