- Spolehlivost
- Ve všem vyjdou vstříc
- Profesionálně poradí
Reakce obchodu La-Obchůdek.cz
Moc děkujeme za recenzi a nákup, jsme rádi, že jste byla spokojená :)
- Rychlost vyřízení objednávky
- Spousty dárečků které mě potěšily
- Nejlepší kadeřníci v okolí
- Absolutně žádná
Reakce obchodu La-Obchůdek.cz
Moc děkujeme za recenzi :) a jsme rádi, že jste spokojená jak s e-shopem, tak i s kadeřnictvím.
Vse super,urcite zase objednam.
Reakce obchodu La-Obchůdek.cz
Moc děkujeme za recenzi a jsme rádi, že jste byla spokojená. Rádi Vás zase uvítáme v našem virtuálním obchůdku :)
- rychlé vyřízení objednávky
- osobní přístup
- odborné poradenství
- kvalitní zboží
- dárečky navíc ke každému nákupu
S nákupem v e-shopu Lazebnictví Juříčkovi jsem maximálně spokojená. Nakupuji zde opakovaně a vše vždy proběhlo bez sebemenší chybičky. Objednávky jsou vyřizovány rychlostí blesku a pokud si s něčím nevím rady, je k dispozici skvělé poradenství. Moc si vážím osobního přístupu i dárečků navíc. Díky!
Reakce obchodu La-Obchůdek.cz
Děkujeme za recenzi a ještě víc za nákup. Jsme moc rádi, že se k nám vracíte. Objednávky odesíláme okamžitě, protože většinu zboží máme skladem a rádi Vám s naším sortimentem poradíme, protože s většinou produktů pracujeme nebo jsme osobně doma vyzkoušeli :)
Profesionální poradenství, vstřícnost k zákazníkům, osobní přístup. Spolehlivost.
Reakce obchodu La-Obchůdek.cz
Moc děkujeme za recenzi a jsme moc rádi, že byla s objednávkou spokojená. Každou objednávku pro Vás balíme srdcem s dárky navíc, aby Vám balíček udělal co největší radost.