• Rychlé doručení

Hezký den,
    velmi děkujeme za Váš nákup a 100% doporučení našeho e-shopu. Budeme moc rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte a dále nás doporučíte.

• Nabídka zboží
    • Dobré ceny
    • Rychle zaslané

rychlost dodání

Tomáš Kříž, majitel obchodu

Byla to moje druhá objednávka - vše proběhlo v naprostém pořádku - bez jakýchkoliv problémů.

Hezký den,
    velmi děkujeme za Váš další nákup u nás a 100% doporučení našeho e-shopu. Budeme moc rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte a dále nás doporučíte.

rychlé dodání

+ okamžité vyřízení objednávky

• Rychlé dodání

Tomáš Kříž, majitel obchodu

Spokojenost, rychlé vyřízení objednávky, vše bez problémů.

Tomáš Kříž, majitel obchodu

Spolehlivý obchod, zboží zcela odpovídá představám

Tomáš Kříž, majitel obchodu

Doporučuji, nákup proběhl bez problémů, rychle, spolehlivě.

Tomáš Kříž, majitel obchodu

• Rychlá komunikace a rychlé doručení.

Obchod ráda doporučuji, kvalitní služby. Zakoupila jsem u tohoto obchodu kvalitní lehký deštník Doppler, váží jen 99g.

Tomáš Kříž, majitel obchodu

Rychlé doručení, kvalitní krásné zboží.

Vše OK, velmi rychlé dodání

Tomáš Kříž, majitel obchodu

Rychlé dodání, skvělá komunikace, kvalitní zboží.

Tomáš Kříž, majitel obchodu

• rychlé zpracování objednávky a odeslání
    • /

Tomáš Kříž, majitel obchodu

• Rychlé dodání, dobrá konunikace.

Velký výběr deštníků.

Doporučuji

Hezký den,
    velmi děkujeme za Váš nákup a doporučení našeho e-shopu. Budeme moc rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte.

Tomáš Kříž, majitel obchodu

Rychlost a dobrá komunikace s obchodem

nakupoval poprvé