Přihlásit se a přidat recenzi
  • 10 %

• Vážení, udivuje mě, že ten obchod vůbec ještě něco někomu prodá, byla to před snad dvěma-třemi roky moje první (a poslední) špatná zkušenost s internetovým obchodem, nakonec tu nabíječku poslali několik týdnů po Vánocích, takže jsem na nic nedoplatila, ale to dlouhé domáhání se toho, nemožnost se pořádně dovolat, neodpovídání na mejly jsem popsala už tenkrát a varovala. Jsou stále stejní a koukám, že jejich zákazníci si prostě dělat ověření v recenzích na obchod nenahledají.... Krizomat tehdy byl těsně po vzniku, ale jen se změnil název, majitel ukončil stejný způsob kšeftování pod jiným názvem obchodu, vše jsem tehdy dohledala na netu.

Než něco objednáte, dívejte se na recenze obchodu!!!!!!!!!!!!!!!!

• SPAM

Jánošík řádí. Tento nedávný studentík dobře pochytil stbácké praktiky jeho fotříka.

• 10 %

• Si delate srandu!!!!!!!!!!!!
    • Jsou to podvodnici-odstoupila jsem od smlouvy na vraceni penez maji 14dní a ja je stale nemam.Zvazuji oznameni na ČOI.Takovy ,,obchod,,tady nema co delat.Divim se ,ze jeste funguje.

NIKDO V TOMTO OBCHODE NENAKUPUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta pulka hvezdicky je tam protoze to jinak nejde odeslat.Jo a pro krizomat-to co delate spatneho druhym se vam vráti -Karma je devka a dozene kazdeho.Preji krasny a spokojeny zivot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• --
    • Neustálé spamy i po odhlášení. Posílám na Blacklist a stížnost.

Nekomukuji ani neberou telefony... Nedůvěryhodný obchod.

• a zase SPAM!!!

Preji majiteli at se uspamuje do vezeni.

• 10 %

• Neustálé spamování ve velkém, nefunkční telefon - nelze se dovolat. Odhlašování emailu pomocí odkazu ve zprávě trochu zredukovalo příchozí spam, ale v nově příchozích je proklik na odhlášení neaktivní.

V žádném případě tento neseriózní obchod nedoporučuji, spameři!!

• Nic!
    • Prodávají totální braky a šunty! Kčemu hodinky které se Vám zastaví petktrát za deset minut.Prý samonabíjecí mimochodem
    • "značka" Winner! Nikdy více to mi hodinky koupený u čičmonů vydrží desetkrát déle. V nabídce pěkně nafocené, ale toť vše!!!

Naposledy jsem otevřel jejich stránky!!!

• všechno

Pojďme se domluvit a podat hromadné trestní oznámení - jedná se o pana Janošíka, který má cca 10 různých s.r.o. s vkladem 120 Kč :-) , ze kterých asi podvádí lidi. Krizomat provozuje MJ VENTURES s.r.o. - taky pan Janošík. Tento pán provozuje také www.delibarry.com - zkouší to zase jinde - se zásilkami. Nadto vše posílá hromady spamu = další nezákonná činnost. Janošíkovi se nedádovolat, znám jen jeho adresu, bohužel to mám daleko... Co vy tady na to? V případě zájmu pošlu kontaktní email.

• Spam!!!!

Spameři jako blázen.

• -
    • totalny oblb.
    • nikdy od tial nic neobjenavajte,totalna Cina a neschopnost vratit spat peniaze!!!!!!!!

cele zle!!!!!!!!!!

• 10 %

• Nereagují na urgence o objednávkách
    • Nespolehlivost
    • Nekvalitní zboží

Hodinky jsem si na dobírku objednala před 16ti dny a dosud od nich žádná korespondence (když vynechám potvrzení objednávky). Snažila jsem se i volat na tu jejich zázračnou linku, ale asi spí, protože mi to bohužel nikdo nezvedl.
    Už jsem čekání vzdala a napsala jim mail, že je nechci. Rozhodně NEDOPORUČUJI!! A když už chcete zkusit štěstí, nakupujte pouze na dobírku.

• Nic
    • rozesilaji mraky spamu, silne neseriozni obchod. I pres nekolikere urgence a zadosti at zrusi odesilani spamu, zadna odezva. Podvodny obchod, ruce od nich pryc.

zbozi koupite na alibabe vyrazne levneji, poslali jinou barvu zbozi nez jsem obejdnal.

• spam

Spamování z různých domén nelze jednoduše odhlásit.

• Nic
    • Spam, spam a spam. Zasílají tuny a tuny spamu.

Zasílají spam.

• 20 %

• Nabízeli něco, co jsem chtěl koupit
    • Potvrdili objednávku (naštěstí na dobírku, protože tento e-shop neznám) a od té doby ani po 14ti dnech nic nevím.
    • To mně teď před Vánocemi docela zlobí.
    • Na upomínku nereagují.

Nespolehlivý obchod na nic.
    Nedoporučuji.

• 10 %

• Dobře zpracované webové stránky a marketingovou kampaň, aby naletělo co nejvíce zákazníků
    • - Mizerná kvalita zboží
    • - Dodací lhůta (1,5 měsíce po zaplacení)
    • - Parametry zboží neodpovídají skutečnosti
    • - Zašlou jen to, co mají zrovna dostupné, tedy odlišné
    • - Prodejce vyvolává klamavý dojem solidnosti

Musím s politováním oznámit, že jsem po dlouhé době naletěl internetovému prodejci, už jsem ani nedoufal v zaslání zboží. Zajímavá marketingová kampaň a nízké ceny mne zlákaly, měl jsem si včas přečíst pár recenzí, které jsou vesměs pravdivé. Hodně štěstí a obezřetnosti ! NEDOPORUČUJI !!!

• 10 %

• Na stránce bylo uvedeno, že pokud se zboží objedná do 12:00 h dorazí další prac. den, zboží jsem objednala v sobotu ráno, přišlo ve středu násl. týdne
    • Hodinky přišly s vadným páskem (rezavá tyčinka v pásku)
    • Nespolehlivost!

Reklamace jsem nevyužila proto, že po přečtení recenzí (bohužel pozdě) mám obavu zda by mi vůbec peníze dorazily zpět.
    Hodinky si na vlastní náklady nechám opravit u hodináře.
    První a POSLEDNÍ nákup.

• 20 %

• Tato internetová společnost je neseriozní, a neprofesionální- zasílku jsem dostala ale , zcelá jiné zboží než bylo objednáno

Zakoupila jsem si u Krizomat.cz- hodinky geneva ..radost byla do chvíle, než jsem rozbalila obálku , a zjistila že v obálce nejsou hodinky ty které jsem si objednala, jednak chtěla jsem modré dostala zelené, hodinky byly nefukční, prože v nich nebyl žáný strojek,, je to hnus takhle obírat lidi o peníze- reklamaci jsem zaslala na adresu uvedené na faktuře,, jenže nikdo se mne neozval, až přes email jsem dostala zpravu že má reklamace bude vyřízená v následující den,, je 14 dní a pořád se nic neděje- .. což mne bylo zděleno že vedení neví jestlí mou reklamací mají, a že reklamaci jsem měla zaslat na adresu Husinecká 903 Praha,, - což bylo před 14 dni- nyní mne bylo zděleno že reklamaci jsem mněla zaslat na adresu ,, jinou než Pražskou,, což nebyla pravda, na faktuře jsem mněla adresu kde mám reklamaci zaslat,, a ted se vymlouvají,, je mne zle z jejich přístupu,, Mám ponaučení už nikdy si u Krizomat.cz.. nic neobjednávat

• 60 %

• veci dovoz z ciny, lze objednat levneji pres jine stranky.... a to mnohem levneji

zbozi jsem vracela, ustavicne psala emaily, penize vratili na ucet v dobe jake slibili. takze jsem rada, ze jsem o penize neprisla...

• 10 %

• Snad jen rychlost dodání.
    • Objednal jsem si hodinky se skrytou kamerou, ta však není funkční. Za 1334 Kč mám pouťové hodinky které neudrží ani přesný čas.Telefony nikdo nezvedá, recenze jsem si přečetl na tento podvodný obchod bohužel pozdě.

Všechny varuji, zde nic kvalitního nepořídíte. U vietnamských spoluobčanů ve stánku nakoupíte laciněji a lépe.