- Objednane zbozi zatim nedorazilo. Ani po 13 dnech. Obchod nereaguje na email.
- Přehlednost webu
- Komunikace
- Uvádění v omyl zda je zboží skladem
Ve zkratce jsem objednal zboží které bylo na webu označené jako skladem. Týden se nic nedělo. Pak ve čtvrtek v 22:40 přijde e-mail že objednané zboží nemají a nemá ho ani dodavatel na skladě a ať nejpozději do druhého dne do 12h odpovím zda si chci koupit něco jiného nebo mají objednávku stornovat.
- Dlouhé čekání na zboží
Inzerují zboží, které nemají.
Potrvdily se negativní recenze a nabízené zboží nebylo k dostání.
- dlouhé vyřízení objednávky
OBJEDNAL JSEM 30.3 A 11.4 ZBOŽÍ NEMÁM.
Nabízejí zboží, které sice mají vystaveny na internetových stránkách, avšak již dle prodávajícího toto zboží není. Je to klamání spotřebitele.
Zboží z objednávky zasláno na výměnu velikosti. Obchod od 22.2. nevyřídil ani výměnu ani nevrátil peníze. Výměnu odmítl z důvodu, že již požadovanou velikost nemá, přesto ji stále na e-shopu nabízí (zdraženo o několik set Kč) a je možné, že si objednají další zákazníci. Vrácení peněz řešeno e-mailem - dosud nevráceny. Nedoporučuji zde nakupovat.
3.12.2023 jsem objednala zboží co bylo skladem a dnes je 4.1.2024 a obchod již nekomunikuje a zboží nikde.Měl to být vánoční dárek.
- Ponúkaný tovar nemá obchod k dispozícii
Nabízené zboží nemají většinou skladem a stále nabízí...
- Nikdo neodpovídá na maily
- Když se člověk dovolá tak samé výmluvy
- Zboží přišlo déle než bylo deklarováno
- Problémy z reklamací
Objednal jsem zde boty které se do týdne rozpadly reklamační lhůtu třiceti dní nedodrželi. Peníze nakonec vrátily ale stálo to pár telefonátů a dost nervů.
Nikdy více -
Je to 13 dní od objednání a zboží stále nemám.
- zadne vyhody
- Alespon zavolali ze zbozi nemuzou dodat.
- pozor,zbozi skladem ale u dodavatele
Poslali jsme objednavku i vyjimecne s tim, ze zbozi je skladem ale u dodavatele. Prodejce nebyl ani informovan o zasobach dodavatele a nakonec nam sdelil, ze zbozi nema a objednavku zrusil. To jsou ti nejlepsi
OBCHODNICI kteri nemaji nebo setri na vlastnim skladu a vyuzivaji financni zazemi dodavatele zdarma. Pouceni: nekupuj u obchodnika ktery nema vlastni sklad. -
Zboží jsem neobdržel.
Opravdu nevím co mám doporučovat, když objednané zboží nedorazilo.
- zboží doposud nedorazilo, objednam jinde, zřejmě objednavaji srajdy z Činy, tak to at si nechaj
Batoh prý už nemají!!!dopisují o blbostech přitom jsem jasné měla objednané zboží za cenu uvedenou na eshopu a teď ho údajně nemají!ostuda!!!
nikdo nekomunikuje a nevím nic o objednaném zboží