- ok, přehledný, výhodný
- ----
doporučuji, vše ok
Velmi rychlý.
vše super
Rychlí dodání zboží všechno v pořádku děkuji.
- Rychlost vyřizování
- Vynikající prozákaznický přítup
- Komunikace
Obchod s naprosto vynikájícím prozákaznickým přístupem. Cena produktu a rychlost doručení perfektní.
Produkt byl poškozen při přepravě, už jsem viděl před očima černý scénář měsíce čekání. Nic z toho se však nekonalo. Obchod se k tomu postavil čelem a problém vyřešil během 2 dnů, komunikace na jedničku. O den později už mi byl doručen nový produkt, kde vše bylo v naprostém pořádku. Správný prodejce se pozná až když se věci nedaří, tohle je správný prodejce! Určitě zde nenakupuji naposledy a obchod musím doporučit. -
Dobrá komunikace,rychle vyřízení objednávky
super kvalita za rozumnou cenu ...
- rychlé doručení zboží
- velmi dobrá komunikace
- rychlost dodání
Od objednání po dodání jsem věděl co se děje s mou objednávkou. Vyřízení objednávky po doručení proběhlo v krátké době k mé plné spokojenosti. Dobrý - ne - výtečný obchod.
15.3.2021 bylo zboží předem uhrazenu, dnes nemám ani zboží, ani peníze. Zaplatit předem znamená zahodit peníze. Zjevně jsou k placení předem zákazníci úmyslně nuceni, neboť za dobírku si obchod účtuje 59,-Kč, což je holý nesmysl a PPL výslovně nutí lidi platit předem.
Reakce obchodu KUPSIONLINE.CZ
Dobrý den, vaše recenze není bohužel pravdivá ani objektivní. Objednané zboží vám bylo včas odesláno ve dvou zásilkách. Dle protokolu PPL jste si první část převzal již 17.3.2021 přímo z rukou kurýra. Druhou část zásilky jste si vyzvedl dle protokolu DPD dne 22.3.2021 na Pickup pointu v Českých Budějovicích v 16:19 hod. Dokonce ani částka účtovaná za doběrečné nesouhlasí. Pokud tato recenze patřila jinému obchodu, bylo bychom rádi, kdyby jste zažádal o její výmaz, jelikož poškozuje naše dobré jméno společnosti.
- Rychlost dodání a cena zboží.
Rychlost dodání a cena zboží.
Rychlé jednání, trpělivost při dotazech před objednáním i během objednání.
Maximální vstřícnost, vše uzpůsobeno našim potřebám.
Rozhodně doporučuji. -
- Rychle,spolehlivě
Promptní vyřízení objednávky a doručení, velmi solidní a profesionální jednání. Obchod můžu jedině doporučit!
- Rychlost vyřízení objednávky.
- Perfektní komunikace
Rychlé doručení, zboží dorazilo v pořádku.
- rychlé dodání
- rozumná cena