Spokojenost s vyřízením objednávky.
- Velký výběr, rychlost
Hezký den,
velmi děkujeme za Váš nákup a 100% doporučení našeho e-shopu. Budeme moc rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte a dále nás doporučíte.
- rychlé vyřízení objednávky
- krásný deštník
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
velký výběr deštníků a neotřelých vzorů, podle recenzí snad i kvalitní deštníky, které vydrží
super bylo, že každý o každém kroku od zaplacení jsem byla SMS informovanáReakce obchodu Kvalitní deštníky
- Super rychlé doručení
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
Zboží bylo doručeno v pořádku a rychle.
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
- velmi rychle vše vyřízeno
vše perfektní
- dobré ceny
- rychlé dodání
Pěkně zabaleno.
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
Všechno proběhlo jak mělo, velmi rychlé dodání, komunikace obchodu na výbornou, takže spokojenost.
- Velmi rychlé zpracování objednávky
- Vysoce pro zákaznický přístup. Deštníky zde nakupuji postupně pro celou rodinu
Hezký den,
mockrát děkujeme za Vaše opakované nákupy a milé 100% doporučení našeho e-shopu.
Budeme velmi rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte a dále nás doporučíte.
- ještě nevyzkoušeno
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
- Velmi oceňuji zejména široké možnosti filtrování produktů při výběru.
- Rychlé vyřízení objednávky.
Hezký den,
velmi děkujeme za Váš nákup a 100% milé doporučení našeho e-shopu. Budeme moc rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte a dále nás doporučíte.
doporučuji
Vše o.k.
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
- velký výběr, přijatelné ceny
- o žádné nevím
Vše proběhlo ok
Hezký den,
velmi děkujeme za Váš nákup a doporučení našeho e-shopu. Budeme moc rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte a dále nás doporučíte.
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
Slušná cena, rychlé dodání,tedy spokojenost.
Byla jsem moc spokojena
- rychlé vyřízení