• Sortiment, ceny, kvalitní zboží, rychlost dodání, komunikace obchodu, profesionální přístup vše OK

Hezký den,
    velmi děkujeme za Váš nákup a doporučení našeho e-shopu. Budeme moc rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte.

• Rychle dodani

Tomáš Kříž, majitel obchodu

• Vše proběhlo rychle a v pořádku.
    • Jen barva deštníku je výraznější, než na obrázku.

• výběr
    • rychlé dodání

Tomáš Kříž, majitel obchodu

Rychlé dodání kvalitního zboží.

• Rychlé dodání

Vše v pořádku

Hezký den,
    velmi děkujeme za Váš nákup a doporučení našeho e-shopu. Budeme moc rádi, když se na nás v budoucnu zase obrátíte a doporučíte nás svým známým.

Tomáš Kříž, majitel obchodu

• Rychlé vyřízení a doručení objednávky druhý den.

Tomáš Kříž, majitel obchodu

Vše proběhlo hladce, zboží doručeno v pořádku do druhého dne.

• Široký výběr
    • Rychlost dodání

Tomáš Kříž, majitel obchodu

Zboží bylo doručeno v pořádku. Bohužel deštník není vůbec pevný a hned se začal ve větru ohýbat nahoru a dráty se zdeformovaly,

Hezký den,
    velmi děkujeme za Váš nákup a doporučení našeho e-shopu. Rádi Vám případně vyměníme deštník za nový kus.

• Velmi rychlé dodání

Velmi rychlé dodání, kvalita.

Tomáš Kříž, majitel obchodu

Všechno proběhlo v pořádku, moc děkuji.

Hezký den,
    velmi děkujeme za Váš nákup a 100% doporučení našeho e-shopu. Budeme moc rádi, když se na nás v budoucnu zase obrátíte a doporučíte nás svým známým.

Rychlost

• Skvělá komunikace
    • Super rychlé dodání
    • Kvalitní výrobky
    • Za mě nic

Spolehlivý eshop s kvalitním zbožím a rychlým dodáním co víc si přát

Tomáš Kříž, majitel obchodu

• Velmi rychle dodání, příznivá cena

OK vše v pořádku.

• Výběr