- Žádost o zrušení objednávky z mé strany z osobního důvodu byla přijata a velmi rychle vyřízena.
- Velmi příjemné a vstřícné jednání majitele e-shopu.
- Nejlepší a nejspolehlivější e-shop.
Nejlepší a nejspolehlivější e-shop.
Hezký den,
velmi děkujeme za Váš nákup a milé 100% doporučení našeho e-shopu. Budeme moc rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte a dále nás doporučíte.
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
Nákup proběhnul bezvadně - doporučuji!
Hezký den,
velmi děkujeme za Váš nákup a 100% doporučení našeho e-shopu. Budeme moc rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte a dále nás doporučíte.
- Rychlé vyřízení objednávky
- Zboží souhlasí s popisem
- Příznivé ceny
- Široký sortiment
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
- velká rychlost a kvalita deštníku
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
Dobra komunikace, rychla dodaci doba, zboží odpovída nabidce
- Velice seriozní komunikace,rychlé dodání
Veliká spokojenost e-shope.
Rychlé vyřízení objednávky
- rychlost
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
- Široký sortiment opravdu kvalitních deštníků
- Příznivé ceny
- Rychlé doručení
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
Kvalitní krásný deštník přišel perfektně zabalený, není co vytknout, mohu jen doporučit.
Hezký den,
velmi děkujeme za Váš nákup a 100% milé doporučení našeho e-shopu. Budeme moc rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte a dále nás doporučíte.
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
Velmi rychlé vyřízení a doručení objednávky. Skvělý výběr a kvalitní výrobky (Doppler)
- Spokojenost, rychlé dodání zboží
- Výborná komunikace
Spokojenost, rychlé dodání zboží
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
- Velký výběr v několika cenových kategoriích
- Kvalitní deštník
- Opravdu velká střecha pro dva
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
- Krásné deštníky,rychlost dodání,pěkně zabaleno proti poškození.
NIC.
ok
- Spolehlivý e-shop
- Rychlé vyřízení objednávky
Jsem spokojený zákazník.....
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
Kvalitní zboží, rychlé doručení.
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
- Rychlé zaslání, kvalitní zboží a dobrá komunikace.
Spolehlivý obchod - doporučuji.
Tomáš Kříž, majitel obchodu