- rychlost dodání vše perfektní
Platinum – skvělé granule pro psy!
S nákupem granulí od Platinum jsem naprosto spokojená! Kvalita je na nejvyšší úrovni a můj pes je nadšený. Doporučuji je každému, kdo chce pro svého psa to nejlepší! Obchod nabízí rychlé dodání. Určitě nakoupím znovu! -
- Super rychlost dodání
- Rychlost doručení
- velká spokojenost -výborné granule, rychlost dodání
- Kvalitní krmivo, odpovídá mým představám a požadavkům.
- Rychle jednání
- Doručení problém, zaslání 2x na jiný box k odběru. Jednou jsem nestihla kvůli změně vyzvednout. To není, ale asi věc přímo obchodu.
Vše o.k co se obchodu týká. Jídlo kocourovi chutnalo.
- Rychlost dodání
- Kvalitní a pro mazlíčky chutné granule
Naprostá spokojenost, rád nakoupím znovu.
Doporučuji! -
Skvělá komunikace, rychlé dodání a kocouři tyto granule milují.
Obchod v pořádku,vše proběhlo jak má,balík byl dobře zabalen.Micina se na balík vrhla hned jak jsem ho otevřel.Zatím baští bez problémů.Zatím je to chvíle,musíme vyzkoušet po delší dobu.Krmivo jsem koupil protože kočička začala být alergická na běžná komerční krmiva.
Vysoká kvalita krmiva pro psy, bohužel vysoká cena.
- Rychlost dodání
- Kvalitní krmivo
- Obchod nabízí vzorky granulí což je super,protože můžete vyzkoušet jestli vašim kočkám budou chutnat...a můžu jen granule doporučit.
Vše vyborne
Velmi dobré zkušenosti
Nemám
- Nemám co vytknout
Kupují různé druhy suchého,které je vždy v miskach aby kocky měly výběr.Platinum jednoznačně vede a někdy i před mokrou stravou a to,jak kapsičkami, tak vařenými krutim nebo kuřecím masem. .. Granule mají akorát velikost ,která jim během konzumace nevypadava z tlamicky a kterou mohou chroupat. Stává se že olizou kapsičky a pak si jdou zachroupat Platinum.Na tajnacku k nám chodí i venkovní kočky a také upřednostňují Platinum. ...
Vše v pořádku,diky
Vše proběhlo v pořádku