• Perfektně zabaleno..
    • Pevné rámy

• Opakovaně skvělá zkušenost
    • Vše rychle vyřízeno dle mých požadavků
    • Naprostá spokojenost
    • Vřele doporučuji

• Rychlost,přesnost

• vše o.k.
    • rychlost vyrobení a doručení
    • už 3 nákup
    • kvalitní sítě do oken, po 5 letech jsou stále jako nové

nic

Objednávali jsme sítě do oken a do dveří. Nejdřív jednu síť na zkoušku. Síť měla přesné rozměry, ale kvůli zkosení rámu mého okna je síť skoro malá. Další sítě do oken jsme proto objednali o trošku větší, ale pořád nejsou uplně těsné už proto, že v rozích rámu sítě jsou mezírky mezi svislou a horizontální lištou. Pak jsme vyměřovali dveře. V instruktážním obrázku psali, že je nezbytné, aby vedle pantu zůstaly 2 cm místa. Tak jsme to vyměřili ťip ťop, aby se vešla mezi zdi s 2 cm vedle. Bylo to jen tak tak. No a po rozbalení a zkoumání návodu se ukázalo, že jsme koupili rámovou síť, takže ty 2 cm místa na straně jsou zbytečné a teď to bude chirurgická operace, přišroubovat ten rám, když je to na milimetr přesně jen tak tak aby se šrouby měly vůbec do čeho zavrtat. Kdyby při objednávání psali, že je to rámová síť, a obrázek se netvářil, že je to bezrámové, tak objednám o 2 cm vyšší a širší síť do dveří. Šroubky k navrtání do rámu jsou navíc příliš krátké, musíme sehnat delší, a naopak šroubky k navrtání madla jsou moc dlouhé, musíme sehnat kratší.

spolehlivé a rychlé jednání.

žaluzie na míru rychle kvalitně,velký výběr,dokonce volali kvůli nesrovnalostem v objedn.formuláři,spokojenost

• Možnost sám si kompletně nakonfigurovat a namontovat žaluzie

Site proti hmyzu jsou skvele! Jen zabaleni do prepravy povazuji za spatne. Jedna sit prisla v rohu prelomena.

• Přehledný e-shop
    • Přiměřené ceny

Kvalitní zboží, jednoduchá montáž. Fungují perfektně, velká spokojenost. Rychlé dodání.

• Super domluva :)
    • Vše v pořádku
    • žádné nejsou :)

• Rychlé dodání, kvalita, dobré ceny.

Celkově vše super.

Všechno super

• Celkově výborná zkušenost.
    • Perfektní stránky.
    • Instruktážní videa a návody pro měření a vlastní montáž.
    • Rychlé vyřízení.
    • Opravdu jsem moc spokojený. Děkuji.

• Rychlost vyřízení objednávky

• Škrábance, jiná barva...

Horní krytky jsou poškrábané. Horní hrana žaluzií není světle hnědá, ale spíše zlatá. Barva je uplně jiná, než na vzorku, který je na internetu.

Bylo rychlé dodání

• rychlé dodání

Nechala jsem si v e schopu K žaluzie vyrobit žaluzie a jsem velice spokojená.Žaluzie byly vyrobeny opravdu přesně,vše bylo v naprostém pořádku,vynikající design přesně podle mých představ a především snadná montáž podle videonávodu. A především cenavelmi nízká,ušetřila jsem 50% nákladů,což je opravdu supeeer,vřele doporučuji,skvělý obchod,příštěnakoupím zase.Vřele doporučuji

• Výborná komunikace ze strany výrobce, rychlá dodací lhůta.