• Žádost o zrušení objednávky z mé strany z osobního důvodu byla přijata a velmi rychle vyřízena.
    • Velmi příjemné a vstřícné jednání majitele e-shopu.

Nejlepší a nejspolehlivější e-shop.

Hezký den,
    velmi děkujeme za Váš nákup a milé 100% doporučení našeho e-shopu. Budeme moc rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte a dále nás doporučíte.

Tomáš Kříž, majitel obchodu

Nákup proběhnul bezvadně - doporučuji!

Hezký den,
    velmi děkujeme za Váš nákup a 100% doporučení našeho e-shopu. Budeme moc rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte a dále nás doporučíte.

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Zboží souhlasí s popisem
    • Příznivé ceny
    • Široký sortiment

Tomáš Kříž, majitel obchodu

• velká rychlost a kvalita deštníku

Tomáš Kříž, majitel obchodu

Dobra komunikace, rychla dodaci doba, zboží odpovída nabidce

• Velice seriozní komunikace,rychlé dodání

Veliká spokojenost e-shope.

Rychlé vyřízení objednávky

• rychlost

Tomáš Kříž, majitel obchodu

• Široký sortiment opravdu kvalitních deštníků
    • Příznivé ceny
    • Rychlé doručení

Tomáš Kříž, majitel obchodu

Kvalitní krásný deštník přišel perfektně zabalený, není co vytknout, mohu jen doporučit.

Hezký den,
    velmi děkujeme za Váš nákup a 100% milé doporučení našeho e-shopu. Budeme moc rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte a dále nás doporučíte.

Tomáš Kříž, majitel obchodu

Velmi rychlé vyřízení a doručení objednávky. Skvělý výběr a kvalitní výrobky (Doppler)

• Spokojenost, rychlé dodání zboží
    • Výborná komunikace

Spokojenost, rychlé dodání zboží

Tomáš Kříž, majitel obchodu

• Velký výběr v několika cenových kategoriích

• Kvalitní deštník
    • Opravdu velká střecha pro dva

Tomáš Kříž, majitel obchodu

• Krásné deštníky,rychlost dodání,pěkně zabaleno proti poškození.

NIC.

ok

• Spolehlivý e-shop
    • Rychlé vyřízení objednávky

Jsem spokojený zákazník.....

Tomáš Kříž, majitel obchodu

Kvalitní zboží, rychlé doručení.

Tomáš Kříž, majitel obchodu

• Rychlé zaslání, kvalitní zboží a dobrá komunikace.

Spolehlivý obchod - doporučuji.