- Stale posilaji nevyzadane e-maily
- Produkty jsou nesmyslne a predrazene
- V kazdem nevyzadanem mailu je odkaz "odhlasit", vzdy "odhlasim" ale zase chodi dalsi
Podvodnici
- hovnoaprdel.cz
- poradnaakce.cz
Krizomat aneb padělky skladem:
http://www.protivna-blondyna.cz/2015/01/krizomatcz-aneb-padelky-skladem.html -
Recenze byla odstraněna - nejedná se o hodnocení nákupu.
- Zásilka přišla včas, ale protože nebyla podle mých představ, chtěla jsem výměnu (ale bez platby poštovného navíc). Bylo mi téměř ihned odpovězeno, že nevyhovující produkt si mám ponechat a náhradní mi bude poslán zdarma. Do týdne mi opravdu přišel balíček s novým zbožím. Proto: chválím, chválím, chválím. A děkuji za vstřícné jednání.
- Ani jeden z telefonů uvedených na internetu nefungoval, el e-mailová adresa funkční.
Po počátečním zděšení (přečtení negativních recenzí) jsem nedoufala, že se někdo ozve, natož mi vyjde vstříc. Opak byl pravdou. Velmi rychlé, ochotné a slušné jednání. Já mohu jen doporučit.
- Zasílají nevyžádanou poštu.
- Od odběru novinek se nelze odhlásit.
Pokud Vás obtěžují tak, jako naše kliety, přidejte se k nám. Pomůžeme. http://www.spamisdead.com/krizomat.html
- Moje čerstvá zkušenost. Hodinky Winner In. mi přišly, ovšem nešly jak by měly.
- Využila jsem zákaznickou on line linku, aby mi poradili co a jak. Měla jsem dojem, že dělám něco špatně- hodinky nešly rozchodit.
- Takže mi s tím pomáhal pracovník jejich on line linky. Za pouhých 15 minut bylo vyřešeno. Dodavatel chtěl vrátit hodinky s tím, že mi obratem, až já došlé hodinky zašlu jejich reklamačnímu oddělení, zašle funkční. Noo, dodavatel nečekal, a než jsem stačila nefunkční Winnery poslat, už jsem doma měla od nich funkční. Dodavatel mi chtěl i proplatit zpětné poštovné na můj účet. Prostě se s tím nemazal. Tomu já říkám maximální ochota a servis. Od tohoto dodavatele už mám hodinky jedny a jdou v naprosté pohodě. Jen jsem koupila jiný pásek- a veliká spokojenost. ZÁVĚR: Dodavatel není výrobce, takže za kvalitu ručí max z 50%, a to pochopí každý. Na rozdíl od jiných dodavatelů a reklamací, byla u tohoto dodavatele výměna zboží opravdu blesková. Od doby reklamace on line, jsem nové funkční zboží dostala od dodavatele do 24. hodin. Mohu tedy jen konstatovat, že KRIZOMAT je velice solidní firma.. Za mě: DÍKY!
Veliká spokojenost!!
- šmejd
Pořád chodily nabídky, tak jsem to zkusila a NALETĚLA, hodinky mají rozbité sklíčko a utržený pásek a na faktuře nikde žádná možnost reklamace asi vědí proč
Recenze byla odstraněna z důvodu vulgárního obsahu.
- nejotravnější a nejdrzejší spammer
Jak podat stížnost na nevyžádaná obchodní sdělení čtěte zde (Ano, chvíli to trvá, než se úřad rozhoupe ...):
https://www.uoou.cz/formular-stiznosti-jak-podat-stiznost-na-nevyzadana-obchodni-sdeleni/ds-1501/p1=1501 -
- neskutecny spammer. denne mraky mailu. Zbozi, ktere prodava jsou padelky z Ciny, uz by si na toho podvodnika mel nekdo posvitit. S.r.o zalozena za 120kc, to neni zrovna zaruka serioznosti a stabilitu.Nejlepsi bude mu rozbit nekde cifernik. https://www.facebook.com/CZmartinjanosik
nebrat, velkym obloukem se jim vyhnout
- spam, bez možnosti odhlášení
spam, znám lidi, co jsou tak naštvaní, že u nich objednávají zboží na sousedy a neexistující adresy, třeba jim po X nevyzvednutých zásilkách dojde, že takto se seriózní byznys dělat nedá
- Neskutečný spamer, třikrát denně a více, nejde se odhlásit. Zařazuji k tzv. "šmejdům", nikdo od nich nic nekupujte.
Spam, spam a zase spam.
- SPAM, SPAM, SPAM. Nelze se ho zbavit.
České podnikání 90. let. Tisíce spamů bombardujících mailové schránky všech možných lidí denně, nemožnost se odhlásit. Být majitelem, styděl bych se za takovéto podvodné jednání. Doufám, že si ho časem všimne nějaký úřad a zatne mu tipec!
- - Podvodný eshop zasílající spam
- - Nevyžádané emaily
Podvodník Martin Jánošík spamuje.
- Neustálý spam. Po chvílí pátraní jsem nalezl maitele servru a zavolal jsem mu a přestal mě otravovat. Martin Jánošík 777 000 088. Tak mu taky zavolejte :)
Krizomat. cz - Martin Jánošík 777 000 088. Tak mu taky zavolejte :)
- Zadne
- Neustale spam a nelze odlhasit, jeda se o podvodny projekt
Neustale spam a nelze odlhasit, jeda se o podvodny projekt
- strasny, jen neustale spamovani a nabidky nepouzitelnych braku
strasny, jen neustale spamovani a nabidky nepouzitelnych braku
- nikdy a za žádných okolností nic, ani omylem
- SPAM, SPAM, SPAM a pořád jenom SPAM
Nikdy jsem nebyla zákazníkem, nikdy jsem nedala žádný souhlas, přesto mi chodí spamy s nefunkčním odhlášením! Stížnost na ÚOOÚ právě poslána, a ne jedna. Pokud vám taky chodí spamy, doporučuji udělat totéž. Pokud vám nechodí, hlavně zde nikdy nic nenakupujte a držte se od nich dál, už jen kvůli způsobu, jakým tento "obchod" "funguje".
- Dost mě udivuje, že ještě žádný správní orgán nezasáhl proti tomuto podnikajícímu subjektu!??? Spam který chodí dnes a denně a "nefungující" odhlášení z odběru, které způsobuje jen navýšení počtu nevyžádaných emailů je jen kapkou v moři nezákonných činností této firmy. Asi bych nemohl fungovat/podnikat tímto způsobem - kromě toho, že bych na to neměl žaludek nebavilo by mě být jednou nohou v kriminále.
SPAM co nikdy nekončí!
- neustále otravují se svými e-maily. Jejich předražené zboží z vietnamských tržnic je fakt úsměvné
Vyhněte se jim obloukem!