Neměli mnou požadované zboží, telefonicky nabídli větší gramáž toho samého krmiva, samozřejmě s doplatkem. Doplatila jsem a pak mailem sděleno, že není ani ta větší gramáž. Musela jsem objednat jinde, tím se dodávka zase prodlouží. Výsledkem je, že musím psa s dietou krmit jiným krmivem.
- přišlo vše co mělo
- zboží dorazilo poměrně za dlouhou dobu,to bych pochopila...ale granule byly roztrhlé a vysypané v krabici.Což mě docela naštvalo protože jsem krmivo potřebovala a nebyl čas na to abych zboží mohla reklamovat. Pytel s granulemi byl dole uplně roztrhý a při balení zásilky si toho museli všimnout.Rozhodně se to nestalo při přepravě. to je moje zkušenost
- Zboží šlo ze zahraničí, což mi obchod nesdělil. Přišlo poměrně za dlouhou dobu.
Cena je přívětivá, bohužel jsem produkt potřebovala co nejdřív a zboží šlo ze zahraničí, takže přišlo za více než týden. Kdyby mě o této skutečnosti eshop informoval, bylo by to fajn.
- Dlouhá dodací lhůta i když bylo zboží skladem. Obchod o ničem neinformoval, telefon nezvedaji....
- dobrá cena
- složité dohledávání zásilky - do objednávky dopravy vyplňují svůj vlastní email, nemáte tak info o balíku
- doprava děsná - DPD za trest
Nakupuji zde po několikáté a asi naposledy. Dostat balík byl vskutku komplikovaný nadlidský úkol. Vůbec mi nechodily maily o zásilce - odesílatel dle informací DPD uvedl svůj vlastní mail.... číslo zásilky jsem si musela sama dohledávat přes odkazy v objednávce....po kolika dnech jsem nakonec musela dojít na úložní místo a pytel granulí si domu došmejkat. Děs
Objednali jsme si krmení pro psa i kočku, na základě hodnocení i ceny. Objednáno i zaplaceno 10. prosince, faktura došla 16. prosince, ale zboží ani po urgenci dosud nedorazilo!
zbozi jsem platila ihned na eschopu pak 4 dny cekala na dodani dpd coz me prijde dlouhe a nevyhodne uvitala bych moznost vyzvednout si zbozi v zasilkovne nebo ppl uschovna a ne cekat na dpd kuryr a predpokladala bych odeslani zbozi ihned po zaplaceni
- delší doba dodání
- stav zboží ve kterém je doručeno
- odesíláno z Polska
Dobu dodání akceptuji, avšak už ne to v jakém stavu bylo zboží doručeno. Balík přišel od přepravní společnosti naprosto nepoškozený. Což se o zboží v něm nedá říct. Obal od granulí roztržený a sáček s krmivem pro ptáky taky. Krmivo se sypalo do přepravní krabice. Takže ten kdo to balil moc dobře věděl v jakém stavu tam zboží dává. Obchod jsem kontaktovala a paní se ptala jestli chci slevu nebo něco jiného. Tak jsem ji psala, že mi až tak nejde o slevu, ale o to, že není možné aby někdo takto zboží posílal, ale že se nebudu zlobit když mi nějaké peníze vrátí. Když mi napsala, že mi pošle 60 Kč, tak už jsem se nenamáhala ani odepisovat. Cena objednávky byla necelých 1500 Kč, takže sleva nebyla ve výši ani 10%. No objednávala jsem tady jednou a naposledy. Po kouknutí na recenze jsem zjistila, že nejsem jediná.
- Obchod nekomunikuje.Doposud čekám na platební data shopu a nic se neděje. Asi už mají vyděláno.
- Dlouhá doba dodání.
- Komunikace obchodu, mi též nevyhovovala.
Bohužel po týdnu zboží nedorazilo a budeme stornovat objednávku.
Zboží jsem 21/11 objednala a zaplatila, na webu bylo skladem. Po týdnu 28/11 jsem poslala dotaz, kdy mi zboží doručí, že přepravce na svých stránkách u trasování balíku píše, že mu objednávka nebyla ani předána k doručení. Dostala jsem info, že bylo předáno na reklamační oddělení k řešení. 2/12 jsem stále bez zboží a informace, kdy bude zboží doručeno. Odstupuji tedy od kupní smlouvy a žádám vrácení peněz.
- extrémně dlouhá dodací lhůta
Objednávala jsem psí žrádlo, které udajně byla ihned k dispozici. Čekala jsem, že dorazí za dva-tři dny a místo toho trvalo dva týdny. Kdybych se na dodání žrádla spoléhala, tak by Drago pošel hlady než by to přišlo.
- Obchod nemá výdejní místo. Nákup se prodraží i těm co bydlí v blízkosti. Doručovatelem zásilek je DPD !! nejhorší společnost v ČR !!!!!
Přesto, že jsem objednávku zrušil a zrušení potvrdil, byla mi zásilka doručena. Vzhledem k potřebnosti probiotik jsem více netrucoval!!
- výhodné ceny
- špatná komunikace
- pozdní dodání zboží
- v e-shopu označené zboží, které není skladem
zboží dorazilo po 14-ti dnech od zadání objednávky a to po opakovaných urgencích, část nákupu obchodník neměl skladem, tohoto prodejce nedoporučuji
- Naprostá nekomunikace
- Dlouhá dodací doba
- České granule z Polska
Bohužel nemůžu doporučit. V minulých objednávkách jsem tolerovala pomačkané konzervy a naprosto nevhodně zabalený balík vzhledem k váze, ale u poslední objednávky 2 pytlů granulí pro psa nemůžu jinak než napsat zápornou recenzi ne-li varování. Dne 6.11. jsme zaplatili granule a slavnostně dorazily 21.11.2022. Pominu fakt, že objednám české granule a přijdou z Polska. Odesílatel si vyžádal balík zpět, protože udělali chybu v podacím čísle a naprosto nikdo z jejich strany nás neinformoval, že balík nedorazí a tak po 14 dnech urgencí a telefonování z naší strany konečně zaslali nový balík. Člověk by čekal alespoň omluvu. Určitě nedoporučuji.
Objednáno před týdnem a do dnešního dne stále balíček nemám..
Objednal jsem v neděli 13.11. Zboží ještě nedorazilo.
- Délka dodání
Objednala jsem 13.11.2022 a zboží ještě nedorazilo. Firma je DPD POLSKA
Objednala jsem granule Royal Canin hypoalergenni, zaslany byly granule senzitiv. Pro meho psa absolutne nevhodne. Obchod poslal potvrzeni objednavky bez oznaceni objednaneho zbozi. Reklamaci neuznal , s tim ze jsem tyto granule objednala. Stalo se to jiz podruhe. Kdyz neco nemaji, poslou podobne. Nikdy vic!!!!