• Rychlé jednání, kvalitní výrobek, dobře zabaleno.

• velmi milá paní majitelka
    • zboží dorazilo tak rychle, že ani nestihli přečíst email s dotazem a museli zasílat ještě další figurky později :-)

Nečekala jsem, že by loutkové divadlo dcerku tak dlouho bavilo.... a přeci ano :-) náhodně jsme Kufřík potkali na festivalu loni v létě a o rok a půl později hrajeme divadlo a přikupujeme nádherné postavičky :-)

• Vše super rychle doručeno do zásilkovny.
    • Dvě sms zprávy,že mohu již pár metrů od bydliště vyzvednout za přijatelné poštovné
    • Moc děkuji

Když strávník mlaská, tak je to pochvala pro kuchaře, a já mlaskám.

• Nákup bez problému
    • Dohoda ohledně vyzvednutí zboží - sami mi zavolali a dohodli jsme se. Dokonce připomněli ještě den předem :-)

Jejich divadýlko je perfektní. Je to dobrý nápad a obrázky jsou krásné. Rádi s dětmi hrajeme a postupně dokupujeme další postavičky a kulisy.

Rychlé jednání

• ok

• Výborná komunikace,rychlé dodání

Moc děkuju za vstřícnost,potřebovala jsem přiobjednat ještě k původní objednávce.Vůbec nebyl problém,paní byla velice ochotná.Krásné loutkové divadýlko s překrásnými loutkami,potěší malé i velké.

• Úžasná nabídka, rychlé jednání, kvalitní zboží.

Úžasná nabídka, rychlé jednání, kvalitní zboží. Radost a spojenost. Moc všem doporučuji.

Velmi rychlé vyřízení mé objednávky,vyšli mi i vstříc s úhradou přes účet. Divadlo je moc pěknė a už se těším až si ho vnoučátka o Vánocích rozbalí.

Zdravím, objednané zboží došlo velmi rychle a v pořádku. Děkuji za krásné figurky a za dárek,který jste přibalili.

• rychlé zaslání bez problémů

zboží přišlo okamžitě

Rychost dodání, pohoda

• Rychlé, kvalitní vyřízení objednávky, dokonce i s milým překvapením

• jsem velmi spokojená

• rychlost

Loutky jsou velmi pěkné.

• Rychle zpracovani objednavky, mily a osobni pristup pri vyzvednuti.
    • Dcera (4) si s divadlem ihned hrala, vyborny darek.

Velice doporucuji, kvalitni a napadity vyrobek. Ocenuji moznost dokoupit dalsi postavy/pohadky. Ocenuji i kvalitu eshopu.

• Velmi rychlá komunikace, zboží ihned nachystán, ochotný personál, velká spokojenost