vše OK
- Nikde jsem na webových stránkách nenašel číslo účtu, na které je možné zaplatit zakoupené zboží a ani variabilní symbol. Musel jsem napsat mail, abych se to dozvěděl.
Reakce obchodu LUKKARO s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
Platba probíhá dle obchodních podmínek, jak je uvedeno na stránkách eshopu. Vzhledem k tomu, že máme většinou zboží které je na objednávku z jiných zemí, zasíláme pokynyk platbě až po ověření u dodavatele. -
- Dodání na adresu bez problému a mikulášský dárek k tomu.
- Nevím o žádné
Doporučuji všem kteří potřebují solidní obchod pro své nákupy.
- Rychle
- Dobra cena
- Dobre zabalene
Nakupovala jsem zde poprvé, zboží dorazilo brzy a odpovídalo jak berevně, tak tvarem - plážová taška. Doporučuji
- Vse probehlo ok.
Děkujeme za Váš příspěvek.
- Nakupuji a jsem spokojen. Pouze minule byla možnost osobního odběru.
Děkujeme za Váš příspěvek.
Jediné mínusy jsou že obchod u kakaa Gepa neuvádí že je 20-22% a že minimální trvanlivost je na krabičce vyražena stylem 20_2 takže si můžete tipnout -pesimisticky 2001,2012,optimisticky 2021?
Jinak došlo co jsem chtěl, pěkně zabalené, možnost poslat na Uloženku.Reakce obchodu LUKKARO s.r.o.
Děkujeme za Váš příspěvek.
Vážený zákazníku, kakao které jste zakoupil obsahuje 98% kaka, tak jak je uvedeno na krabičce, datum je vyražen standardně tzn. pouze s koncovým dvoučíslím roku - 10.16.19 1. Poslední číslo za mezerou je číslo šarže výrobce. -
v pořádku
Děkujeme za Váš příspěvek.
- Nemusím chodit po obchodech,ušetřím čas.
- Nemůžu si zboží vyskoušet.
Jsem spokojená.
Děkujeme za Váš příspěvek.
- zboží, které jsem hledal
- nekomunikuje, nabízí možnost osobního odběru a rovnou zboží odešlou
příště si to rozmyslím
Děkujeme za Váš příspěvek.
Vážený zákazníku, Vaše objednávka byla vyřízena tak jak jste si sám zadal, tedy přes výdejní místo Uloženky. Osobní odběr od ledna 2017 nenabízíme. -
- Rychlost. Kvalita zboží.
- nevím
Tovar byl velmi rychle dodán, a to i v době předvánočního stresu a spěchu. Jsem velice, velice spokojena. Děkuji
Děkujeme za Váš příspěvek.
Požadoval jsem specifickou barvu, která byla na webu uvedena, ale následně mi bylo oznámeno, že tato barva už není a do konce roku nebude. Jinak vše v pořádku.
Děkujeme za Váš příspěvek.
Rychlé bezproblémové dodání. Kvalitně zabaleno pro přepravu.
Děkujeme za Váš příspěvek.
Vstřícnost,rychlost dodání, zboží přišlo v pořádku a bylo perfektně zabaleno.
Děkujeme za Váš příspěvek.
Byla jsem velmi spokojená! Velice milý a schopný personál.
- Rychlost, spolehlivost.
Děkujeme za Váš příspěvek
S obchodem jsem spokojená, zboží bylo perfektně zabaleno a jako poděkování k nákupu jsem dostala malý dáreček. Výborný marketingový tah byla i akce na velikonoční sekci -4%. Určitě bych uvítala lepší komunikaci ze strany obchodu (připsání platby na účet, informace o odeslání). Ale určitě bych obchod doporučila dále.
Děkujeme za Váš příspěvek.
- Výběr v klidu doma, možnost vyzvednout zboží na prodejně - úložně
- Žádné, pouze vyplývající z internetového obchodování - nemožnost prohlédnou a osahat si zboží před koupí, ale s tím samozřejmě každý počítá
Jednání seriózní, vstřícné, výborná informovanost.
- Výhodná cena
- Nedá se říct slabina obchodu,ale madla poklic jsou utěsněna gumovým těsněním a při umyvání se pod těsní dostává voda.Samozřejmě je prostředí pro tvorbu bakterii.Potřebuji od vás aby výrobce nebo dodavatel sdělil jak tento problém řešit.Když bych chtěl vodu odstranit,je nutno povolit u každé poklice 2 matice a do sucha utřít,což uznáte je absurdní.