• dorazilo jiné zboží

• dodaná baterie je nefunkční!

• Komunikace,nemluvě o lhaní zobží,které vydávají za funkční a přitom opak je pravdou!
    • Průvodní dopis vkládají tak že není vůbec vidět,a lze tak pochybovat zda jej tam prodávající dal!.

Už nikdy více tadynakupovat nebudu zbytečně vyhozené prachy a zklamání ...

• špatná komunikace se zákazníky

aby si každý zákazník udělal svůj úsudek

• ochota, nabídka zboží
    • nemá zástupce v prodejní síti

• dobré ceny.
    • komunikace!
    • dlouhé čekání na dodání zboží!!!

Nakupoval jsem protože mají dobré ceny.Online chat na stránkách nefunguje,nebo jsem nedostal odpověd,musel jsem to řešit telefonicky,tudiž mě to stalo peníze!přes email nekomunikuji protože chci odpověd vědět hned.Zboží mi bylo dodáno za týden kvůli inventůře v obchodě,chápu sice že nemůžou zasahovat v době inventůry do skladu,ale tím pádem mají kupující upozornit,že dodej zboží bude tvat delší dobu,tak by jsem si zboží koupil v jiném obchodě!nabízeli mi vrátit peníze ale to už bylo pozdě,protože jsem odjížděl do zahraničí tudíž bych to nestihl ani v jiném obchodě objednat,tak jsem musel čakat až bude hotová inventůra a zboží dodají.

• Cena
    • Nepřehlednost
    • Velmi zdlouhavá komunikace
    • Dostupnost

Ačkoliv mají napsáno, že je zboží skladem, po týdnu mi napsali, že mají pouze jednu položku ze sedmi. Doteď u těch šesti položek mají napsáno, že jsou skladem.

• Dodací doba

• Zatiaľ neviem posúdiť.
    • Zatiaľ neviem posúdiť

Kvalitu obchodu v každom prípade kazí cena poštovného a dobierky,ktorá je neprimerane vysoká. Pre dovoz tovaru na Slovensko, som nenašiel inú doručovateľskú službu ako Slovenskú poštu.

• Ani po 10 dnech zásilku nemám i přez email, že zásilka byla vyexpedována a to bylo 8 dní od objednání

• nabízí metody přepravy, které pak nedodrží
    • zboží po dvou týdnech nedorazilo

Ještě že jsem neplatil předem.

• je blízko k mému bydlišti

• Jako všechny e-shopy. Nemusím do obchodu
    • Dlouhá lhůta dodání.
    • Komunikace.

Zklamání, ale třeba toho mají hodně, tak nestíhají. Nebo by to mělo motivovat?

Reakce obchodu KupujLevně.cz

velmi mě mrzí, že Vaše objednávka nebyla včas vyřízena. Kontaktuje mě prosím do na e-mail [email protected], prověřím Váš konkrétní případ.

Děkuji za spolupráci.

David Štolpa

• Na stránkách bylo uvedeno, že je zboží skladem, ovšem vzápětí bez jakékoli omluvy objednávku zrušili.

• inzeruje zboží které nemá!!

Reakce obchodu KupujLevně.cz

momentálně vyprodáváme zboží od dodavatele, který končí. O zboží je velký zájem, proto se bohužel může stát, že objednáte něco před tím, než je staženo z nabídky.

Děkuji za pochopení.

David Štolpa

Po měsíci ujišťování, že čekají na dodání zboží mi bylo oznámeno, že se zboží stahuje z nabídky. Přišlo mi to jak tahání za nos.

Reakce obchodu KupujLevně.cz

velmi nás mrzí vzniklá situace, ale mohu Vás ujistit, že rozhodně nejednalo o "tahání za nos". Bohužel dodavatel o kterého zboží nakupujeme nám opakovaně posouval termín dodání a následně nám oznámil, že končí svůj provoz.

Za vzniklé problémy se omlouváme.

• přijatelná cena
    • velmi špatná komunikace s obchodem

V obchode jsem nakopuil poprvé ,překvapila mne dlouha doba dodaní a velmi špatná komunikace s obchodem ( nevite s kym komunikujete podepisou se tym kupuj levně treba by to chtělo uvádet jméno s kým v danou dobu komunikuju) zatím nemužu zhodnotit v jakém stavu přijde zboží ješte nedorazilo.

Vážená pane Červeňak,

za zdržení Vaší objednávky se Vám velmi omlouváme. Bohužel se mi nepodařilo dohledat komunikaci, kterou s Vámi některý z našich pracovníků vedl. Proto bych Vás chtěl poprosit, zda byste mi ji mohl přeposlat na náš e-mail. Budou učiněna potřebná opatření, aby k průtahům ve vyřizování objednávky a ke špatné komunikaci nedocházelo.

Děkuji.

• nekomunikuje

zaplatil jsem předem z účtu, nyní nemám ani peníze ani Zboží

Reakce obchodu KupujLevně.cz

kontaktujte nás prosím na e-mail [email protected], zřejmě muselo dojít k nějaké chybě na naší straně. O peníze se rozhodně bát nemusíte, platba Vám bude vrácena.

David Štolpa

• Špatná komunikace,dodací lhůta.

Jen pro velmi trpělivé !

Reakce obchodu KupujLevně.cz

Za zdržení zásilky se omlouváme. Pracujeme na změnách, které zrychlí celý proces vyřizování objednávek.

• 15.1. jsem poslal objednávku, 21.1. jsem si musel napsat o info jestli zboží bude-nebude,přišel mail s omluvou,že Vás mrzí, že jsem nedostal žádnou informaci, 23.1. přišel mail od zásilkovny, že je obchod informoval o mé objednávce, která je vyexpedována a že mi vyzvou až zboží dorazí. je 28.1. 9.30h a zboží ani info nemám. Na internetu objednávám hlavně kvůli rychlosti, v tomto případě to neplatí!!!Slabinu vidím též u věty u každého zboží "obvykle skladem", lepší by byl skutečný stav.