Rychlé a solidní jednání.
Naprosto bez problému.
- nekomunikují
Původně doba dodání byla 1-3 týdny- po uplynutí této doby zboží nebylo dodáno, ale nikdo mě o to neinformoval. Po mém dotazu mi bylo sděleno, že došlo ke zpoždění u dodavatele a doba dodání 2-4 týdny. Tomu rozumím, ale měli mě o tom sami informovat, myslím si. Nyní je to od objednávky 4 týdny, zboží stále nemám , na webu je informace, že zboží je vyprodáno, informaci jsem opět žádnou nedostala.
Reakce obchodu KvalitníNože.cz
Jak jsme vás informovali. Sada keramických nožů "Dárková sada keramických nožů Kyocera Shin 2 ks, černá" je u dodavatele stále nedostupná (u produktu je to uvedeno) a vaši objednávku evidujeme na vaši žádost stornovanou, takže ji po naskladnění zboží ani expedovat nebudeme. Pokud máte o zboží stále zájem, stačí svou objednávku potvrdit - třeba mailem, telefonicky.. -
- rychlost
- spolehlivost
- Spolehlivost, rychlost
- Rychlé dodani
- Dobrá komunikace
Slusne jednani
- Katastrofický termín doručení.
Reakce obchodu KvalitníNože.cz
Zboží vám bylo doručeno 4. den od objednání pouze z důvodu extrémního vytížení přepravců v tomto předvánočním čase, a také faktu, že v tom byl víkend. S přihlédnutím k těmto okolnostem to považujeme spíše za úspěch..
Děkujeme za pochopení
Tým
Kvalitnínože.cz -
bezproblémové
- Rychlý obchod
Vše proběhlo v naprostém pořádku
- rychky nakup
Nože jsou skvělé, výborně se s nimi pracuje.
- široký výběr, rychlé dodáni
Objednávka před týdnem potvrzena, od té doby obchod=mrtvý brouk.
Reakce obchodu KvalitníNože.cz
Vaše objednávka byla v uvedené dodací lhůtě dnes vyřízena. Vaše škrabka je již na cestě k vám :-)
Tým
Kvalitní nože.cz -
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Vše probělo dle očekávání. Zboží nebylo skladem, tak došlo později po dodání do eshopu.
- Rychlá komunikace, sortiment.
Klaplo to. Děkuji
- Nabídka kvalitních nožů
- Rychlost dodání
Vše na1 od komunikace dodání.
Vsechno probiha rychle