Super
Žádné zboží jsme neobdrželi
Kamna zatím v provozu nejsou, takže se nemohu vyjadřovat . Čekám na pána, který nám kamna sestaví( a revizi).
Rychlé doručení objednávky, solidní komunikace při fakturaci.
Výhoda bezplatné doručení, cena produktu
Nevýhoda- nejasnost, kdo a kdy produkt přiveze-- nemožnost zjistit předem dopravce a dohledat trasu objednávky -
Prodejce nepředává informace přepravci o způsobu doručení a vykládky.
Vše ok.Kamna 120kg dodány ok.
- ok
rychlost a velká ochota
- skvělá komunikace, rychlost dodání
- Při reklamaci okamžitě teagoval
- Chyběly bočnice okamžitě byl kontaktován výrobce který se do dnešního dne neozval.
Rychlost, chybí návod k obsluze
- příjemné jednání
Rychlost dodání .
- rychla a solidní komunikace
Velmi rychle a vstřícné jednání. Telefonická domluva, velmi mile a čestné jednání. Vracení peněz za storno bez odkladu. Dekuji
Zboží prostě nedodali i když bylo zaplaceno. Z jejich strany komunikace NULA.
V Krbárně jsme už nakupovali a kamna přišli v pořádku a dřív než jsme čekali .Řidič velice milí a ochotný. Takže VELKÁ JEDNIČKA S HVĚZDIČKOU.
- Příjemná komunikace, výrobek měl přijít do 14 dní a už je na cestě o 8 dní dříve. Takže vše k velké naší spokojenosti
Tuto firmu nedoporučuji,Objednávka byla provedena 12.8,2022 a dodání krbu Victoria Vanessa ,který byl skladem mělo být do 14 dnů.Po telefonických urgencích nebyla objednávka ani po měsíci vyřízená.Dne 14.9.2022 jsem objednávku stornovala,protože mi firma nebyla schopna krb zajistit ani v následujících dnech.
Bez informace kdy bude doruceno ....priisti tyden....
- Dobré jednání a rychlé.