Vyexpedovano bylo ihned. S eshopem problém nebyl, ale dopravce zasilkovna trošku pokulhává, balíček mě ještě nedošel...
Reakce obchodu Krkonošský ráj
Dobrý den, je nám líto, že jste svoje zboží do dnešního dne neobdržela, bohužel v tomto případě je stížnost na stranu dopravce, nikoli nás jako eshopu. Z naší strany k pochybení nedošlo a Vaše zásilka od nás odešla obratem. Děkuji za pochopení a přeji Vám pěkné svátky.
Na netu je zboží skladem. Jakmile si ho objednáte, dostanete odpověď : Už tři měsíce na zboží čekáme a minimálně ještě měsic nebude.
Reakce obchodu Krkonošský ráj
Budu se opakovat, pokud je u zboží skladová dostupnost NA DOTAZ neznamená že je zboží skladem, naopak byla podána informace, že se neví kdy a zda zboží bude skladem, nejsme výrobci. -
Vyfocené zboží které je vystaveno není dávno už k prodeji
Reakce obchodu Krkonošský ráj
Přesně proto je u produktu napsáno NA DOTAZ jelikož se jedná o letní kšiltovku, tak je výrobce v tomto období nemá. Je nám líto že jsme Vám nemohli vyhovět i proto jsme nabízeli podobný produkt.
S pozdravem A.Sobol -
- bez udání důvodu změnili místo kam jsem si nechala zásilku zaslat.
Reakce obchodu Krkonošský ráj
Ano přiznáváme chybu, nedošlo k záměrné změně, nýbrž k chybě. Zákazníkovi nabídnuta doprava zdarma popřípadě odeslání znovu.
Zboží mi dorazilo v pořádku ale vám se zdá normální posílat kukruminovy sirup a je tam trvanlivost do 31.5.2022,fakt super zasílat zboží který má 5dni trvanlivost.
Reakce obchodu Krkonošský ráj
Omlouváme se, ale stačilo se ozvat zboží by bylo ihned vyměněno. -
- Zrejme robia podvody s uctovnictvom. Vyhovaraju sa ze nevedia vystavut FAkturu na SR firmu. Ze iba na sukromnu osobu.
- Obchadzaju platenie dani ako sa len dá.
Reakce obchodu Krkonošský ráj
Náš obchod nedodává na Slovensko a proto jsme podvodníci ? Trochu silná slova.
- - Poškozený výrobek
Hrůza, objednávala jsem si horký nápoj a dorazil potištěný etiketou opačně než má být a k tomu plechovka v které to bylo byla zmačkaná, takže vzali nějaký poslední nebo kazový kus a poslali ho za plnou cenu. Takže už nic objednávat nebudu, chtěla jsem podpořit Krkonošský ráj , bohužel zklamaly.
Reakce obchodu Krkonošský ráj
Dobrý den, etikety na doze jsme si nevšimli. Za to se omlouvám.
Doza před odesláním nebyla jakkoliv poškozená, v případě, že dojde k jakémukoliv poškození přepravcem, máte právo na řádnou reklamaci, to jste, ale neprovedla.
Děkujeme za Váš nákup.
Moc děkuji za velice rychlou a přívětivou odpověd! Peníze zaslat nepotřebuji, šlo mi spíš o princip a zároveň upozornění, aby se podobná věc neopakovala, je to potom nepříjemné.
Vážím si vašeho přístupu a budu se těšit na další spolupráci.
Jana Dusova -
- Rychlé dodání.
- Část zboží v den převzetí byla již po expiraci, konkrétně horké jahody a horké višně madami.
Reakce obchodu Krkonošský ráj
Ještě jednou se omlouváme za naše pochybení a nabízíme vrácení peněz za prošlé zboží.
Objednal jsem Sirob řepný Mžany, 0,7 l,
2 sklenice.
V balíčku který jsem dostal jedná sklenice špatně utažena,a sirop se vylil.
Takže mám 0.7 l Sirobu za 450 Kč.
Reklamace?, bohužel ....
Už nikdy žádnej nákup v tomhle obchodě.Reakce obchodu Krkonošský ráj
Dobrý den, mrzí náš Vaše negativní zkušenost. V tomto případě však není chyba na naší straně. Při výběru dopravy jste si vybral Zásilkovnu, u které máte jasně napsáno, že nebere zodpovědnost za zboží ozn. KŘEHCE, proto nelze reklamaci uznat.
Jako projev dobré vůle Vám nabízíme Sirob nový zdarma, pokud si uhradíte částku za adekvátní dopravu. -
- První objednávka bez problémů. Druhá ještě nedorazila
Reakce obchodu Krkonošský ráj
Vyrozumění zákazníkovi o naší chybě, kdy jsme omylem změnili status na místo vyřizuje se na vyřízena. Zboží již zákazník obdržel.
Med není vůbec dobrý, byl cítit po octu. Hrůza.
Reakce obchodu Krkonošský ráj
Velice nás mrzí, že jste s produktem nebyli spokojeni, pokud se nám ozvete rádi Vám nabídneme nové či jiné zboží jako kompenzaci.
S pozdravem A.Sobol -
- Objednala jsem si sadu piv k Vánocům jako dárek, bohužel všechny piva v době Vánoc už budou měsíc prošlá a ještě nebyly správně v krabici. Měly tam být 10°,11°,12°, přišly mi 1x 11° a 2x12°.
Reakce obchodu Krkonošský ráj
Dobrý den,ráda bych reagovala na Vaši reakci-vzhledem k tomu,že se jedná o nepasterizované pivo,je doba trvanlivosti opravdu kráká.Pokud jste chtěla piva na Vánoce-doporučuji objednávku před Vánoci.Jaká piva jsou v balíčku si můžete sama zvolit v poznámce u obj.,viz.text produktu!
přišly trubičky s prošlou minimální trvanlivostí,po emailu do eshopu mi poslali nové
Reakce obchodu Krkonošský ráj
Vážený pane,za naši chybu jsme Vám omluvili a trubičky jsme obratem zaslali nové.Je nám líto,víc jsme pro Vás udělat v danou situaci nemohli.
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- několik věcí nebylo skladem hned volali
posílali doobědnávku věcí které měli mít skladem a museli jsme platit další poštovné, zboží přišlo sice brzy ale bez faktury, dodacího listu....
Reakce obchodu Krkonošský ráj
velice nás mrzí, že jste nebyla s objednávkou spokojena. Avšak u Vámi objednaných oplatek bylo u skladové dostupnosti: Na dotaz, skladová dostupnost je vidět, když si necháte kurzor na fotografii u Vámi vybíraného produktu. Vzhledem k nevlídnému počasí, jsme čekali na dovoz od našeho dodavatele trochu déle, než je obvyklé - což je pravda. Avšak ihned po objednání jste od nás měla telefonní hovor o tom, že zboží skladem není. Po naskladnění jsme Vás kontaktovali opět s dotazem, zdali máte ještě o zboží, které bylo z původní objednávky stornováno, zájem. Na základě Vašeho souhlasu jsme tedy zboží odeslali. Faktura Vám byla odeslána emailem dne: 20. 1. 2019 v čase: 16:54:59. Snažíme se šetřit naše lesy a proto faktury zasíláme emailem. Jednalo se o další obj., neboť původní oplaky jsme z objednávky zrušili, a proto jste musela platit i poštovné. -
Objednávka byla uskutečněna o víkendu, na dodávku byl tedy celý pracovní týden. Rozumím vytíženosti v předvánoční čas, ale i tak jsem věřil v doručení ještě před vánočními svátky. Informace o odeslání přišla již v pondělí, problém je zřejmě v transportu (bylo určeno do zásilkovny). Naštěstí se nejednalo o stěžejní vánoční dárek.
Reakce obchodu Krkonošský ráj
Dobrý den, je mi líto, že jste balíček neobržel včas, ale podle Vám poslaného emailu se nejedná o chybu na naší straně, nýbrž na straně Zásilkovny. Balíček byl do sběrného místo dodán 18. 12. 2018, tudíš by k Vám měl dojít včas. Zásilkovnu jsme kontaktovali a čekáme na její vyjádření. Jakmile budeme mít jejich odpověď, budete informován. Děkuji