Nechápu , proč musím platit za dopravu, když nakoupím za víc jak 2000 …
- Pomalý jestli to vůbec dojde!!?
Reakce obchodu Krmivo Platinum
můžete nás prosím kontaktovat na emailu [email protected], ať zjistíme, kde nastala chyba? Děkujeme moc. Budeme se snažit situaci vyřešit co nejrychleji.
Přejeme krásný den.
Tým Platinum Natural -
- Na zboží nejsou texty v češtině
Obchod posílá zboží, na kterém nejsou texty v češtině. Takové by nemělo být u nás vůbec v prodeji!!!
Reakce obchodu Krmivo Platinum
Dobrý den, moc se omlouváme za nepříjemnosti. Zboží máme klasicky s českými popisky - jednalo se o várku zboží, která měla být nejprve “olepena” českým popiskem a následně odeslána zákazníkovi.
Chybu jsme napravili a jako omluvu posíláme zboží znovu.
Věříme, že budete mít pochopení, že je toho v těchto časech hodně a všichni jsme přeci jen lidé.
Děkujeme ještě jednou za pochopení a přejeme Vám krásné prožití vánočních svátků.
S přáním krásného dne,
Tým Platinum Natural -
Spolehlivost
Drahé, velmi drahé ...
- obchodem změněna objednávka, byla vytvořena nová. a následně potvezena .. čekala jsem 5 dní, natož jsem volala v jaké fázi objednávka je. Bylo miřečeno, že č. obj...- té původní vyzvedl nějaký pán a ta druhá nebyla uvedena. Takže velké zklamání a mí psy 5 dní hlady!!!
- Smutné,již nikdy více!! Myslím,mmže je to dost drahé krmivo, aby ai "mohli" dovolit zanedbat objednávku. Děkuji, tak takto NE!!
Smutné,již nikdy více!! Myslím,mmže je to dost drahé krmivo, aby ai "mohli" dovolit zanedbat objednávku. Děkuji, tak takto NE!!Reakce obchodu Krmivo Platinum
Dobrý den, paní Váňová,
Pokusím se shrnout celou událost a ještě jednou ji srozumitelně vysvětlit, zde předem upozorňuji, že postupujeme podle přepisu zpráv z online chatu.
Prvně jste nás kontaktovala s prosbou o kontrolu objednávky, ve které měla být uplatněna věrnostní sleva. Ta v objednávce nebyla, jelikož jste se nezaregistrovala.
Poprosila jste nás, abychom objednávku stornovali, a to jsme také udělali.
Následně se kolega nabídl, jestli chcete s registrací účtu pomoci a vy jste souhlasila.
Společnými silami se nám povedlo Vás přihlásit. Nicméně novou objednávku jste již neudělala.
Stornované číslo objednávky jsme tedy použili pro dalšího zákazníka.
Pokud máte zájem, rádi Vám zašleme celý přepis chatu, abyste se o všem mohla sama přesvědčit.
Omlouváme se za nedorozumění, ale mrzí nás, že nás negativně hodnotíte za Vaši chybu.
S pozdravem, tým Platinum. -
Je to mali a pytel se musi ruzne ohybat aby se to dalo zavrit kdyz uz tohle to firma platinum nabizi tak asi kazdy predpokladal ze oytel uzvare celej ne jen pulku
Reakce obchodu Krmivo Platinum
Vámi zakoupený klip Platinum Natural pasuje přesně na naše krmivo a snadno s ním lze pytel krmiva uzavřít. Máte pravdu, že je ale potřeba pytel přehnout, aby se dal uzavřít. Nicméně je to spíše k užitku jelikož tím ještě více eliminujete přísun vzduchu ke krmivu.
Hezký den, tým Platinum. -
- prehladne stranky
- vyborne granule
- neustale zvysuju ceny
- dovoz uz nieje zadarmo, ale spoplatnili ho
- na Slovensko neobjednavajte, obchod nieje schopny umoznit platbu v Eurach v kratkom case
- komunikacia na bode mrazu
Objednavala som zo Slovenska. Obchod Platinum, kde uz 4 roky nakupujem pravidelne mi nebol schopny odoslat IBAN a sumu v Eurach. Na strankach nemaju sumy v Eurach. Tiez obchod spoplatnil dovoz, ktory bol styri roky zadarmo. Skoncila som s nimi, objednala som si na Slovensku, lacnejsie, dovezene za 24 hodin, dovoz zadarmo a dostala som aj maly darcek. Z obchodu som sklamana, kedze uz tam objednavam dlho a vyzera to tak, ze to tam ide dole vodou. Pred styrmi rokmi to bol vyborny obchod.
Reakce obchodu Krmivo Platinum
Dobrý den, po opakovaném zdražení služeb dopravců jsme byli nuceni zavést dopravu u objednávek do 1 000,- Kč a u objednávek na Slovensko. Pro objednávky na Slovensko můžete využít náš e-shop www.krmivo-platinum.sk, kde jsou ceny zboží uvedeny v Eurech.
Objednávku na 15 kg jsem zrušila včetně štěněcích balíčků. Platinum změnilo pravidla a teď lze dostat štěňecí balíčky pro CHS za podmínky objednání 30kg. Děkuji nemám zájem, tímto se Vám prodej určitě nezvýší. Novým páníčkům doporučím jinou kvalitní značku granulí, a že jich je na výběr dost.
Reakce obchodu Krmivo Platinum
Abychom viděli, že majitel štěňata opravdu krmí naším krmivem, je zapotřebí spolu se štěněcími balíčky objednat krmivo pro štěňata, kterým budou štěňata krmena od seznámení se s granulemi (mezi 3. a 4. týdnem věku) do odběru. Předejdeme tak problémům, které by nastaly, pokud by štěňata byla krmena do odběru jiným typem krmiva a u nových majitelů by pak mohla mít problémy způsobené náhlou změnou krmiva (průjem, zvracení, řídká stolice, nadýmání). Minimální objednávka je stanovena podle velikosti plemene. -
- jsem obchodník
mám zverimex ,
- Kvalitni krmivo
- Neumi si zaridit, aby dopravce zbozi dorucil vcas a podle sjednanych podminek. Problemy s dorucovanim resime opakovane.
- nelze platit kartou, dlouhá doba dodávky při platbě převodem, drahá dobírka, naprosto nespolehlivý dopravce PPL, pokaždé jsou problémy s doručením
Na to, jak krmivo Platinum i přes jeho nespornou kvalitu je drahé, nevím proč mne nutí obchod platit v roce 2015 dobírkou a za ni ještě platit další poplatky a ještě se handrkovat s PPL, kdy za den proběhne 8!!! telefonátů, že nejsou ochotni doručit inzerované večerní doručení (centrum Brna)a já musím stejně druhý den jet v pracovní době do jejich depa na předměstí.
Vzhledem k tomu, že obdobných kvalitních krmiv je více a internetových obchodů ještě více, nemá to cenu se s nimi trápit. -
- Objednala jsem si krmivo na základě reklamy v obchodním centru. Tam jsem zároveň se vzorkem krmiva obdržela i slevový kupon na 100 Kč na balení. Bohužel tuto slevu mi nikdo nezapočítal a došla plná cena. Neseriózni obchod, chybná reklama a propagace výrobku. Krmivo je sice výborné, ale už bych si je neobjednala jek kvůli takovému jednání.
Nenakupujte
Nedošlo objednane mnozstvo.
- kvalitní krmivo,standardní servis
- čekal jsem,že jako letitý klient budu nakupovat zboží nejlevněji,ale ostatníobchody nabízejí vaše zboží levněji,proto budu příště nakupovat jinde.konkrétně na www.spokojenypes.cz