- kvalitní zboží
- rychlé dodání
- malý výběr sortimentu pro děti
Reakce obchodu Kvalitex
děkujeme za Vaše hodnocení a recenzi. Zároveň děkujeme za podnět ke zlepšení naší nabídky. Určitě se rozšířením dětského sortimentu budeme zabývat.
tým z Kvalitexu. -
- Kvalitní české povlečení
- rozumné ceny se slevou
- nízká cena dopravy
- slevové kupony
Již z názvu vyplývá, že se jedná o kvalitu. Nakupoval jsem zde již vícekrát a vždy naprostá spokojenost.
Reakce obchodu Kvalitex
děkujeme za moc pěknou recenzi. Jsme moc rádi, že jste s našimi výrobky spokojení.
tým z Kvalitexu -
- Velmi rychlé dodání. kvalitní zboží
Dopručuji
Reakce obchodu Kvalitex
děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Na rychlosti odeslání dost pracujeme a jsme rádi, že naše práce je Vámi oceněná.
tým z Kvalitexu -
Jsem naprosto spokojen jak s kvalitou zboží tak rychle vyřízenou objednávkou, kterou jsem obdržel. Moc Vám děkuji. Honza.
Reakce obchodu Kvalitex
my Vám velmi děkujeme za nákup a jsme moc potěšení, že jste s výrobky i naší rychlostí spokojen. Přejeme pěkné podzimní dny.
doporučuji
Reakce obchodu Kvalitex
velmi děkujeme za doporučení našeho obchodu. Jsme moc rádi, že jste s našimi výrobky spokojení.
rychlost dodání , kvalitní , příjemné
Reakce obchodu Kvalitex
moc Vám děkujeme za Vaši recenzi a kladné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s našimi výrobky spokojení.
tým z Kvalitexu -
- Výborná komunikace a perfektní dodání výrobku
Reakce obchodu Kvalitex
velmi děkujeme za Vaši kladnou recenzi. Jsme rádi, že jste s našimi výrobky i komunikací spokojení.
Handrejch Josef -
Jednoduché a bez probémů.
Reakce obchodu Kvalitex
velmi děkujeme za Vaše hodnocení. Moc si ho vážíme. Budeme rádi, když si na nás opět obrátíte.
Handrejch Josef -
S obchodem jsem velice spokojen
Reakce obchodu Kvalitex
velmi děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme moc potěšeni, že jste s našimi službami a výrobky spokojen.
- Velký výběr
Reakce obchodu Kvalitex
velmi děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že se Vám líbí náš široký výběr.
tým z Kvalitexu -
- Vracím povlak na malý polštář. Potisk je jen na úzkém proužku, zbytek je jednobarevný a tudíž nevypadá vůbec dobře.
Prostěradla kvalitní, velikostně odpovídají i na vysokou matraci.
Reakce obchodu Kvalitex
děkujeme za Vaše upozornění na chybu. Určitě se vratkou budeme zabývat a to i špatným tiskem.
tým z Kvalitexu -
- Velký výběr, kvalitní zboží, komunikace .
- Nic.
Reakce obchodu Kvalitex
děkujeme za Vaše hodnocení a jsme potěšeni, že jste s kvalitou výrobku spokojení.
tým z Kvalitexu -
- Rychlá reakce na objednávku, rychlé doručení.
Reakce obchodu Kvalitex
velmi děkujeme za Vaši recenzi. Moc si jí vážíme.
- Rychlost a kvalita
Prima kauf
Reakce obchodu Kvalitex
velmi děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Moc si toho vážíme.
Handrejch Josef -
Po první zkušenosti s obchodem a s výrobky ( povlečení a prostěradla z bavlněného saténu) jsem se rozhodla přikoupit další prostěradla. Nejprve jsem byla lehce zklamaná, že prostěradlo není elastické, ale sedí perfektně a vypadá, že bude mít o dost delší životnost.
Reakce obchodu Kvalitex
prostěradla z bavlněného saténu patří k současným bestsellerům. Jsme moc rádi, že i u Vás si tento materiál našel přízeň a děkujeme za kladné hodnocení.
tým z Kvalitexu. -
- Krásné zboží.
- Rychle dodané.
- Bezva zabalené, vždy 100 % spokojenost. Děkuji
Reakce obchodu Kvalitex
asi se jedná o Váš opakovaný nákup a jsme moc potěšení, že jste s kvalitou výrobků i služeb spokojení. Pro naše stálé zákazníky máme také plno výhod ve formě slev a výhodných nabídek.
Spokojená
Reakce obchodu Kvalitex
děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.
- Hezké a kvalitní zboží
Reakce obchodu Kvalitex
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme, rádi, že jste s kvalitou výrobků spokojení.
Hezké zboží rychle dodání
Reakce obchodu Kvalitex
velmi děkuji za Vaši recenzi a moc nás těší, že jste s výrobky i naší rychlostí dodání spokojení.
tým z Kvalitexu -
- rychlý a bezproblémový nákup , pěkná cena
Reakce obchodu Kvalitex
velmi děkujeme za Vaše kladné hodnocení nákupu. Věříme, že se na nás opět v případě poptávky obrátíte.
tým z Kvalitexu