• Rychle doruceni
    • Jejich vyrobky lze koupit jinde bezne o stokoruny levneji.
    • Kdyz obednavam granule, ocekamam granule... a ne smes 50/50 granule a zlomky granuli
    • Vetsina vybaveni pro psy je cinskej smejd kterej nikdo pri odeslani nekontroluje co se stavu, a funkcnosti tyce...

Nakupuji zde cca 10let... je to horsi a horsi, vazne premyslim o zmene obchodu

Předmět vedený jako skladem výrazně pod cenou ve srovnání s konkurencí. Po objednání telefonát s tím, že s danou firmou přestali spolupracovat a mohou mi nabídnout podobný předmět od jiné firmy (standardní cena na trhu).
    Předmět, který jsem si chtěl koupit je stále vedený jako skladem. Předpokládám, že dále lákají zákazníky tímto způsobem.

Reakce obchodu Krmivo pro psy

je nám líto, že jste s námi neměl dobrou zkušenost. Bohužel máme náš obchod propojený s účetním programem a pokud je skladem třeba jen 1 ks, který reálně skladem již není, bude stále svítit jako dostupný, až do doby inventur. Stále se snažíme služby zlepšovat. Rozhodně takovým způsobem zákazníky nelákáme a lákat nebudeme. Od toho jsou tady naše pravidelné měsíční akce, kvalita našich výrobků, za které ručíme a dobré vztahy s našimi zákazníky, kterých si vážíme.

Každopádně i tak Vám děkuji za recenzi a přeji hezký den.

*www.krmivopropsy.cz

• Zrušena objednávka z důvodu prošlé expirace granulí
    • Internetový obchod na svých stránkách na tuto skutečnost neupozorňuje.

Reakce obchodu Krmivo pro psy

děkujeme za recenzi. Bohužel některé informace v tomto systému nedokážeme propojit, ale i tak usilovně pracujeme na jeho zlepšení.
    Přejeme hezký den.

*www.krmivopropsy.cz

Poslali nám krmivo s tříměsíční expirací.

Dobrý den Sovičko,
    děkujeme za recenzi. Ano, tohle by se stát opravdu nemělo, ale pokud na nás nezanevřete, spojte se se mnou a určitě společně nalezneme kompenzaci, ku spokojenosti Vaši i Vašeho pejska.
    Přeji hezký den.

• Zboží nedoručené
    • Žádná komunikace ze strany obchodu

Objednala jsem granule Pro pro active, protože máme psa s problematickými záněty uší. Nemají je všude, tak jsem vybrala tento e-shop. Loni mi je poslali obratem, nyní bez odezvy. Není to problém, objednala jsem na dogdog.cz. Ale kdyby na webu označili zboží, že není skladem, nebo poslali alespoň oznamovací mail, ušetřila bych si čekání.

Reakce obchodu Krmivo pro psy

děkujeme za recenzi. Mrzí mně tato zkušenost a pokud na nás nezanevřete, spojte se se mnou příště a můžeme vše vyřešit telefonicky či emailem.
    Přeji hezký den.

*www.krmivopropsy.cz

• příšerný eshop, zaškrtnu platbu převodem a přijde mně dobírka

tady jsem nakupoval naposled!

Reakce obchodu Krmivo pro psy

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení :)

Doporučujeme všem svým zákazníkům si pečlivě zkontrolovat všechny vámi zadané údaje v potvrzovacím e-mailu objednávky.

Pokud některý z těchto údajů nesouhlasí s Vaším požadavkem, kdykoli se na nás můžete obrátit e-mailem nebo telefonicky a my to rádi změníme.

Váš tým krmivopropsy.cz

• Napriek tomu, že na stránke majú stále uvedené, že toto krmivo majú na sklade, tak mi zrušili objednávku a krmivo neposlali.

Reakce obchodu Krmivo pro psy

děkujeme za recenzi. Mrzí nás Vaše zkušenost. Každopádně jsme Vám kdykoliv k dispozici.

• nabízí zboží,které nemají

Reakce obchodu Krmivo pro psy

děkujeme za recenzi. Bohužel je občas těžké se systémem eshopu domluvit, ale kdykoliv se na nás můžete obrátit a nalézt řešení.
    Přeji krásný den.

Nekvalitní a drahé

Reakce obchodu Krmivo pro psy

můžete nám prosím popsat s čím přesně jste byl nespokojen?

Děkuji
    Stein

Obchod mne, i přes mé upozornění, stále informuje o zakázce, kterou jsem neuskutečnila, jestli se správný zákazník k informaci nedostal, tak je asi taky pěkně "vytočený"

Reakce obchodu Krmivo pro psy

zákazník, který si zboží objednal uvedl tuto e-mailovou adresu, za což my bohužel nemůžeme.
    Nedokážeme ani předpovídat, že zákaznicí uvedený e-mail Vás bude obtěžovat.

Nicméně zákaznice i přes špatně uvedený e-mail zboží převzala.

Petr Stein

Zboží bylo použité ( střihací hlava ) a po první domluvě o vrácení zboží ( slevu na na broušení sem navrhoval ), tak že prej vyzvedne dopravce zboží druhý den !!
    A nic , reakce na mail,, nic ,, po týdnu telefon že se stala chyba . No to už byla hlava na broušení ,, a že děkujou !!!
    Jasně prodat bazarovku za plnou cenu a vyčkávat a vymlouvat se .
    Je to nejhorší zkušenos ,, zatím.
    Petr

Reakce obchodu Krmivo pro psy

bazarové zboží neprodáváme. Reklamaci jsme řešili a se zákazníkem komunikovali.

Petr Stein